- 28 Mart 2018
- 23
- 6
- 36
- 36
Amin inşallah canım.Bu konuyu takipteyim
Insallah en hayirli zamanda saglikla kavusuruz bebislerimize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah canım.Bu konuyu takipteyim
Insallah en hayirli zamanda saglikla kavusuruz bebislerimize
Esim hic dr gitmedi ne yaptiysamda gitmiyor iki senedir ikna edemedik ailecek gorumcelerimde diyor sende bir git ama asla gonderemedik bana oglum yeter diyor kendisi hastanede memur iş ortamindan cekiniyor galiba ama baska hastaneye git diyoruz heryerde herkes taniyacak sanki kendini aman ne bileyim gitmiyor iste bu gun yine adet oldum bende maydonoz kürü yapmistim ama yine olmadi yani.Anlamadigim şu benim devlet hastanelerindeki dr ler neden bu kadar uzatiyor bir aşılama bir yumurtlama takibi demedi kimse bana iki senede 17 dr gittim ben hic biri dogru duzgun ilgilenmedi baska ilcede iyi bir dr varmis yillardir soylenir ona gittim ben en son oda biraz daha bekle hic bir sorunun yok dedi ya dile kolay iki sene herkes soruyor cok bunaldim oglun buyudu dusunmuyormusunuz diye iki sene önce baslamistim ben dusunuyoruz demeye tabi artik ay galiba olmuyor demeye basladi insanlar ya oglum her gun soruyor anne herkesin kardesi var benim neden yok yani yasadiklarim cinnet sebebi ama sabri ogrendim ben bu sayede galibaAynen canım yaaa neden böyle oluyor bende anlamış değilim ben hsg de çektirdim temiz çıktı şimdi adet oldum yarın nasipse doktora gidicem yumurtlama takibine başlıcaz inşallah.peki senin esin spermiyogram testi yaptrdimi sonuçları nasil paylasirmsn canim
Allah yardımcımız olsun ne. diyimki ..çok zor .hemde cooooookkk.birde ben çalışıyorum özel bi sektörde muhasebeciyim doktor bu cuma gününe randevu verdi tekrar yumurta takibine izin alamıyorum iş yerinden napicam bilmiyorum gidemicem aglamaktan uzulmekten ve dua etmekten başka hiç birşey gelmiyor elimden su an bile ağlıyorum eşimin değerlerini tekrar gösterdim esinde hiç bir problem yok sayı sınırda ama önemli değil o sperm konsantre illeri ve toplam hareketlilik önemli onlarda bayaa bi yüksek değerde dedi.ben gidemicem napicam şimdi ahhhhhh allahım ahhh duy sesimizi ne olur bizlere de sağlıklı hayırlı nur topu gibi bi evlat nasip et. Ama inaniyorum ki Allah geciktiriyorsa guzellestiriyordur.Sabredelim.Esim hic dr gitmedi ne yaptiysamda gitmiyor iki senedir ikna edemedik ailecek gorumcelerimde diyor sende bir git ama asla gonderemedik bana oglum yeter diyor kendisi hastanede memur iş ortamindan cekiniyor galiba ama baska hastaneye git diyoruz heryerde herkes taniyacak sanki kendini aman ne bileyim gitmiyor iste bu gun yine adet oldum bende maydonoz kürü yapmistim ama yine olmadi yani.Anlamadigim şu benim devlet hastanelerindeki dr ler neden bu kadar uzatiyor bir aşılama bir yumurtlama takibi demedi kimse bana iki senede 17 dr gittim ben hic biri dogru duzgun ilgilenmedi baska ilcede iyi bir dr varmis yillardir soylenir ona gittim ben en son oda biraz daha bekle hic bir sorunun yok dedi ya dile kolay iki sene herkes soruyor cok bunaldim oglun buyudu dusunmuyormusunuz diye iki sene önce baslamistim ben dusunuyoruz demeye tabi artik ay galiba olmuyor demeye basladi insanlar ya oglum her gun soruyor anne herkesin kardesi var benim neden yok yani yasadiklarim cinnet sebebi ama sabri ogrendim ben bu sayede galiba
Bende aynı durumdayım 4,5 yaşında kızım var çok şükür ama hiç çocuğum yokmuş gibi tekrar anne olmak istiyorum 3 kez klomen denedim olmadıMerhaba kızlar bende sizinle aynı durumdayım 2 yıldır deniyorum ama maalesef..Allah hepimizin yardımcısı olsun.son 2 senedir gitmediğim doktor kalmadı hep hormon testine soktular bi problem yok eşimin sayısı sınırda dedi.allaha şükür 4 yaşında bi kız evladım var ama gönül 2.bi ses olsun istiyo evin içinde.ilk doğumdan sonra yaklaşık 2 sene depo provera (3aylık)iğne kullanmıştım bırakalı 2 sene oldu ama sonuç hep negatif..sizlerden birinde hamilelik var mı allah kimsenin kucağını boş bırakmasın yüce mevlam
Allah bağışlasın CNM send mi 3 aylık iğneyle korunmuştun doktora gözüktün mü bişey uyguladın mı başkaBende aynı durumdayım 4,5 yaşında kızım var çok şükür ama hiç çocuğum yokmuş gibi tekrar anne olmak istiyorum 3 kez klomen denedim olmadı
Yok ben spiralle korunmuştum yumurtaların tembel dedi eşimin de gitmesi gerekiyor fakat gitmek istemiyor öyle bekliyoruzAllah bağışlasın CNM send mi 3 aylık iğneyle korunmuştun doktora gözüktün mü bişey uyguladın mı başka
Her dktr ayrı bişey söylüyor valla ben eşimi zar zor getirdim sayısı düşük çıktı biraz dktra gösterdim ikinizde bi sorun yok denemeye devam edin vs vs ..sebepsiz infertilite (kısırlık)olabilir dedi bi çocuğum var 2.isterkn kısır nasıl kalıyoruz onu anlayamadım.Yok ben spiralle korunmuştum yumurtaların tembel dedi eşimin de gitmesi gerekiyor fakat gitmek istemiyor öyle bekliyoruz
Aynen bende bi tane olmuş ikincisi neden olmasın diye çok düşündüm bi de etraftan bu büyümüş yap bi tane daha demeleri beni deli ediyorHer dktr ayrı bişey söylüyor valla ben eşimi zar zor getirdim sayısı düşük çıktı biraz dktra gösterdim ikinizde bi sorun yok denemeye devam edin vs vs ..sebepsiz infertilite (kısırlık)olabilir dedi bi çocuğum var 2.isterkn kısır nasıl kalıyoruz onu anlayamadım.
Coraspin 10p mg kan sulandırıcı dene bir iki ay . Her gün bir tane iç. Bırakmadan .zararı yok faydası var . Araştırabilirsin. Bir iki kişi kurtajdan sonra bu şekilde hamile kaldı . Birine solemistim o da bu şekilde kaldı . Denemeni tavsiye ederim .Merhaba arkadaşlar geçen yıl temmuz ayında 6 haftalık bir düşük yaşadım ve kürtaj olmak zorunda kaldım üç ay korunduktan sonra 11 aydır denememize rağmen hamile kalamıyorum kaç tane doktora gittiysem sorun yok olur diyor rahim filmi çektirmeye de korkuyorum her adet olduğumda ağlıyorum çok üzülüyorum yaşım 32 ne yapacağımı bilmiyorum çok çaresiz hissediyorum benim gibi bir düşük yaşadıktan sonra zor hamile kalan var mı aranızda varsanasıl hamile kaldınız hamile kalmamı kolaylaştıracak bir şeyler varsa yardımcı olun lütfen
Al bendende o kadar hep çevre baskısı yüzünden bu kadar stres yapıyorum .allahıma şükür bi evladım var ikinciside ne zaman nasipse gelir diyorum soranaAynen bende bi tane olmuş ikincisi neden olmasın diye çok düşündüm bi de etraftan bu büyümüş yap bi tane daha demeleri beni deli ediyor
Mrb canım inşallah olur ben 2 senedir deniyorum ama maalesef vardır Allah’ın bir bildiği hayırlısıyla inşallhMerhaba kızlar benimde 4 yasinda bi kizim var bi 5 6 aydır deniyoruz insulin direncim var doktora kalsan acele etmemeliyim daha yaşın genc dio ama ben kızımin kardesi olsun istiorum yine heyecanla brkliyorum adet günümu bu ay tuttu mu cok merak ediyorum tahmini yumurtlama zamanini gun aşırı degerlendirdik hayirlisiysa ins vardr
Bi sorun var mi peki canım ben artık doktora gitmeyi düşünüyorum bu ay da tutmadiysaMrb canım inşallah olur ben 2 senedir deniyorum ama maalesef vardır Allah’ın bir bildiği hayırlısıyla inşallh
Aynı konudan ben de muzdaribim valla ya sürekli biri tane daha olsun niye beklion bu kardeş şartdiyenler dolu daha da stres oluyorum acaba ikinci olmayacak mi diyeAynen bende bi tane olmuş ikincisi neden olmasın diye çok düşündüm bi de etraftan bu büyümüş yap bi tane daha demeleri beni deli ediyor
Onu da denedim her gün kullanmadım ama 1er gün arayla kullandım şimdi de folik asiti de bıraktım artık hiç umudum yok çok zor bir durum senelerce olmayan insanların ne hissettiğini düşünemiyorum bileCoraspin 10p mg kan sulandırıcı dene bir iki ay . Her gün bir tane iç. Bırakmadan .zararı yok faydası var . Araştırabilirsin. Bir iki kişi kurtajdan sonra bu şekilde hamile kaldı . Birine solemistim o da bu şekilde kaldı . Denemeni tavsiye ederim .
Doktora göre bi sorun yok ama olmuyo işte 3 aylık iğnenin bi zararı olmasından korkuyorum ama bi sıkıntı olmadığını söylüyor doktor aylardır hormon testi yaptırıyorum hep aynı şeyi söylüyor bi sorun yok çalışmaya devam edin hormon testi sonucumu yolluyorum ben pek bişey anlamadımBi sorun var mi peki canım ben artık doktora gitmeyi düşünüyorum bu ay da tutmadiysa
Ben anladığım kadarıyla fsh düşük erken menopoz belirtisi diye biliyorum bi doktorla kalmayın bence başka doktora gidinEki Görüntüle 2190057
Doktora göre bi sorun yok ama olmuyo işte 3 aylık iğnenin bi zararı olmasından korkuyorum ama bi sıkıntı olmadığını söylüyor doktor aylardır hormon testi yaptırıyorum hep aynı şeyi söylüyor bi sorun yok çalışmaya devam edin hormon testi sonucumu yolluyorum ben pek bişey anlamadım
Yaşınız kaç acaba merak ettim ben 29 yaşındayım 30 ü geçmeden bi evladım daha olsa bayanın yaşı önemli yaş geçtikçe şans düşüyorMerhaba kızlar benimde 4 yasinda bi kizim var bi 5 6 aydır deniyoruz insulin direncim var doktora kalsan acele etmemeliyim daha yaşın genc dio ama ben kızımin kardesi olsun istiorum yine heyecanla brkliyorum adet günümu bu ay tuttu mu cok merak ediyorum tahmini yumurtlama zamanini gun aşırı degerlendirdik hayirlisiysa ins vardr