ıkıncı cocugu dusunup kararsız olan anneler

ilk bebeyi 3 yasi oldugunda ikinci dogurmakda

• zorlandim cok uykusuz kaldim

OY: 2 12,5%
  • hayir arka arkaya cok guzel buyuduler

OY: 6 37,5%
  • bir az zor olsada cok iyi yapdim

OY: 8 50,0%

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .
kizlar ilk sayfaya bakdim.nisan ayi istemisdim bebisi.neredeyse 3 aya geliyor.daha hamis diyilim.zaman nasilda cabucak geciyor.iyiki erken yapmaya karar verdikbaya zaman aliyor...

Allah kabul etsin cok guzel fikir bende basliyayim insallah biter ..
benim lohusalik donemim cok kotu gecmisti
oglum kolikti o agladikca ben agliyordum cok zor bir donem atlttik
bundada ilk aklima gelen o oldu rabbim dogurduktan sonra daha bi yardimcimiz olsun

evet cok iyi yapdin.surpriz daha iyi oluricinde tutmakda zordur ama dimihayirla gelsin minigin insallah

bazen dayanamıyorum birilerine söyliyim diyorum ama sonra vazgeçiyorum bayramda çifte bayram olsun o zman söyliyim diyorum bide kalp atışlarını göreyim miniğimin:)
elifin dediği gibi bi saklama isteği var içimde ama kayınvalidem anlıyor gibi oğluma diyor anneyi yorma yürüsene oğlum diyor kucağıma gelmek istediğinde kendisi kaldırıp verdi geçen akşam eğilme sen dedi aslında istemiyordu daha erken diye ama malum oluyor galiba:))

kizlar ilk sayfaya bakdim.nisan ayi istemisdim bebisi.neredeyse 3 aya geliyor.daha hamis diyilim.zaman nasilda cabucak geciyor.iyiki erken yapmaya karar verdikbaya zaman aliyor...

canim emziriyorsan yumurtlama cok gec oluyor olabilir
gorumcemin bebisde 1 yasinda oda asiri sekilde istiyor 2. bebisi
marttan beri deniyorlar
emzirdigi icin adeti cok duzensiz bu ay ovulasyon testleri kullanmaya basliyacak

ay bu haftada kayinvalidem ogluma konusuyor yanimda
oy erkekim kardesin dusmeseydi sendende nasil yakisikli bi abi olurdu filan dedi
ardindanda olur olur senden iyi abi olur .. seneye hazirlan filan dedi gulerek sanirim benimkide cakti biraz ..

demekki vakti var miniğinin o Rabbinin yanında sana geleceği günü bekliyor..........

ben bu bebeğimi de pek merak ediyorum yaww bu seferki accık da olsa annesine benzeseeeee:)

canim emziriyorsan yumurtlama cok gec oluyor olabilir
gorumcemin bebisde 1 yasinda oda asiri sekilde istiyor 2. bebisi
marttan beri deniyorlar
emzirdigi icin adeti cok duzensiz bu ay ovulasyon testleri kullanmaya basliyacak

evet canim emziriyorum.ama adetlerim duzenli.bu ay 17 gunu yumurtladim.:26::26:bekliyorum.kafay cok takmamak lazim.guya takmiycakdim ama ilk olmadi ve yavas yavas dusunuyorum niye olmadi diyeeeeeee

kızlar ben yatar biraz uykusuzum sabahlarıda oğlan uyutmuyor erken kalkıyor bu aralar da uyku biraz bastırıyor bana
hepinizi öptüm
Hepimiz için heşeyin hayırlısı nazlım takma kafana herşey güzel olur inşallah meleğinin gelmesi için uygun bi zmaanı bekliyor Allah biz bilemeyiz ama Allah en iyisini bilir öpüyorum seni kib.....

yat guzelim.bende optummmmmmmmmmmkendine iyi bak.....oglusada.........minik fasulyemizedeeeee

slm kızlar bana dua edin yarın kpss ye giriyorum inşallah hayırlı bi şekilde geçer ve bende hayırlı bi öğretmen olurum dualarınız bekliyorum canlarım Rabbim yavrularımızla eşlerimizle sağlıklı güzel günler nasip etsin ikinci bebeişleride sağlıkla kucaklamayı inş aeolun hepiniz bıcırıklarla birlikte

Son düzenleme:

canim benim insallah basariyla gecersin sinavini.duana yurekden AMIIIINNNNNNN diyorum....

Ogulbali ve elifsena tebrik ederim rabbim saglikli bir hamilelik gecirip bebislerinizi saglikla kucaklamayi nasip etsin insallah minik bir surprizde bize gelir esimden 18 gundur ayriyiz bizi antalyaya tatile yolladi kendide bu aksam geliyor insallah ikinci hakkinda fikirleri degismistir ya bizde baslariz calismalara

saol ozey inşallah sağ salim alırız kucaklara
Allah'ım biran önce sana ve isteyen herkese nasip etsin..........

merhaba kızlar;

benim kızım 7 yaşında çok geç kaldığımı düşünüyorum artık ama yanlız kalmasınıda istemiyorum.keşke diyorum bir mucize olsada ikiz bebeklerim olsa tabi ki Allah'tan sağlıklısını istiyorum önce..

hamile kalmayı planlıyorum inşallah Allah bir daha nasip ederse.
hamile kalmamın yüksek olduğu günler ne zamanlar acaba.kızıma 1 hafta içinde hamile kalmıştım korunmayı bıraktıktan sonra umarım bu da böyle olur...
Allah isteyene çarcabuk sağlıklı sıhatli bebişler versin..

hosgeldin canim.ALLAH kizini size bagislasin ve en kisa zamanda kardesler versin
eger 28 gunde bir adet oluyorsan adetinin ilk gununden itibaren 14 gunu yumurtlama olyor:26:benim yumurtlama gunum 12 temmuz gibi.simdiden gun asiri iliskiye giriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…