Uzun süredir hamile kalamayanlar🌸 lütfen okur musunuz 💜

Ayysssko

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2023
443
121
23
24
Kızlar merhaba. Bu sitede yaklaşık 1 buçuk senedir araştırma yapıyorum. Evleneli 1 buçuk sene oldu 3 4 ay korundum daha sonra korunmayı bıraktım. 1 seneden fazladır hamile kalamadım. 1 sene olana kadar doktora gitmedim. 2 ay önce gittik eşimle ilk kez. Onda herhangi bir problem çıkmadı bende de polikistik over görüntüsü var dedi doktor ve testestoron gibi bazı hormonlarımda yükseklik çıktı. FOLİBORN MYFORCE diye bir takviye önerdi doktorum 3 ay kullanmamı söyledi. 1 ay kullandım gebelik olmadı doktoruma gittim tekrar rahim filmi için randevu oluşturdu fakat ben nedense rahim filmine girmek istemedim biraz da korkuyordum açıkçası. Dedim bu ay da bekleyim gelecek ay girerim. Ve 5 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Diyeceğim o ki 1 sene oldu neden olmuyor kesin ciddi bir sorun var diye stres yapmayın. Demek ki o geleceği zamanı biliyor bunca ay yaptığım stres boşaymış dedim ben. Umudunuzu asla kaybetmeyin bakın ben normal yolla hamile kalabiliyormuşum ama 1 senedir olmamıştı. Bu illa kalamıyoruz anlamına gelmiyormuş. Tabi ki kontrollerinizi yaptırın gecikmeyin ama umutsuzluğa da asla kapılmayın. Umarım bekleyen herkes bu güzel haberi alır💖

Rabbim hayırlı etsin. Sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah. Benim 2 sene olacak neredeyse. Pcos olduğunu bildiğimden 2-3 ay korundum sadece. Rahim filmi de çekindim ama olmadı. Doğar birkaç takviye deniycem olmazsa doktora giderim ben de.

Rabbim hayırlı etsin. Sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah. Benim 2 sene olacak neredeyse. Pcos olduğunu bildiğimden 2-3 ay korundum sadece. Rahim filmi de çekindim ama olmadı. Doğar birkaç takviye deniycem olmazsa doktora giderim ben de.
Amin Allah razı olsun. Yukarıda yazdığım takviyeyi tavsiye ederim. Tabi ki Allah yazdığı için oldu öncelikle ama 1 buçuk ay kullandıktan sonra hamile kaldım ben.

Amin Allah razı olsun. Yukarıda yazdığım takviyeyi tavsiye ederim. Tabi ki Allah yazdığı için oldu öncelikle ama 1 buçuk ay kullandıktan sonra hamile kaldım ben.
Bana doktorum Poliversin diye bir takviye verdi. Çok etkili dedi ama henüz bir işe yaramadı. Soğan kürü mü yapsam diyorum bir ay

Hayirli olsun, belirtileriniz nelerdi?
Teşekkür ederim💜 ben çok yoğun rahim ve bel ağrım olduğu için test yaptım gerçekten çok yoğundu adet ağrısından daha fazlaydı birden rahmime bıçak saplanıyordu sanki hatta acaba kist falan mı var diye düşündüm artık hamilelikten ümidi kesmiştim. Reglime 2 gün kala test böyleydim ve testte pozitif çıktı zaten. Ama 3 gün öncesinden falan grip oldum durduk yere hala boğaz ağrım var. Sanırım hamilelikte özellikle başlarda vücut direnci düşüyormuş. 2 gündür de aşırı mide yanması yaşıyorum soda içsem bile midem yanıyor.

Teşekkür ederim💜 ben çok yoğun rahim ve bel ağrım olduğu için test yaptım gerçekten çok yoğundu adet ağrısından daha fazlaydı birden rahmime bıçak saplanıyordu sanki hatta acaba kist falan mı var diye düşündüm artık hamilelikten ümidi kesmiştim. Reglime 2 gün kala test böyleydim ve testte pozitif çıktı zaten. Ama 3 gün öncesinden falan grip oldum durduk yere hala boğaz ağrım var. Sanırım hamilelikte özellikle başlarda vücut direnci düşüyormuş. 2 gündür de aşırı mide yanması yaşıyorum soda içsem bile midem yanıyor.
Bende cuma cumartesi yasadim o agriyi
Sizliyordu sol’kasik belime vuruyordu dun den beri dha iyiyim. Ama sabah test yaptim
Negatif cikgi, olsa cikardi sanirim. Adet bugun veya yarin bazen uc gun gecikiyor

Bende cuma cumartesi yasadim o agriyi
Sizliyordu sol’kasik belime vuruyordu dun den beri dha iyiyim. Ama sabah test yaptim
Negatif cikgi, olsa cikardi sanirim. Adet bugun veya yarin bazen uc gun gecikiyor
Vücudunuzu dinlememeye çalışın her ay bulantı bile yaşadığım oldu inanın hep belirti aradım ve test markalarını resmen zengin ettim o kadar çok test yaptım ki. Bu sefer daha çok kistten şüphelendim hiç umudum yoktu o kadar yoktu ki pozitif çıkınca yalancı pozitif dedim hiç sevinmedim

Vücudunuzu dinlememeye çalışın her ay bulantı bile yaşadığım oldu inanın hep belirti aradım ve test markalarını resmen zengin ettim o kadar çok test yaptım ki. Bu sefer daha çok kistten şüphelendim hiç umudum yoktu o kadar yoktu ki pozitif çıkınca yalancı pozitif dedim hiç sevinmedim
Aynen bu ay Belirti aramiyorum zaten, ama o agriyi cektim. Bakalim ne olucak

Bana doktorum Poliversin diye bir takviye verdi. Çok etkili dedi ama henüz bir işe yaramadı. Soğan kürü mü yapsam diyorum bir ay
merhaba bende poliversin kullandım 2. ayında hamile kaldım yeni öğrendm daha 😊 darısı size inşlaallah tez zamanda

Back
X