Bizde 5 aydır deniyoruz olmadı pco luyum ben bu şu klomen kullandım kısmet bakalım .allah evlatlarımız a saglik versinBeş yaşında çocuğum var bir buçuk yildir deniyoruz olmuyor tüm herşey temiz çıktı tabi bende eşim gitmedi Dr.smmer bile yaptırdım alttan muayene kan USG herşey normal ama bebek yok
Amin canım bende bir sıkıntı olmadığı halde 1.5 yıl oldu kafayı yicemBizde 5 aydır deniyoruz olmadı pco luyum ben bu şu klomen kullandım kısmet bakalım .allah evlatlarımız a saglik versin
Slm canim burda herkesin bir derdi ve mutlaka arayis icinde oldugu bir durum var bir cok topikte ayni sorunlar okudum ve bende aynen sizin gibi 9 yasinda bir oglum var 1.5 sene denedik duzenli bir deneme degildi ama hamile kaldim ve sonunda kurtaj oldum ve simdi 5 ay oldu hic birsey yok hos esimin durumu geregi sadece haftasonlari bir araya geliyoruz ama olucaksa 1 gunde bile oluyor bende umutsuzluk demeyeyimde artik her ay biliyordum zaten adet olacahimi tesellisi yaparak kendimi teselli ediyorum .Sonra duyorum ki etrafta 2.3. 4. Cocuga hamile kalanlar bir burukluk oluyor ic cekiyorum ogluma sukredip devam diyorum.Beş yaşında çocuğum var bir buçuk yildir deniyoruz olmuyor tüm herşey temiz çıktı tabi bende eşim gitmedi Dr.smmer bile yaptırdım alttan muayene kan USG herşey normal ama bebek yok
Ah canım Allah hepimizin yardımcısı olsun.Bu yıl oğlum anaokuluna başladı ve arkadaşlarının hepsinin kardeşi var neden benim yok diyor her gün ayni konu evde artik vazgeciriyorum boşver kardeşe ne gerek bak biz hep seninleyiz bizle oyna filan deyip gecistiriyoruz.Aynen dediğin gibi millet 3.4.yaparken yani ne oldu da olmuyor kime dedimse gecen yıl artik bebek düşünüyoruz hepsi bu yıl gebe maşallah millet bir denemede tutturuyor darısı başımıza ne diyimSlm canim burda herkesin bir derdi ve mutlaka arayis icinde oldugu bir durum var bir cok topikte ayni sorunlar okudum ve bende aynen sizin gibi 9 yasinda bir oglum var 1.5 sene denedik duzenli bir deneme degildi ama hamile kaldim ve sonunda kurtaj oldum ve simdi 5 ay oldu hic birsey yok hos esimin durumu geregi sadece haftasonlari bir araya geliyoruz ama olucaksa 1 gunde bile oluyor bende umutsuzluk demeyeyimde artik her ay biliyordum zaten adet olacahimi tesellisi yaparak kendimi teselli ediyorum .Sonra duyorum ki etrafta 2.3. 4. Cocuga hamile kalanlar bir burukluk oluyor ic cekiyorum ogluma sukredip devam diyorum.
Aynen oglum hamile kaldigimda cok mutlu olmustu sonra beni sucladi sonrasinda ise ohoo artik cok gec diyor sanki bir umudu kiriklldi gibi buda beni uzuyor artik ne dusunecegimi bilmiyorum dusunmek istemyorumolursavolur kafasindayim ustune dustukce cok uzuluyorumAh canım Allah hepimizin yardımcısı olsun.Bu yıl oğlum anaokuluna başladı ve arkadaşlarının hepsinin kardeşi var neden benim yok diyor her gün ayni konu evde artik vazgeciriyorum boşver kardeşe ne gerek bak biz hep seninleyiz bizle oyna filan deyip gecistiriyoruz.Aynen dediğin gibi millet 3.4.yaparken yani ne oldu da olmuyor kime dedimse gecen yıl artik bebek düşünüyoruz hepsi bu yıl gebe maşallah millet bir denemede tutturuyor darısı başımıza ne diyim
Evet canım.çok okudum çok araştırdım herkes ne zaman ki Vazgeçtim kafamdan sildim yumurtlama son adet hesaplamadim bir baktım hamileyim diyor.Ama nasıl kafadan silinir bilmiyorum hic aklımdan çıkmıyor kiAynen oglum hamile kaldigimda cok mutlu olmustu sonra beni sucladi sonrasinda ise ohoo artik cok gec diyor sanki bir umudu kiriklldi gibi buda beni uzuyor artik ne dusunecegimi bilmiyorum dusunmek istemyorumolursavolur kafasindayim ustune dustukce cok uzuluyorum
İnsan uzuluyor elbette ama üzulmek hamile yapmiyor insani ben 5 gun önceden lekendim stres iste offf artik buraktim kismeteEvet canım.çok okudum çok araştırdım herkes ne zaman ki Vazgeçtim kafamdan sildim yumurtlama son adet hesaplamadim bir baktım hamileyim diyor.Ama nasıl kafadan silinir bilmiyorum hic aklımdan çıkmıyor ki
Bende gecen hafta on gün erkenden hafif kahverengi leke geldi sevindim herhalde yerleşme kanaması diye uç gün bekledim kahve telvesi gibi oldu Dr gittim yok adet te değil ara kanamadan yerleşmede yumurtlamadan hic biri değil USG baktı sonra kan tahlili gebelik yok dedi EE bu ne arada strese bağlı olabilir dedi.Çok abartiyorum galiba artik takıntı haline geldi bende kardesimde de sorun var daha doğrusu eşinde onlarda yeni evli bir yıl oldu meğer enistede sperm miktarı düşükmüş iyice strese girdim.Allahım kimsenin kucağını boş evladinida kardessiz koymasın çok çok aminnnİnsan uzuluyor elbette ama üzulmek hamile yapmiyor insani ben 5 gun önceden lekendim stres iste offf artik buraktim kismete
Ahh canım benim maşallah çok güzel bir haber hamilenin duası kabul olurmuş lütfen dua et bize de Rabbim herkese bu mutluluğu tattirsin inşallah..Neler yaptın peki önerin var mi bizeBende sizler gibi 2 bebeğe sahip olamayanlar adlı konu başlıkları altında yazılanları okuyup yanlız değilmişim diye sevinirdim.. Bizde korunmayı bıraktıktan 3 sene 3 ay sonunda hamile kalabildimkızım 9 yaşında..bu zaman içinde her adet olduğumda ağladım...dünyanın sonu gibiydi.çevremde herkes bebek planlıyoruz dedikleri ertesi ay yada yada aylarda hamilelik haberlerini alınca tepemden inen kaynar sular,yolda yürürken tek çocuklu birini görüp yalnız değilmişim diye düşündüğüm anda arkadan koşup anne dşye gelen ikinci çocuğu görünce kesilen nefesim..daha neler neler sizleri çok iyi anlıyorum..Ama Rabbime şükür 2 aylık hamileyim...Elbet herşeyin vakti saati var sabretmek çok zor ama tevekkül etmek beterin beterini düşünmek gerek...hiç çocuk sahibi olamayanlar var demek gerek...Rabbim sizlerede bu mutluluğu enn kısa zamanda yaşatsın inşallah.biraz uzun oldu hep derdim çünkü bende yazıcam buraya diye
Hadi inşallah canım insallahhh ne diyim haber et mutalakaKızlar bende tek cocukluyum sizin gibi, 4 yaşında oğlum var. Adetim 18inde bitti ve afedersiniz temel attik ve 4 gün var adetime. Bakalım ne olcak. Rabbim herkese gönlüne gore hayirlisini versin
Zaten ona sığınmaktan başka çare yok canım benim haftaya adet tarihim hormon testi yapilacak tekrar bakalım nasip inşallah adet olmamBenimde oğlum üç yaşında sütten kestim dedim aralarında üç yaş olsun sanki hemen oluyo gibi 1 yıl bekledim bir sürü kür denedim hatta bi tohum saç dökülmesi yaptı doktora gittim pco lusun sol yumurtanda kist gözüküyo dedi bende moral bitmişken Allah ım verdi biri demiş yumurtlamayı falan takibi bırakınca oluyomuş diye aynen öyle ben ajandayı bile sildim telimden hatta sat ı aklımda kaldığı için gebelik haftamı hesaplayabildik kafaya takmayın değilde 2 günde bir yapın yumurtlama falan hesaplamayın bende geç döllenme olmuş adet olana kadar devam edin dua çok çok çok önemli ben bu sayede hamile kaldım sizde Rabbime sığının
İnşallah canm dermansız dert yok yeter ki sen ümidini kaybetmeZaten ona sığınmaktan başka çare yok canım benim haftaya adet tarihim hormon testi yapilacak tekrar bakalım nasip inşallah adet olmam
Ahh canım benim maşallah çok güzel bir haber hamilenin duası kabul olurmuş lütfen dua et bize de Rabbim herkese bu mutluluğu tattirsin inşallah..Neler yaptın peki önerin var mi bize[/
Ederim tabikide canım etmemi hiçAhh canım benim maşallah çok güzel bir haber hamilenin duası kabul olurmuş lütfen dua et bize de Rabbim herkese bu mutluluğu tattirsin inşallah..Neler yaptın peki önerin var mi bize
Amiin canım benim de oğlum her aksam dua ediyor küçücük ellerini acip .Benim esimde gitmedi Dr bu ay hormon testi mi bekliyoruz yine iyi çıkarsa bi defa gider insallahEderim tabikide canım etmemi hiç
Bende öyle hep dua beklerdim.. Emin ol canım öyle bi an gelecek sende böyle duada bulunacaksın inşallah bebiş isteyenlere..valla canım öyle özel hiçbirşey yapmadım aslında. Bu 3 sene içinde bir iki kez doktora gittim hiçbirşey yok dedi Folik asit içtim paso..en son 5 ayda eşimi yalvar yakar doktora ikna ettim ondada bişy yok dedi doktor.. Ama isteğe bağlı olarak eşime promotil adlı vitamin verdi 3 ay iç diye..onu içti 2. Kutuda Rabbime şükür bebişimiz geldi..vesile oldu belkide bu vitamin.ama çooóokk dua ederdik.. Kızım bile hergün yatmadan önce Allahım bana bi kardeş nasip et diye...Hatta kızıma ilk haberi verdiğimde nasıl ağladı kuzum Anne dualarımız kabul oldu diye...Rabbim isteyen herkese bu duyguyu en kısa zamanda yaşatsın inşalah
İnşallah canım Rabbim gönlünüze göre versin...ben eşimi zor ikna ettim.. Bizler gibi olmuyo erkekler. Daha dirayetli davranıyorlar...varya bi tane niye nankörlük yapıyon derdi eşim bana..artık her ay çok üzüldüğümü görünce dayanamadı gitti öyle...siz ne zamandan beri düşünüyorsunuz canımAmiin canım benim de oğlum her aksam dua ediyor küçücük ellerini acip .Benim esimde gitmedi Dr bu ay hormon testi mi bekliyoruz yine iyi çıkarsa bi defa gider insallah
Bir buçuk yıl oldu canım.Aynen eşimde aynısını diyor ama oda bekliyor artik son uç aydır oda streste bakalım bu ay 28 adet tarihim.Tutmazsa bu ayda gidecek inşallah gerek kalmazİnşallah canım Rabbim gönlünüze göre versin...ben eşimi zor ikna ettim.. Bizler gibi olmuyo erkekler. Daha dirayetli davranıyorlar...varya bi tane niye nankörlük yapıyon derdi eşim bana..artık her ay çok üzüldüğümü görünce dayanamadı gitti öyle...siz ne zamandan beri düşünüyorsunuz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?