ikinci bebeğine hamile olanlar ya da ikinci bebeği düşünenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hnk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhabalar, bu konuya çok ihtiyacım var çünkü gaza gelmem lazım 2 yaşını ayın 8inde dolduran bir oğlum var. 2. bebeği çoooooooook istiyorum ama hem kayınvalidemle birlikte oturuyorum hem işe başlamadım daha işe girmeye çalışıyorum. İşe başlayayım evimi ayırayım ondan sonra olsun diyorum bir yandan. Öte yandan kayınvalidem destek olur 2. yi doğurayım sıkıntısı gitsin evimde daha rahat ederim diyorum. Belki 2. bebiş kısmetiyle gelir işe girerim bilemiyorum. Öyle kararsızım ki. Ben tek çocuktum. Kardeş abi abla duygularını hiç yaşamadım. Evladım yaşasın istiyorum. Ne kadar geç olursa o kadar bencil büyüyecek. Bütün ilgi kendine olunca kardeşi istemeyecek. Erken olması akran gibi büyümelerini sağlayacak. Bilemiyorum öyle kararsızım ki offffffff :S :S Bebek bekleyen arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun inş. hayırla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız.

kızlar bu ay da olmadı kafayı yiycem(((
artık dayanamıyorum bütün gücüm bitti.
oğlum 3,5 yaşında; 2senedir uğraşıyorum olmuyor bıktım artık geçn yıl doktora da gittim bişey yok dedi

kızlar bu ay da olmadı kafayı yiycem(((
artık dayanamıyorum bütün gücüm bitti.
oğlum 3,5 yaşında; 2senedir uğraşıyorum olmuyor bıktım artık geçn yıl doktora da gittim bişey yok dedi

canım benim kzıımda 3,5 yaşında ve 8 aydır istiyorum ama olmuyor sorunda yok bu tedavide 3 ayım çatlatma iğneside oluyorum tutmuyor demek ki kısmette yokmuş inşalah bu ay nasip eder rabbim bu gün dok geldim yumurta 17 mm olmuş perşembe iğne yapacam of bu ayda tutmazsa aşılama yapalım dedi bende kararsızım

olmuyooooorrrrrr 8 aydır deniyoruz ama malesef 2. bebiş gelmek istemiyor ve hiç olmayacak diyede korkmaya başladım.. oğlum 3,5 yaşında ve ben 32 yaşındayım.. İnşallah hayırlısıyla isteyen herkez ve ben çok aramadan hamile kalırız...

selam kızlar
benim de 4,5 yaşında bir kızım var ve ikinci için uğraşıyoruz olmuyor maalesef

bu ay soğan kürüne başladım bakalım hayırlısı

adetine ne kadar var canım varmı belirti

canim valla son adet tarihim 22 mayis bende bat 22 haziran diyorum ama serophene den ötürü tam bir düzen olurmu bilmediimden kesin emin olamiyorum tarihten. belirti varmi inan bende bilmiyorum yumurtlama günlerinde gögüslerm cok acidi suan onun kalintisi gibi oğlum emerken acisini hissediorum birde sag kasiimda hafiften bir gerginilik var bise çekio sanki arada göğüslerime ilk emzirmeye basladiim günlerdeki gibi iğne batmalari oluyor.yine yurtlama günlerinde kasiklarimda agrilar oldu suan ise cok hafif denecek kadar az sanci oluyor başka da bisey söleyemicem belirti konusunda ki bunlarda gebeligemi yoksa adet olacagima dair birer belirtimi hiç bilmiyorum=) elimde predictor erken gebelik testi var adet den 4gün önce kesin sonuç veriyormuş carsamba günü yapayim diorum ama gebe olduğumu düşünmüyorum sadece içimde arzusu var ne olur ne olmaz yaparim testi içim rahatlar =)

senin yumurtlama günleri gectimi degerlendirebildinizmi takvime göre? biz maalesef cok değerlendiremedik 2 gün diyelim hadi günü gününe denk gelmiş olsa gerisi allah tan iste

Kızlar bende 2. çocuğu çok istiyorum oğlum 4yaşına girdi 2senedir korunmuyorum geçen gün tavsiye üzerine eski ebeler olur ya ona gittim daha önce hiç gitmemiştim ondan sonrada acıbademde profösöre göründüm açıkçası biraz şaşırdım çünkü ebe teyze önce karnımı ovdu ve göbeğin düşmüş dedi göbeği düşenin ramide döner genelde dedi birde yumurtalıkların tembelleşmiş dedi aynı şeyi acıbademdeki prof da söledi önce rahim röntgeni çekicez ilk doğumda tüplerin kapanmadıysa yumurtalıklarında yumurtlama sorunu vardır büyük ihtimal onuda ilaçla tedavi ederiz dedi.

ay inşallah bebektendir ya
bizde pek değerlendiremedik benim adetim çok düzensiz
klomen kullanmıştım ayın 11 de kasıklarım karnım çok ağrıdı
13 uzayan akıntıyı gördüm ogunü değerlendirdik sadece
bakalım nasip kısmet artık

hayırlısı olsun canım inşallah bebektendir :) merak ediyorum seni bakınıp duruyorum.. ben diane 35 ve glifora başladım.. titremelerim ve kasık ağrılarım azaldı.. 1 hafta oldu işte içiyorum ilaçlarımı çok şükür rahatım... artık bekleyeceğim bebek konusunu erteleyeceğim.. yapacak bir şey yok :)

sende serophene kullanmstn demi canim? benimde adetlerim cok düzensizdr ... pko cuyuz yaniii

bizim adetin 14 .günü baslamamiz lazimdi 12.günü basladik 14 .günüde degerlendrdik sonrakilerde 16 .gün olmadi 18.olmadi 19.gün oldu 20.günü hatirlamiyorum bile 22.günde olmadi zaten =( bende uzayan akintiyi gördüümde 14.gün falandi...12.gün beraberlik oldu 14.günde oldu zaten 12.günden sonraki gündü sanirim berbat kasik sancim vardi ama adet agrisi değildi belimi dogrultamiyordum bile iki büklüm kalmistm ama sonra geçti bidahada cok fazla bisey olmadi 14.günden sonrada akintim oldu ama kivami farklydi sanirim yumurtlama bitmişti simdi bekliorum belirti yok ama olmayan seylerde olmuyor değil vücudumda mesela gögüslerim cok kasiniyor buda bni ümitlendirmeye yetiyor ama sonu hüsran bence =) böyle canim iste bende durumlar =) umarim senden güzel haberler gelir

amin zehracim ya inşallah çok dua ediyorum rabbim inşallah tez zamanda kabul eder dualairimizi =) bende hep girip bakip cikiyorum. allah sifa versin bacim inşallah sanada bebek olayini rafa kaldırman senin için daha iyi umarim bundan sonra hersey cok daha ii olur...hersey Allahtan bakarsin bir an gelir gebis haberini verirsin bize =)

yok canım ben klomen kullandım evet maalesef pkocuyuz
ayın 27 gibi adet bekliyorum tek isteğim bebek olmadıysa adetim gününde gelsin

yok canım ben klomen kullandım evet maalesef pkocuyuz
ayın 27 gibi adet bekliyorum tek isteğim bebek olmadıysa adetim gününde gelsin

anladim canim pko olduğumuz için bizim için durum biraz daha zorlaşıyor. inşallah sende gebelik sonucunu alanlardan olursun ama bizim için aslinda adet olabilmekde çoook önemli maalesef yoksa stresi cabasi oluo =(

bende az önce test yaptım çoook hafif denebilecek kadar silik bir çizgi daha var sanki ama hayali mi görüyorum yoksa gercekmi görüyorum bilemedim. predictor ü ilk kez kullandim kaliteli bir ürün die bilirim ama hata verme olasiligi hepsinde olduğu gibi illaki bundada vardir. %90 kesin sonuç verir diyor adettden 4gün önce ama umutlanmama yetti diyebilirim adet günümü bekleyip normal test yapip sonra kan testi yaptrmali bakalim nasipte ne varsa onu yasicaz. buarada bende kasiklarimda batma agri falan yok denecek kadar az

evettt yine geldi çattı rgl günümüz... bekle bekle hep bekle

her ay hayal kırıklığı

kısmet bakalım

test yaptım silik çizgiyi gördüm ve 1- 2 saat sonra adet oldum yaa varmi böle birsey =( üstüne görmeye benzer bir kanamada değil malesef karnimda agrio .moralim bozuk cok esimde vazgecicek gibi ikinci bebekten rabbimden hayirilisi insaallah

aaa neden öyle olduki eşin neden vazgeçiyor canım
sıkma canını herşeyde vardır bir hayır

şöyle düşün en azından adetin gecikip daha çok umutlanmadın öylesi daha berbat hem bebek yok hem adet sende biliyorsun az çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…