İkinci bebek isteyip hamile kalamayanlar:(

Ben anladığım kadarıyla fsh düşük erken menopoz belirtisi diye biliyorum bi doktorla kalmayın bence başka doktora gidin
Bi kaç doktora gözüktüm zaten hepsi aynı şeyi söylüyor daha 25 yaşındayım menepoz sanmıyorum

Canım eşinin toplam sperm sayısı mi sınırda ve sınırda derken kaç mesela bizimki 30 milyon toplam sperm sayısı var.birde bize uroloji ultrason için gün verdi eşime siz hiç gittinizmi ultrasona randevu günü gelse bi an önce inşallah bi problem çıkmaz eşimde.yine bu ayda kırmızı kartı gördüm ben

Yolladım canım doktora sadece sperm testi vermek için gitmiştik başka hiç gitmedi eşim ikna edemedim

Eklentiler

• 21C81523-C993-4B41-8E60-3DD4094CF9DF.jpeg
    53,5 KB · Görüntüleme: 188
Yolladım canım doktora sadece sperm testi vermek için gitmiştik başka hiç gitmedi eşim ikna edemedim
Anladım canım. Sizin totalde 20 yazıyor 15 milyonun altında olunca erkekten kaynaklı bir problem oluyormuş doktora sorduğumda öyle söylemişti bakalım bende bekliyorum urolojinin muayenesinin sonucu sabırla beklicem artık .Rabbim tez zamanda bizlere ve tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı bir evlat versin inşallah.

Amin ben pek anlamam bu işlerden

Mrb. Aradan zaman geçmiş ama merakettim 2. Çocuğunuz oldu mu acaba. Bizimde olmuyorda

Mrb. Aradan zaman geçmiş ama merakettim 2. Çocuğunuz oldu mu acaba. Bizimde olmuyorda
Şimdi gördüm mesajınızı evet oldu ama riskli gebelik oldu. Yani plesanta previa tanısı kondu ama şükür sağsalim doğum yaptım. 1ay erken doğdu prensesim ama çok şükür o da sağlıklı bende inşaallah rabbim size sağlıklı gebelik nasip etsin inşaallah. Siz gebe kaldınız mı peki bende merak ettim

Masallah cok sevindim rabbim sizlere bagşlsn. Ben daha bugün rahim filmi çektirdim hiç bir sorunum yok niye olmuyor bilmiyorum öyle beklemedeyim. Siz bi tedavi gördünüz mü peki .

Masallah cok sevindim rabbim sizlere bagşlsn. Ben daha bugün rahim filmi çektirdim hiç bir sorunum yok niye olmuyor bilmiyorum öyle beklemedeyim. Siz bi tedavi gördünüz mü peki .
Saol canm amin inşaallah. Rabbim sizede versin inşaallah en yakın zamanda. Evet banada çekmişlerdi hiç bişi yoktu bende de eşimde de sonra bana prowpmen diye suda eriyen ilaç vermişti doktor kullandım 1 aylıktı bitince gel tekrar görüşelim demiştim ama ben çalışıyordum o dönemde izin alamadım aradan 3 4 aygeçti kızıma hamile kaldım bilmiyorum o ilaçtan dolayı mı oldu inanın hiç bilmiyorum ama anladığım kadarıyla benim Rahim de yapısal bir bozukluk var çnk gebe kaldım ama Rahim ağzına yerleşmiş bebek ve 3 ay önce de kontrole gitmiştim Rahim duvarında kalınlaşma var dedi doktor biyopsi sonuçları temiz çıktı ama şükür. Şimdi bu ay içinde tekrar kontrolum var gidebilirsen tekrar yazarım. Ama sizde doktorunuza Rahim yapımda bir anormallik var mı mesela Rahim duvarımda veya boyunda gibi diye sorun. Bilemiyorum ki neden olmuyor kendimde bende çözemedim ama yaşadıklarıma bakınca tahminimce rahimim de bir problem var. İnşaallah tabiki sizde çıkmaz bir problem rabbim tez zamanda nasip etsin size sağlıklı bir şekilde inanın biliyorum nasıl bir duygu içerisinde olduğunuzu

İlaç prowomen
İlacın ismi prowomen ama doktor izni olmadan kullanmayın yani bilemeyiz belki yan etki yapar siz tedavi oldunuz mu diye sorunca birde beyninizi sürekli meşgul etmeyin bebekle stres yapmayın bir sorun yoksa elbet tekrar rabbim doldurcaktır kugağınızı inşaallah

Inşallah çok teşekkür ederim ilginize güzel düşüncelerinize ❤

Inşallah çok teşekkür ederim ilginize güzel düşüncelerinize ❤
Ne demek canım birde ben çok bol bol dua etmiştim namazlarımda olsun hayırlı evlat sahibi olmak için okunan duaları okumuştum hacet duaları okumuştum sabırrrr biraz rabbim vakti zamanını yazıp koymuştur hiç üzülmeyin

Bende cok dua ediyorum namazlarmda rabbim inşallah kabul eder cok sukur 1 tane kızım var hamd olsun o yüzden çok üzülmüyorum ama maddi anlamda kötü durumdayz pandemiden dolayı. tedavi için zorlanıyoruz bi tek buna canım sıkılıyor Allah büyük bakalım rabbim dermansız dert vermesin

Amin inşaallah evet pandemi de zor bir süreç milletçe rabbim beterinden korusun. Allahtan ümit kesilmez benim bir arkadaşımın eşinden kaynaklıydı hiç bir tedaviye olumlu sonuç vermedi bir süre bıraktılar çnk artık yıpranıyoruz dediler bıraktıkları an kız hamile kaldı doğdu oğlu var 8 aylık rabbim size de vericektir vakti zamanı gelince kun fe yekun rabbim ol dedimi neler olmaz

Evet hayat mucizelerle dolu. Benim için o hayırlı vakti bekliycem inşallah olucak

Öncelikle herkese merhababalar..bende buraya yaziyorumki belki birilerine umut olur diye..Coksukur 3 yasinda bir kizim var..encok kizim icin 2.bebege karar verdik.cunku agzinda surekli kardes kelimesi vardi ve yalniz bir cocuk olarak buyuyor gurbette olunca..biz hemen olur zannettik cunku ilkinde hemen hamile kalmistim..derken aylar gecmeye basladi ama hala hicbisey yoktu.planli gebelik oldugu icin doktora gittigimizde herhangi bi sorunda yoktu.Ben hep kizim icin dua ettim encok onun icin istedim...buarada adetlerim hep duzenlidir sasmaz ama olmayinca olmuyor yada Allah nezaman isterse ozaman oluyor..bizim planimiza gore degilde Allahin planina gore oluyor hersey..bize tam 1 sene 3 ay oldu korunmayi birakali..ve benim bu ay adetim gecikti 4 gun ama hala bi bahane bulup yok degilimdir havadandir flan diye kendimi negatife surukledim hep..korka korka test yaptim ama nasil titriyorum yasayan bilirve test pozitifti...bin sukur en yuce Rabbime..insallah verdigi emanet sonuna kadar hyirli bir sekilde bziimle olur..okadar cok bloglar okudumkii acaba bigun yazarmiyim bnde diyordum ve ogun bugunmus...Dilerim Allah herkesin kalbine gore verir ve kalbinizden gecirdiginiz dileklerinizi sizler icin hayirli eylesin..bunu okuyanlar banada dua etsin insallah hayirli bi sekilde sonuca ulasiriz..iyi aksamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…