Allah iyilikler şifalar versin cnmcım..Biz iyiyiz iki gün önce kontrole gittim bizim ufaklık oynayıp duruyordu..herşey iyi çok şükür..Bazen hamile olduğumu unutuyorum maşallah çok bi sıkıntım yok cnm
Evet cnm okuyorum dertleşmelerinizi rabbim hakkınnızda hayırlısını tez zamnda versin inş(bebişşş)
Cnm ben adetim 3 gün geçmesine rağmen evde yapılan idrar testlerinen yaptım çıkmadı sonra kan da çıktı.. en sağlamı kan tahlili bence
sabah aç karnına sağlık ocağına git orda yapıyorlar olumlu olumsuz için rahat eder..
Hakkında hayırlısı cnm:)
anladım canım.. kiloyu kabul etmem zor hem de kalp rahatsılığı genetik bizde..babam kalp hastası amcalarım falan da.. ben dedğilm ama korkuyorum kilodan bazen nefes alamıyorumbu da korkutuyor beni maalesef. benimde orantılı vücudum ama işte verdiklerimle idare ediyorum. evlendikten sonra çok aldım ben. eşimin ailesi tarafı acayip yağlı yapıyor maalesef yemesen de olmuyor işte bu yüzden hep kilo aldım.eşim pasta börek tatlı pek çok seviyor sık sık yapıyorum yemek istemesen de ucundan kıyısından gidiyor maalesef. diyetisyen artık kabul etmiyor beni 100 kilonun üzerinde olmam gerekli yani en azından gittiğim hastane o şekilde .. kendi başıma denemeye devam. umarım başarılı olurum 20 kilo daha vermem gerekli.. 1 yılda da onu verirsem çok rahatlarım.. spor yapmayı seviyorum ama oğlum bırakmıyor üzerime çıkıyor falan yarım kalıyor.. yoksa spor yapsam harika sonuçlar elde ediyorum 1 haftada bile olsa. ama işte çocuk olunca o da mümkün olmuyor ne yazık ki.. yaşım evet henüz genç ama işte insanı korkutuyor doktorlar kilo vermezsen şeker hastası olursun vs. diye.. ki korkarım da ben şekerden kalpten ilaçlara gelinde evet isim değişikliği firma yüzünden ama glukofen ile ben 5 kilo aldım diyet yaptığım halde.. gliforu tercih ederim. bakalım aile hekimime danışacağım ne diyecek. kadın doğuma gitmek istemiyorum artık bıktım hepsinden doğru düzgün bir doktor bulamadım maalesef.hangisine gitsem bir arızası çıkıyor. biri istediğin ilacı kullan diyor diğeri bu hastalık kilo verdirmez kullandığın ilaçla devam et diyor diğeri çocuk istiyorum dediğimde düşük yapmışım gibi progesta veriyor.. hepsinden bıktım valla.. gece dikişlerimin ağrısından uyuyamadım.. kistler sanırım çoğalıyor acilen adet olup ilaca başlamam lazım.. en azından canım yanmayacak bu durumda bebek fikrini de uzuuunnn bir süre erteliyorum 5 yıl sonra bile olsa olur yeter ki sağlıklı olayım.. ben sağlıksız olursam bebeğin sağlıklı olacağını düşünmüyorum maalesef.. şuan hamile gibi hissetmiyorum kendimi zaten adeti bekliyorum. sürpriz bir durum olmazsa ilaçlarıma geri döneceğim hemen. inşallah canım sen de bir an önce hamiş kalırsın ve bebeğinden sonra kilocuklarını verirsin. pco denen illetten kurtulmanın tek yolu bu maalesef
selam kızlar klomen kullanırken soğan kürüde yapsam nasıl olur
selam canım bende serophene kullanıyorum daha doğrusu ılk kürü bıtrdım işin ilişki kısmına geldım... ılacın işe yarayıp yaramayacağını gör derım ben sana bendede aynı düşünceler oluo ama dızgınledım kendımı eger olmazsa dedım onlarıda düşüncem sonraki kısımda demokrasıde çareler tükenmez adı altında sıradan gıderım artık =)
merhaba herkese..
uzun zamandır oglumla birlikte annemin yanında bursada oldugumdan giremedim kk ya. umarım herkes iyidir:)) ben gecen perşembe gittim ve bebişimi gördüm. cinsiyetimiz belli oldu erkekmişiz eger bir karısıklık yoksa sayet:))) işte böyle bizde haberer sizler nasılsınız..
herkesin kendi düşüncesi cnm sen nasıl istersen ama bebişin çok küçük değilmi ikisi ile idare edebilecekmisin kendine güveniyorsan arada 2 yaş olması güzel bencede .kızın uslu bir bebek sanırım sana çok eziyeti olsaydı bir süre düşüneceğini sanmıyorum.
merhaba canım ben sendenim =) bebegım ılk dogdugu günden berı ıkıncıyı ısteyenlerdenım evt arkadaşların dedıgı gıbı benım oğlum cok ezıyetcı bı çocuk degıl durum böyleyken ıkıncıyı ısteyebılmek daha kolay oluo sanırım ama sebeplerımde var yumurrtlayamama gıbı bu yüzden bu düşünceye erken bı zamanda başlamak bana daha mantıklı geldı herzaman ama senın hıssettıgın gıbı bende doğum yapmak evlat sahıbı olmak o heyecanı tekrar yasamak gıbı duyguları tekrar yenıden yasamak ıstegımı engelleyemedim ancak 1 yasına kadar bekleyebıldım aslında bende 9 aylıkken başlamaya kararlıydım yınede sabrettim bekledim ne olur ne olmaz dedm bıde tutar falan yas araları cok az olursa sabrıma yenık düşmektende korktum=) ben senın gıbı düşünüyorum anlayacağın adet düzensızlıgın yumurtlama gıbı problemlerın yoksa bekle derım ama buradaki arkadaşların tecrübelerınıde okumussundr ılkı cok kolay olup ıkıncı cokk gec olan ve hatta olmayan arkadaşlarımız var bu gerceklerıde ıkıncıyı düşünürken ıhmal etme derımhersey allahın takdırınde rabbım hayırlısını versın ınsallah sanada hepımızede
benım kırmızılar geldı arkadaslar bu ayda gıttı bakalım nasıbımız hangı ay?
merhaba herkese..
uzun zamandır oglumla birlikte annemin yanında bursada oldugumdan giremedim kk ya. umarım herkes iyidir:)) ben gecen perşembe gittim ve bebişimi gördüm. cinsiyetimiz belli oldu erkekmişiz eger bir karısıklık yoksa sayet:))) işte böyle bizde haberer sizler nasılsınız..
evet canım rabbım neyı layık gorurse :) ama ben bır evlat acısı gordumya galıba ondan doyamıyorumrabbım hayırlı uzun omurler versın evlatlarımıza:9
zehracııımm (sendromm) =) nasılsın canım merak ettım adet oldunmu merak ettım seni keyıfler nasıl ?=)
amiiin canım amiin hepımızın evladını hayırlı eylesın rabbım. bılmıyordum canım allah kımseyı evladıyla sınamasın diyoruz ama bunlar hepımız ıcın bırer ımtıhan dır. maalesf bız ınsanogluna bu yük fazlaymış gıbı gelıo ama rabbım onada sabır verıo .kimseye göstermesın böyle acılar dıyelım ne dıyelım başka bişey söyleyemıorum.yanımzdakı canlarımıza dedgımız gıbı hayırlı ömürler versın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?