Arkadaşlar insanlar çok üzüldük veya bize gelin diyip duruyor ben buna rahatsız oluyorum çok üzüldüysen yanımda ya destek ol ya da sürekli arayıp evde doğursaydın yok bize gelin diyip durma yani buna dertlendim ben yok Avrupa da kadınlar şöyle yok biz böyleyiz yok rahatsız olmaz mısın ben zaten rahatsız oluyorum boş muhabbetten . Olsunlar istemiyorum sürekli böyle arayıp cümleler kurmaları saçma geliyor . Madem halime çok üzgünsün yanımda destek olsaydın diyorumKaynanam benim doğumum çok zor geçtiği için ve doğum sonrasında da çok dikişim olduğu ve sıkıntı çektiğim için üzüldüğünü söylüyor .evde doğursaydın keşke diyor . Evet Şuan evde suda doğurtan ebeler var baya da lüks . Evet diyorum olabilir felan her aramasında aynı şeyi söylüyor sen yanlış yaptın diyor bana olumsuz bebek ölüm haberlerinden felan konuşuyor . Doğum sonrası yanımda 3 gün kaldı annem de vardı . Madem bu kadar zor doğum yaptım kendi annem mecburen memlekete döndü yanımda dursaydı ? Görümcemler dönüşümlü durdular üç beş gün .ilk ay destek saplandı sonra ne gelen var ne giden .hayır hem üzüldük ettik diyip ya da görümceler de gelmiyorsunuz felan diyorlar arabamız yok evler uzak 3-4 vesait . Hem bizden bekleyip üzülüyor düşünüyor gibi yapıp hem de kimsenin gelmemesi bir ihtiyacın var mı diye sormaması artık tuhafıma gidiyor . En son laf sokucam zor duruyorum sizce onlar böyle yaptığında ne söyliyim ?
Bir de görümcemin kızı buradayken biz dertleştik bir konuda çok üzgündüm . Gittiğinden beri 1 buçuk aydır nasıl oldun o meseleyi naptın diye sormadı . Ama kendi herşetinin sorulması edilmesini bekler . Benim beklentim yok ama kendileri hem böyleler hem bekliyorlar siz olsanız naparsınız