slmlarr.kızlar size bişey soracağım.7 aylık oğlum var.geçenlerde ilişki sonrası kondomun çıktığını farkettik.normalde 15.de adet olmam lazımdı ama olmadı korkuyorum hamile olmaktan çünkü oğlum daha küçük...
arkadaşlar slm bende sitede yeniyim kızım 4 yaşında bende hep kararsızdım ama bu ay artık düşünüyorum.arada çok fark olsun istemiyorum
Merhaba kızlar . Coktandir giremedim foruma.Bende korunmayı bırakmıştım şimdi eşimde bıraktı. Tabi hemen hamile kalamam diye düşünüyorum . Ama cok heyecanlıyım ya kalırsam diye. Ben Temmuz gibi hamile kalmak istiyorum ama hayırlısı .
Benim ilkim sezeryandi şimdi normal istiyorum. Umarım olur hayırlısı öptüm sizi
kızlaaar benim adet belirtilerim hafiften başladı o yüzden nasıl olsa adet olurum korunmayı şimdi bırakalım adet bittikten sonra devam ederiz dedim kabul etti eşim...adetime 15 gün var bu süre içinde hamile kalma ihtimali nedir ki acep :44:
kızlaar biz dün itibariyle korunmayı tamamen bıraktık adetime yaklaşık 15 gün var bu süre içinde birşey olurmu bilmiyorum hayırlı haberler vermeyi ümit ediyorum bu ilkiydi
selam kızlar bennim eşimde 2. çocuğu istemiyordu ama geçen gün konuştum ve ikna oldu ama hemen istemiyor yani bir zaman yok ama
önce benim kilomu vermem lazım eşimde maddi kısmını halledicek allahın izniyle ozaman başlıyacağız hayırlısı olsun
anketi onayliycak kimse yokmu?????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?