ikinci bebeğine hamile olanlar ya da ikinci bebeği düşünenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hnk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

amiiiin inşallah canım benım =)

allah hepımıze gönlümüzün ıstegını nasıp etsın ınsallah tatlım ya bazen bu yasadıgımız sıkıntılar bızı cok geriyor sıkıntı yapıo haklıyız ama işimiz allaha kalmış ilçlarda arada bır sebep olmuş ınsallah hepmıze sıfa olur o ılaclar rabbım şafi ismi ile tecelli etsın cümlemize şifa versın deva versın =) bız tedbırı alıp yapmamız gerekenı yapalım gerısı allahtan

selam kızlar klomen kullanırken soğan kürüde yapsam nasıl olur

selam canım bende serophene kullanıyorum daha doğrusu ılk kürü bıtrdım işin ilişki kısmına geldım... ılacın işe yarayıp yaramayacağını gör derım ben sana bendede aynı düşünceler oluo ama dızgınledım kendımı eger olmazsa dedım onlarıda düşüncem sonraki kısımda demokrasıde çareler tükenmez adı altında sıradan gıderım artık =)

benım kırmızılar geldı arkadaslar bu ayda gıttı bakalım nasıbımız hangı ay?

merhaba herkese..

uzun zamandır oglumla birlikte annemin yanında bursada oldugumdan giremedim kk ya. umarım herkes iyidir:)) ben gecen perşembe gittim ve bebişimi gördüm. cinsiyetimiz belli oldu erkekmişiz eger bir karısıklık yoksa sayet:))) işte böyle bizde haberer sizler nasılsınız..

hnk hayırlı evlat olsun ınsallah ogluna yoldas arkadas olur.

ben bu ay ovu testı deneyecegım bakalım.

canım hayırlı olsun negüzel erken öğrenmişsin cinsiyetini. bursadaydım demişsin bursada bildiğin iyibi kadın doğumcu var mı benim ailem mudanyada yaşıyo doğumu bursada yapmayı düşünüyorum. doktorları araştırıyorum yazın doktor bulup ocakta doğuma bursaya gitmek istiyorum daa

yok canım kızım premeture dogdu benım 4 ay gaz sancısıyla uyumadı sımdıde benı bır odadan bır odaya gondermıyo:) galıba bana rahat batıyo bırazz zaten hamıle kal dogum felan 2 yasını bulur gıbı gelıyo sankı :) ama kesınlıkle kızım cok yaramazzzzz:9

evet canım rabbım neyı layık gorurse :) ama ben bır evlat acısı gordumya galıba ondan doyamıyorumrabbım hayırlı uzun omurler versın evlatlarımıza:9

hnk cnm oğluşun hayırlı olsun aynı cinsiyet olması güzel ama iki afacanla uğraşmakta zor olsa gerek.

Ben aranızda yeniyim. 2 yaşında bir oğlum var ve 7 aylık hamileyim. Kızımız olacak bu sefer nasipse İnşallah. Aranızda yaş farkı az ve cinsiyet farkı olan bebekleri olanlar ya da tanıdıkları olanlar varsa çocuklara nasıl davranmak gerektiği ve bebek ilk eve geldiğinde 2. çocuğun odası nerede nasıl olmalı, ilk çocuğa ne demeli, anne nasıl zaman ayırmalı gibi tecrübe ve bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Allah hepimizin evlatlarını korusun, bizleri onlara, onları bizlere bağışlasın.

yeni bir erkekin olacak hayatında gözün aydın hnk cim.canım benım yaa eşinden başka ıkı ufak erkek daha evın ıcınde ne güzel bıcır bıcır =) yorgunlukları cabası olsada büyüdüklerınde elımızden tutacak olan onlar olacak nasipse rabbım cümlemizinki hayırlı evlatlar eylesin onlarada hayırlı eşler nasıp etsın ınsaallah

evet canım rabbım neyı layık gorurse :) ama ben bır evlat acısı gordumya galıba ondan doyamıyorumrabbım hayırlı uzun omurler versın evlatlarımıza:9

amiiin canım amiin hepımızın evladını hayırlı eylesın rabbım. bılmıyordum canım allah kımseyı evladıyla sınamasın diyoruz ama bunlar hepımız ıcın bırer ımtıhan dır. maalesf bız ınsanogluna bu yük fazlaymış gıbı gelıo ama rabbım onada sabır verıo .kimseye göstermesın böyle acılar dıyelım ne dıyelım başka bişey söyleyemıorum.yanımzdakı canlarımıza dedgımız gıbı hayırlı ömürler versın.

zehracııımm (sendromm) =) nasılsın canım merak ettım adet oldunmu merak ettım seni keyıfler nasıl ?=)

Selam arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza, bende 2. çocuğumu istiyorum ama malesef olmadı yine kırmızılardayım moralim bozuk...

hnk canım çok sevindim daha rahat olacak senin için emin ol :)) gözün aydınnn :)

zehracııımm (sendromm) =) nasılsın canım merak ettım adet oldunmu merak ettım seni keyıfler nasıl ?=)

:) elifçim valla iyi diyeyim iyi olalım misaliyim ama kendimle alakalı değil.. burada da polemik olmasın açmayayım konuyu malumundur tv den öğrenmişsindir.. açıkçası normalde adet olmam gerekli bütün belirtileri yaşıyorum ama hala olmadım bugün olmam lazım.. hatta ben sabah olurum genelde ama olmadım. 1e kadar falan bekleyeceğim ama test almak yok :) belki yarın alırım olmazsam yarın da..ama beklemedeyim.. geceleri biraz sık idrara çıkmaya başladım 2 kere kalkan ben normalde şimdi 5-6 olmaya başladı ama hamile olmadığıma eminim.. yani o his yok bende :) bakalım görcez adet olmazsam anlaşılır durum hayırlısı olsun :)

amin canım ınan bana cok zor seyler ama rabbıme sıgınınca rabbım sabrını verıyo.( cok sukur sımdı bol bol kokluyorum kızımı:)

MERHABA kızlar bayadır giremiyordum, nasılsınız bakalım? ben umutsuz vaka bu akşamdan itibaren hergün yeniden deneme yapacağım, aklımı karıştıran bir kaç durum var sizlerle de paylaşmak istedim

doktor bana hiç bir belirtim olmadığı halde neden pko var dedi? ne bir kıllanma, ne bir erkeksilik ne bir adet düzensizliği yaşamıyorum, üstelik yaptırdığım hormon testleirnde de sonuçlar gayet normal çıktı

bir de kızlar doktor bana vajina içi yıkamam için bir ilaç vermişti, yani rahim içi sıvı, 2 kür halinde kullanılıyor, ilk kürü kullandığımda bir değişklik gözetlememiştim ancak bugün kullandığım sıvı beni resmen şok etti, uygulamaı yaptım fakat benden önce kum gibigörünen sonra daha da büyük büyük parçalar döküldü bu parçaların rengi koyu kan siyah kan rengiydi, resmen şok oldum, o dökülen parçaların ne olabileceği hakkında fikriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…