İkinci bebek isteyip hamile kalamayanlar:(

Merhabalar benimde 8 yaşında oğlum var. Ikıncı çocuğu bizde çok istiyoruz.ilk cocugumda hemen hamile kalmistim. Aslinda 1 yıldır deniyorduk deniyorduk olmuyordu. Araya benim sağlık sorunlarım girdi birkaç ay. Geçen ay bende ümidi kestim neredeyse .. şimdi adetim 5 gun gecikti. Hiç böyle olmaz di. Inşallah sağlıklı sıhhatli yavrularımız olur. Hepimizinde içinde benim de

İnşallah hamilesindir canimsin haber ver git test yaptir hadi insallah

Bir buçuk yıl oldu canım.Aynen eşimde aynısını diyor ama oda bekliyor artik son uç aydır oda streste bakalım bu ay 28 adet tarihim.Tutmazsa bu ayda gidecek inşallah gerek kalmaz
İnşallah canım benim..Rabbim gönlünüze göre versin

Beş yaşında çocuğum var bir buçuk yildir deniyoruz olmuyor tüm herşey temiz çıktı tabi bende eşim gitmedi Dr.smmer bile yaptırdım alttan muayene kan USG herşey normal ama bebek yok
Bende ikinci için uğraşıyorum 5 ay oldu. Ovulasyon testi kullandım bu ay içinde erken gebelik testide aldım adetime beş gün kala yaptım negatiff yarın adet olmam lazım hiç ümidim kalmadı bu ayda bilmiyorum oğlum ilk ay gelince ikincide öyle olur diye düşündüm öyle ki ikinci ayımda 1 hafta onceden test yapmaya başlamıştım. Hemen oluyorya Rabbim isteyen herkese versin inşallah :)

Son düzenleme:
Kizlar bende bugün adet oldum. Anlayacağınız. Bu ay da birsey yok yok yok.

Arkadaşlar bu işin en büyük ilacı aşırı odaklanmak kafayi takmamak... Elimizden geleni yaptıysak hayırlısı diyelim. Olmuyor diye uzulursek yanlış yaparız. İsteyen biz ama veren Rabbim... O'na guvenelim.

Arkadaşlar bu işin en büyük ilacı aşırı odaklanmak kafayi takmamak... Elimizden geleni yaptıysak hayırlısı diyelim. Olmuyor diye uzulursek yanlış yaparız. İsteyen biz ama veren Rabbim... O'na guvenelim.
Kafayı takmamak evet ama nasıl bercerecem ben onu bilmiyorum evet sonuna kadar istiyorum ve Rabbime güveniyorum ol derse olur insallah

Kafayı takmamak evet ama nasıl bercerecem ben onu bilmiyorum evet sonuna kadar istiyorum ve Rabbime güveniyorum ol derse olur insallah
Baska uğraşlar bularak, degisik muhabbetler yapan bayan arkadaslarla takilarak, youtube de bir sürü video vs var hangi ilgi alaninz varsa onunla daha cok ilgilenerek kendimize mesgale bularak bos kalmamaya calisarak en azindan bu bekleme surecinde beynimizi rahat birakarak...

Bende artik gayirlisi deyip sonumuRabbime biraktim

Merhaba birkaç yorum okudum gebelikle ilgili yukarıdaki yorumlar üzücü durumlar yaşanmış benim fikrimce çocuk sahibi olabilmek için normal yollarda gebelik olamıyorsa alanında deneyimli kadın Doğum hekiminden yardım alınmalı bir kaç test yumurta gelişimi ve ya eşinizin sağlık durumu ile ilgili yapacağı yönlendirmelerle sağlıklı bir gebelik ve çocuk sahibi olma ihtimali yüksektir herzaman

keşke o kadar basit olsa

Bende de aynı sorun 3yıldır deniyoruz olmuyor neden olmuyor yaaa rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.bu ay 17-20 martta ve yumurtlama tarihim 22 martta ve 27 martta denedik bakalim tutucak mi.sizce tutar mi esimin bütün sonuçları temiz de toplam sperm sayısı 31 ama doktor olur dedi ilaçta vermedi sizce bu sayıyla olur mu kızlar.kasiklarimda ve karnimda adet ağrısı gibi ağrı var.kendimi çok dinledigimden mi yoksa stresten mi bu ağrılar anlamış degilim stres yapmamak elde değil yaaa insan üzülüyor agliyor.Allahim nolur evlat isteyen herkese nasip et rabbim büyük ol der ve olur.

Canım canım ahh bir soz varya kelin ilacı olsa kendi surer diye ...bizde iki sene oldu 17 kez dr gittim hic bir sorun yok sadece tuplere bakilmadi onada dr gerek duymadi maydonoz kürü denedim bu ay bakalim nolacak.artik cok bunaldim.herkes kafandan cikar bu kadar takarsan olmaz diyor ama bir an bile cikmiyorki aklimdan..herseyi denedim olmuyor olmuyor nasip demekki beklemekten baska care yok Rabbim ol desin ve olsun insallah ...oğluma hemen hamile kalmistim korundugum halde bu niye boyle oldu bilmiyorum

Aynen canım yaaa neden böyle oluyor bende anlamış değilim ben hsg de çektirdim temiz çıktı şimdi adet oldum yarın nasipse doktora gidicem yumurtlama takibine başlıcaz inşallah.peki senin esin spermiyogram testi yaptrdimi sonuçları nasil paylasirmsn canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…