evet canim artik vaktidir.insallah hemen hamile kalirsin..........
hayirlisi canim.benim adet 3 gun gecikdi.jinekologa gidecem kontrola.belki gormussundur.bir konum vardi.vajinamda et beni var polipden subhe ediyorum.eger polipse aldikdan sonra en az 6 ay hamilelik yasak.bende kismetse ekin kasim gibi istiyorum.bu bebisim yaz bebisi olsun istiyorummmmmmmm
Sanırım aynı zamanlarda hamile kalacağız. Bende adet oldum bugün .dkhapini yeni bıraktığım icin bir adet olduktan sonra çalısmalara başlayacağız. Ay ben cok heyecan yaparım hamile kalmam gibime geliyo
ben hap kullanamıyorum bünyem bi türlü kaldırmadı ama zamanlama olarak bi adet daha bekleyeyim diyorum ama istediğim zamanda gelmezse endişesi bende de var oğlum ilk seferde olmuştu ama bu sefer öyle olmayacak gibi bi his var içimdeinşallah bekletmeden gelir hepimizin bebişleri sağlıklı ve hayırlı......
kizlar iyi aksamlar.bugun doktora gittim.vajinamdaki etin polip olmadigini soyledi.dogumdan sonra bazi kadinlarda ola bilecegini soyledi.cok sukur her sey yolundaymis.sadece ikinci bebisi istedigim zaman folio kullanmami soyledi.
canim niye oyle dusunuyorsun ki.pozitif dusunhic ummadigin zamanda bir bakarsin bebis karnindadir..........
meraba kızlar, benim oğlum 8,5 aylık şuan tabiki 2. çocuğu düşünmüyorum ama ilerde de büyük ihtimal cesaret edemem. Aslında hamileliğim fiziksel olarak çok rahat geçti doğumum da sorunsuz oldu fakat psikolojim çok bozulmuştu, lohusalık dönemimde sinirlerim ok kadar bozuktu ki ilk 15 gün ne yaptığımı hatırlamıyorum, bebeğimin ağladığını bile duymuyordum yani o derece. hamilelik döneminde eşimden yeterli desteği göremedim, kadınlar hamile kalınca anne olur, erkekler bebeği kucağına alınca baba olur lafı çok doğru, eşim doğumdan sonra oğlumla çok ilgilendi hala da ilgilenir, ama o ilk zamanları unutamıyor insan, diğer taraftan oğlumun kardeşsiz kalmasını da istemiyorum, çok kararsızım.
ne güzel ne güzel çok sevindim ya hep güzel haberler olsun birbirimizi tanımasak bile insan olumsuz şeyler görmek istemiyor üzülüyor....
inşallah bebişler istediğimiz zaman bekletmeden gelirler..... sen ne zman istiyorsun bebişi
meraba kızlar, benim oğlum 8,5 aylık şuan tabiki 2. çocuğu düşünmüyorum ama ilerde de büyük ihtimal cesaret edemem. Aslında hamileliğim fiziksel olarak çok rahat geçti doğumum da sorunsuz oldu fakat psikolojim çok bozulmuştu, lohusalık dönemimde sinirlerim ok kadar bozuktu ki ilk 15 gün ne yaptığımı hatırlamıyorum, bebeğimin ağladığını bile duymuyordum yani o derece. hamilelik döneminde eşimden yeterli desteği göremedim, kadınlar hamile kalınca anne olur, erkekler bebeği kucağına alınca baba olur lafı çok doğru, eşim doğumdan sonra oğlumla çok ilgilendi hala da ilgilenir, ama o ilk zamanları unutamıyor insan, diğer taraftan oğlumun kardeşsiz kalmasını da istemiyorum, çok kararsızım.
evet canim cok haklisin.bende ramazndan sonra basliycam calismalara.agustos sonu adetim var ondan sonra.birde tasinicaz daha ev bulmadik.insallah o zaman kadar hall olur.
canim selam.bende ilk baslarda en az 4 yas diyordum.ama simdi kizimin daha 17 aylik.eger hamile kalirsam 21 aylik falan olucak.doguncada buyuk kiz olur artik.eminim bu dusuncelerin zamanla deegisecekdir........
Âmin canım inşallah bende cok stresliyimdir.benim icin zamanı cok önemli :18:ben hap kullanamıyorum bünyem bi türlü kaldırmadı ama zamanlama olarak bi adet daha bekleyeyim diyorum ama istediğim zamanda gelmezse endişesi bende de var oğlum ilk seferde olmuştu ama bu sefer öyle olmayacak gibi bi his var içimdeinşallah bekletmeden gelir hepimizin bebişleri sağlıklı ve hayırlı......
kizlar iyi aksamlar.bugun doktora gittim.vajinamdaki etin polip olmadigini soyledi.dogumdan sonra bazi kadinlarda ola bilecegini soyledi.cok sukur her sey yolundaymis.sadece ikinci bebisi istedigim zaman folio kullanmami soyledi.
Âmin canım inşallah bende cok stresliyimdir.benim icin zamanı cok önemli :18:
Hadi bakalım Allah gönlüne göre verir inşallah
Kızlar hepinize sorum olacak.Simdi hamile kalırsam oğlumu kucağıma aldığımda yada beşiğine koyarken düşük tehlikesi olurmu acaba ya ağır çünkü .yavrumuda kucağıma almadan olmaz
2,5 yaşında bir oğlum var bizde çok kararsızdık acaba ikinciyi yapsak mı diye ama hep gözümüz korkuyordu
içimde huzursuzdu acaba oğluma haksızlıkmı ediyorduk diyordum
ve her bu konuyu konuşmamızda eşimle,allahım eğerki oğluma bir kardeş iyi hayırlı olacaksa sen zaten verirsin der dururdum
spiral ile korunmama rağmen bir baktımki hamile kalmışım ve ikiz ikiside kız
şimdi 3 hafta sonra doğacaklar inşallah ve o kadar çok istekli meraklı mutkuyuzki
iyikide hamile kalmışım diyorum yoksa bize kalsa cesaret edemeyecek ve belkide yıllar sonra pişman olacaktık
ve ben iki çocuk arasındaki yaş farkının fazla açılmaması tarafındayım
oğlum kendinden büyük çocuklarla hatta yeğenlerimle bile anlaşamıyor mesela
ama kardeşleriyle arasında 3 yaş olacak
ayrıca bizlerede kolaylık olacak,zaten bir bebek bakımı konusunda yeterince tecrübem var şuan bedensel olarakta hazırımgece uykusuzluk gündüz bebek bakımı vs
yani gözüm korkmuyor benim
ama yıllar sonra bu durumda korkutabilirdi beni ay bu yaştan bu saatten sonra bebekle mi uğraşacaz diyebilirdim
o yüzden ben halimden memnunum şuan
allah herkesin gönlüne göre versin ama kardeşlik çok güzel çocuklarımıza haksızlık etmeyelim derim
kızlar ben folbiol kullanmaya başladım doktor kontrolü olmadan başladım ama iyi mi yaptım sizce depolamaya başlayayım dedim
kızlar ben folbiol kullanmaya başladım doktor kontrolü olmadan başladım ama iyi mi yaptım sizce depolamaya başlayayım dedim
BENİM DE KIZIM 5 YAŞINDA.2.Yİ İSTİYOSAN HEMEN YAP DEDİLER.BAŞTA BENDE KARARSIZDIM AMA KIZIM KARDEŞ DEMEYE BAŞLADI.EŞİMDE İSTİYO DİE KENDİMİ HİÇ DÜŞÜNMEDEN YAPTIM.ŞU AN 4 HAFTALIK HAMİLEYİM.HAYIRLISI OLSUN ALLAHTAN.YALNIZ 2.Yİ YAPIPTA KEŞKE YAPMASAYDIM DİEN KİMSEYİ GÖRMEDİM ETRAFIMDA.BENCE SENDE YAP.9 YAŞ ÇOK GEÇ DEİL
O cesaret bir gelse yapicamda nerede[/QUO
eğer sadece rahatlığa alıştığın için korkuyorsan karart gözünü yap derim ben) maddi manevi sorunlar,bakacak kişi sorunu vs yoksa eğer...bir düşük oldu diye yine olacak diye birşey yok korkusu muhakkak olur tabi ama o durum o gebeliğe özgü diye düşün içini rahat tut....kızını daha fazla kardeşsiz bırakma yap gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?