Kızlar merhaba. Bu sitede yaklaşık 1 buçuk senedir araştırma yapıyorum. Evleneli 1 buçuk sene oldu 3 4 ay korundum daha sonra korunmayı bıraktım. 1 seneden fazladır hamile kalamadım. 1 sene olana kadar doktora gitmedim. 2 ay önce gittik eşimle ilk kez. Onda herhangi bir problem çıkmadı bende de polikistik over görüntüsü var dedi doktor ve testestoron gibi bazı hormonlarımda yükseklik çıktı. FOLİBORN MYFORCE diye bir takviye önerdi doktorum 3 ay kullanmamı söyledi. 1 ay kullandım gebelik olmadı doktoruma gittim tekrar rahim filmi için randevu oluşturdu fakat ben nedense rahim filmine girmek istemedim biraz da korkuyordum açıkçası. Dedim bu ay da bekleyim gelecek ay girerim. Ve 5 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Diyeceğim o ki 1 sene oldu neden olmuyor kesin ciddi bir sorun var diye stres yapmayın. Demek ki o geleceği zamanı biliyor bunca ay yaptığım stres boşaymış dedim ben. Umudunuzu asla kaybetmeyin bakın ben normal yolla hamile kalabiliyormuşum ama 1 senedir olmamıştı. Bu illa kalamıyoruz anlamına gelmiyormuş. Tabi ki kontrollerinizi yaptırın gecikmeyin ama umutsuzluğa da asla kapılmayın. Umarım bekleyen herkes bu güzel haberi alır