merhaba kizlaarrr
kimse gelmiyor buara buralara nerelerdesiniz nelerr yapiosnuz =)
kızlar bu ay da olmadı kafayı yiycem(((
artık dayanamıyorum bütün gücüm bitti.
oğlum 3,5 yaşında; 2senedir uğraşıyorum olmuyor bıktım artık geçn yıl doktora da gittim bişey yok dedi
kızlar eşleriniz doktora gittmi peki :44:
adetine ne kadar var canım varmı belirti
canim valla son adet tarihim 22 mayis bende bat 22 haziran diyorum ama serophene den ötürü tam bir düzen olurmu bilmediimden kesin emin olamiyorum tarihten. belirti varmi inan bende bilmiyorum yumurtlama günlerinde gögüslerm cok acidi suan onun kalintisi gibi oğlum emerken acisini hissediorum birde sag kasiimda hafiften bir gerginilik var bise çekio sanki arada göğüslerime ilk emzirmeye basladiim günlerdeki gibi iğne batmalari oluyor.yine yurtlama günlerinde kasiklarimda agrilar oldu suan ise cok hafif denecek kadar az sanci oluyor başka da bisey söleyemicem belirti konusunda ki bunlarda gebeligemi yoksa adet olacagima dair birer belirtimi hiç bilmiyorum=) elimde predictor erken gebelik testi var adet den 4gün önce kesin sonuç veriyormuş carsamba günü yapayim diorum ama gebe olduğumu düşünmüyorum sadece içimde arzusu var ne olur ne olmaz yaparim testi içim rahatlar=)
senin yumurtlama günleri gectimi degerlendirebildinizmi takvime göre? biz maalesef cok değerlendiremedik 2 gün diyelim hadi günü gününe denk gelmiş olsa gerisi allah tan iste
canim valla son adet tarihim 22 mayis bende bat 22 haziran diyorum ama serophene den ötürü tam bir düzen olurmu bilmediimden kesin emin olamiyorum tarihten. belirti varmi inan bende bilmiyorum yumurtlama günlerinde gögüslerm cok acidi suan onun kalintisi gibi oğlum emerken acisini hissediorum birde sag kasiimda hafiften bir gerginilik var bise çekio sanki arada göğüslerime ilk emzirmeye basladiim günlerdeki gibi iğne batmalari oluyor.yine yurtlama günlerinde kasiklarimda agrilar oldu suan ise cok hafif denecek kadar az sanci oluyor başka da bisey söleyemicem belirti konusunda ki bunlarda gebeligemi yoksa adet olacagima dair birer belirtimi hiç bilmiyorum=) elimde predictor erken gebelik testi var adet den 4gün önce kesin sonuç veriyormuş carsamba günü yapayim diorum ama gebe olduğumu düşünmüyorum sadece içimde arzusu var ne olur ne olmaz yaparim testi içim rahatlar=)
senin yumurtlama günleri gectimi degerlendirebildinizmi takvime göre? biz maalesef cok değerlendiremedik 2 gün diyelim hadi günü gününe denk gelmiş olsa gerisi allah tan iste
ay inşallah bebektendir ya
bizde pek değerlendiremedik benim adetim çok düzensiz
klomen kullanmıştım ayın 11 de kasıklarım karnım çok ağrıdı
13 uzayan akıntıyı gördüm ogunü değerlendirdik sadece
bakalım nasip kısmet artık
hayırlısı olsun canım inşallah bebektendir :) merak ediyorum seni bakınıp duruyorum.. ben diane 35 ve glifora başladım.. titremelerim ve kasık ağrılarım azaldı.. 1 hafta oldu işte içiyorum ilaçlarımı çok şükür rahatım... artık bekleyeceğim bebek konusunu erteleyeceğim.. yapacak bir şey yok :)
sende serophene kullanmstn demi canim? benimde adetlerim cok düzensizdr ... pko cuyuz yaniii
bizim adetin 14 .günü baslamamiz lazimdi 12.günü basladik 14 .günüde degerlendrdik sonrakilerde 16 .gün olmadi 18.olmadi 19.gün oldu 20.günü hatirlamiyorum bile22.günde olmadi zaten =( bende uzayan akintiyi gördüümde 14.gün falandi...12.gün beraberlik oldu 14.günde oldu zaten 12.günden sonraki gündü sanirim berbat kasik sancim vardi ama adet agrisi değildi belimi dogrultamiyordum bile iki büklüm kalmistm ama sonra geçti bidahada cok fazla bisey olmadi 14.günden sonrada akintim oldu ama kivami farklydi sanirim yumurtlama bitmişti simdi bekliorum belirti yok ama olmayan seylerde olmuyor değil vücudumda mesela gögüslerim cok kasiniyor buda bni ümitlendirmeye yetiyor ama sonu hüsran bence =) böyle canim iste bende durumlar =) umarim senden güzel haberler gelir
yok canım ben klomen kullandım evet maalesef pkocuyuz
ayın 27 gibi adet bekliyorum tek isteğim bebek olmadıysa adetim gününde gelsin
test yaptım silik çizgiyi gördüm ve 1- 2 saat sonra adet oldum yaa varmi böle birsey =( üstüne görmeye benzer bir kanamada değil malesef karnimda agrio .moralim bozuk cok esimde vazgecicek gibi ikinci bebekten rabbimden hayirilisi insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?