Kizlar gittim bu saatte test aldim farkli marka olsun diye ve cok bariz ikinci cizgi cikti
Artik bende inaniyorum rabbim tamamina erdirirse hamileyim
Darisi tum bekleyen sizlere insallah
gözün aydın canım.. darısıda bana ve bekleyen herkese olsun inşallahhh.. ne kadar süredir deniyordunuz 2. bebişi? çocuğun kaç yaşında?
Kizlar gittim bu saatte test aldim farkli marka olsun diye ve cok bariz ikinci cizgi cikti
merhaba 21 aylık 1 oğlum var 2. bebek düşünüyoruz erkenmi sizce
canımm çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin işallah..Kizlar gittim bu saatte test aldim farkli marka olsun diye ve cok bariz ikinci cizgi cikti
canım benim de şu an 23 aylık bi oğlum var ve 10 haftalık hamileyim yani senin kadarken hamile kaldım. olsa mı olmaz mı diye düşünürken gözümü karattım ve Allah nasip etti çok şükür.. zor olacağı kesin ama araları çok uzun olmasın istedim hem anlaşmaları açısından hem zaten bu yoğun tempoya zaten alıştım onun da üstesinden gelebilirim diye düşündüm.. Allah hakkında hayırlısını nasip etsin canımmmerhaba 21 aylık 1 oğlum var 2. bebek düşünüyoruz erkenmi sizce
Geç mi erken mi derken zaman da geçiyor, çocuklar da büyüyor. İlk çocuk okul çağına geldiğinde ikinci daha yeni ayaklanıyor ve abi ya da ablayla oyun oynamak istiyor ama ilk çocuk ödev yapmak ve okula gitmek zorunda olduğundan ikinci ile kardeşliklerinin tadını çıkaramıyorlar. Tabi bir de hadi sen git ödevinin başına, denince aklı anne-baba paylaşamama, rekabet ve kıskançlık durumları nedeniyle okul performansı bana göre düşüyor. Zaten artık daha erken okula başlıyor yavrucaklar. Bütün bunları düşününce biz de çocuklar arasında çok yaş farkı olmamalı kararı verdik.
Oğlum şu anda 26 aylık. Kızıma da 8 aylık hamileyim :) Elbette zor yanları var, ama her şey onlar için değil mi? İlki hala anneye ihtiyaç duyduğu için onu ihmal etmemelisiniz. Oğlum 21 aylık olana kadar emzirdim mesela. Sonra hamilelik nedeniyle sütün tadı değişmeden onun da uyku düzeni olsun diye mecburen sütten kestim. Ağır kaldırma diyor herkes ama oğlum annem diye tutturunca ya da düşünce, canı acıyınca falan koşup benim kucağıma çıkıyor. Bunu dengelemek sizin elinizde. Ama zor. Bir de evinizin yemeği, temizliği sizde ve yanınızda kimse yoksa hepten işiniz zor. İlk hamileliğinizden sonra ikincinin tadını pek çıkaramıyor ve nasıl geçti anlamıyorsunuz. Ne hafta ne de gün sayabiliyorsunuz. Yanınızda yardımcınız varsa çok daha kolay.
Asıl iş sanırım doğumdan sonrasında. İşte beni en çok korkutan kısmı. Kardeşler nasıl anlaşacaklar, ilki ne tepki verecek, gece gündüz ağlamalarında oğlumun uykusu da bozulacak mı, bebek ağlayınca o ne tepki verecek? Bakalım, yaşayıp göreceğiz. Tabi bu konuda tecrübeli annelerin deneyimlerini de öğrenmek isterim doğrusu. Umarım bize yardım ederler ve fikirlerini, yaşadıklarını forumumuzda paylaşırlar.
Şimdiden herkese kolay bir doğum dilerim ve Allah hepimizin evladını korusun.
[sıze=3]listemizi yeniliyoruz!!! Katılmak isteyen arkadaşlar bat larını özel mesaj ile bildirirse sevinirim...[/sıze]
[sıze=3]nick yaş ilk çocuk ikinci çocuk bat
bambu / 27 / 19 aylık / - /
öcük / 31 / 7 yaşında / - / 28 mart
elfmam / 29 / 13.5 aylık / - / 4 nisan
sendrom01 / 24 / 2 yaş 10 aylık / - / 7 nisan
yazsaati / 27 / 4 yasinda / - / 8 nisan
yarem21 / 37 / 3 yaş 2 aylık / - / 10 nisan
burcuelf / 29 / 6 yaşında / - / 10 nisan
fatmaipek / 32 / 4 yaşında / - / 16 nisan
7106400817 / 27 / 22 aylık / - / 17 nisan
karamel / 32 / 13 yaşında / - / 22 nisan
nurecrin / - / 5 yaşında / - / 30 nisan
ozey2506 / 35 / 5,5 yaşında / - /
egelifatosh / 32 / 3.5 yasında / - /
meltemowski / - / 3.ye hamile
cennetimbenim / -/ 20 aylık / ikinciye hamile
hnk / 31 / 2 yasında / ikinciye hamile
meryemenes / 26 / 3 yasında / ikinciye hamile
[/sıze]
benim de 3 yaşında bir oğlum var ve 2. Bebeğe 1,5 aylık hamileyim canım, ben de senin gibi düşünenlerdenim ikisi arkadaş gibi büyüsün istiyorum. Siz karar verdikten sonra bence uzmanlar ne demiş önemli değil. çevremden duyduklarım da hep ara verme ikinci de olsun daha iyi olur dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?