ikinci bebeğine hamile olanlar ya da ikinci bebeği düşünenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hnk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şöyle düşün en azından adetin gecikip daha çok umutlanmadın öylesi daha berbat hem bebek yok hem adet sende biliyorsun az çok

tek tesellim o zaten canim benim erken bile geldi 4gün...hayatimda ikinci kez falan oluo bu durum zaten =) pko günden güne sasirtio beni :9: esim bu isi biraz dünyevi düsünüo buzamanda iki cocugu nasil imanli yetisitiririz derdine düştü ufağa bakarken büyüğü ihmal edermiyiz die düsünüo bende onun gibi çok düşündüm zamaninda ama onada söledim hersey Allahtan dioruz olursa oda yiyecek ekmeği olduğundan gelecek bu dünyaya ve zaten sen benim bu içiimdeki annelik duygusunu ikincci kez yasama isteğimi nasil bastrirabilmemi beklersin dedim ki gerçekten hangi anneye sorarsan hepsi ayni seyi söler dedim sesi cikmadi bidahada konuşmadık bu konuyu. bugün dedim gözün aydin ikinci kez baba olmuosun biraz tavırla anlamstr umarim. gerçi erkeklere göre hava hos bizim kadar yoğun duygulara giremiolar haliylede anlamiolar :19:

tek tesellim o zaten canim benim erken bile geldi 4gün...hayatimda ikinci kez falan oluo bu durum zaten =) pko günden güne sasirtio beni :9: esim bu isi biraz dünyevi düsünüo buzamanda iki cocugu nasil imanli yetisitiririz derdine düştü ufağa bakarken büyüğü ihmal edermiyiz die düsünüo bende onun gibi çok düşündüm zamaninda ama onada söledim hersey Allahtan dioruz olursa oda yiyecek ekmeği olduğundan gelecek bu dünyaya ve zaten sen benim bu içiimdeki annelik duygusunu ikincci kez yasama isteğimi nasil bastrirabilmemi beklersin dedim ki gerçekten hangi anneye sorarsan hepsi ayni seyi söler dedim sesi cikmadi bidahada konuşmadık bu konuyu. bugün dedim gözün aydin ikinci kez baba olmuosun biraz tavırla anlamstr umarim. gerçi erkeklere göre hava hos bizim kadar yoğun duygulara giremiolar haliylede anlamiolar :19:

evet canım erkekler daha farklı bakıyorlar olaya bende eşimi 2. çocuk için zor ikna ettim istemiyordu 2 ay öncesine kadar zamanı var diyordu

evet canım erkekler daha farklı bakıyorlar olaya bende eşimi 2. çocuk için zor ikna ettim istemiyordu 2 ay öncesine kadar zamanı var diyordu

artik bahtimizda ne vargörücez allah yardimcimiz olsun inşallah =) sende belirti falan varmi ne durumdasin

artik bahtimizda ne vargörücez allah yardimcimiz olsun inşallah =) sende belirti falan varmi ne durumdasin

inan hiçbir belirtim yok olmasınıda çok istemiyom belirti olunca insan kaptırıyor kendini sonra adet olunca hayal kırıklığı oluyor

inan hiçbir belirtim yok olmasınıda çok istemiyom belirti olunca insan kaptırıyor kendini sonra adet olunca hayal kırıklığı oluyor

hâklisin canim belirti olmamasini istemekte ama her halükarda olucak bu belirtiler adet olsakda hamile olsakda ama gönlümüzden gecen hamilelik inşallah olur tez zamanda =)

hâklisin canim belirti olmamasini istemekte ama her halükarda olucak bu belirtiler adet olsakda hamile olsakda ama gönlümüzden gecen hamilelik inşallah olur tez zamanda =)

benim adet belirtilerim klasik zati şişkinlik akıntı ve hafif ağrı okadar nasip artık bu bir haftada geçmez artık bana :ssz:

Hamile olan arkadaşlarıma bir sorum var.. Hamileyken yani daha 4 ya da 5. Haftanın içindeyken bir yere yetişmek için hızlıca koştuysanız eğer, o koşu bebeğe zarar verir mi? Ya da düşüğe falan sebep olur mu Allah korusun?

benim adet belirtilerim klasik zati şişkinlik akıntı ve hafif ağrı okadar nasip artık bu bir haftada geçmez artık bana :ssz:

herseyin başı sabır canım ne yapcan bende dün okdar ümitlenmişimki sonradan baya kötü oldum hala bile teste bakıp bakıp nasıl olur yaa dıorum :1: acaba diorum şimdi bu test iyiliğindenmi bu şekilde çıktı yoksa cok kalitesiz oldugundanmı habire soruyorum kendıme =) benimde adet belirtileri hafif olur en şiddetli olan göğüs acısıdır ki oda gebelik belirtisindeki gibi şiddetli değildir. inşallah sendende ii haberler alırız bekliyorum=)

test yaptım silik çizgiyi gördüm ve 1- 2 saat sonra adet oldum yaa varmi böle birsey =( üstüne görmeye benzer bir kanamada değil malesef karnimda agrio .moralim bozuk cok esimde vazgecicek gibi ikinci bebekten rabbimden hayirilisi insaallah

canım üzme canını testin hatasıdır.. bende de silik çizgi çıktı ve 2 gün sonra adet oldum kan testinde de negatifti.. yani hatalı pozitif oluyor maalesef.. sıkma canını.. pco olunca bazen önce oluyorsun bazen sonra.. çok kötü bir durum.. ben boşuna vazgeçmedim.. açıkçası sağlıklı olsun 1 tane olsun.. bu zamanda çok zor zaten çocuk bakmak. ama işte insan istiyor yeniden anne olmayı ama olmuyorsa da zorlamamak lazım yaa.. ben ümidimi kestim zaten :( pco diyince imkansız gözüyle bakıyor doktorlar ... onların bu bakışlarına yorumlarına da bakınca umursamıyorum artık.. kolay bir şey değil evet ama olmuyorsa olmuyor işte.. bende ilaçlarıma döndüm.. 5 yıl bile geçse düşünmüyorum artık 2. çocuğu..:14::31::31:

canım üzme canını testin hatasıdır.. bende de silik çizgi çıktı ve 2 gün sonra adet oldum kan testinde de negatifti.. yani hatalı pozitif oluyor maalesef.. sıkma canını.. pco olunca bazen önce oluyorsun bazen sonra.. çok kötü bir durum.. ben boşuna vazgeçmedim.. açıkçası sağlıklı olsun 1 tane olsun.. bu zamanda çok zor zaten çocuk bakmak. ama işte insan istiyor yeniden anne olmayı ama olmuyorsa da zorlamamak lazım yaa.. ben ümidimi kestim zaten :( pco diyince imkansız gözüyle bakıyor doktorlar ... onların bu bakışlarına yorumlarına da bakınca umursamıyorum artık.. kolay bir şey değil evet ama olmuyorsa olmuyor işte.. bende ilaçlarıma döndüm.. 5 yıl bile geçse düşünmüyorum artık 2. çocuğu..:14::31::31:

valla gülüm dicek bişey yok işte insan üzüldüğüyle kalıyor atlattım sayılır zaten=) zaten ogün direk aklıma sen geldin dedim zehrada 2gün sonra adet olmuştu seni ozaman daha ii anladım:31: birde bugün yine pko olan bir arkadasımdan ögrendım serophene kullananlarırın testlerınde o silik çizgiyi görmek cok sık rastlanan bır durummuş gebelik hormonu falan salgılıomus vücuda oyüzden adetten önce degılde adetın geçerse test yapmak daha mantıklı bu durumda yoksa böle benım gıbı hayal kırıklığı oluyor maalesef. ben ımkansız bakanına denk gelmedim dr konusunda ımkansız olsaydı bunca ılac tedavı yöntemi oluşmazdı bu bızım hayal kırıklığımızın üzüntüsü sadece oyüzden böle düşünme tamam ertele çocuk konusunu zayıfla ılaclarına devam et ama sakın vazgeçme tekrar anne olmaktan rabbım gerçekten en iisini bilir bıraz zaman lazım bize sadece zaman. cokda uzatma arayı hee 5 yılda neymıs öle en fazla 1 sene daha bekle zayıflamısda olursan emın olki daha kolay gebe kalıcaksın ben ınanıyorum canım:48::34::34:

canım benim kzıımda 3,5 yaşında ve 8 aydır istiyorum ama olmuyor sorunda yok bu tedavide 3 ayım çatlatma iğneside oluyorum tutmuyor demek ki kısmette yokmuş inşalah bu ay nasip eder rabbim bu gün dok geldim yumurta 17 mm olmuş perşembe iğne yapacam of bu ayda tutmazsa aşılama yapalım dedi bende kararsızım
cnm ya ben 2 yıldır bekliyorum hep hüsran hep hüsran artık insanın umudu kırılıyor.:( hani diyorlar ya takmayın diye ben de umutsuzluktan dolayı artık takmıyorum nasılsa olmuyor diyorum ama gene de olmuyor işte!
en iyisi gene gideyim doktora ama buralarda da iyi bir dr yok maalesef... tam ikilemdeyim:(
valla bana dr aşılama derse hemen yaptırıcam zira artık beklemek istemiyorum yoksa çocuklar arasında çok yaş farkı olcak, benm de yaş gidiyor bi yandan, bi şekilde artık olması lazım...

kızlar eşleriniz doktora gittmi peki :44:

cnm biz ilk çocukta da iki sene tutturamadık:) eşimle beraber gittik doktora fakat bir türlü örnek veremedi, sonra da gitmedik doktora ilk çocuğum kendiliğinden oldu şimdi gne gitsek gene örnek veremez. yani dr işini biraz ondan da erteliyor gibiyim gene ben muayene olacağım, hazır tatildeyken gitsem mi ki diyorum...

Fikri olan cevap yazsin kizlar cok heyecanlandim
Ovu testi adete yskin pozitif olunca gebelik oluyormus ya
Ben bugun dun ve dunden bi gun once merakimdan ovu testi yaptim bugunkunden oncekiler cok silikti bugun pozitif cikti :) umitleneyimmiiii??? Sat 2 hazirandi bugun 24.gun yani 14-15. Gun yumurtlamistim

Ben bugun dun ve dunden bi gun once merakimdan ovu testi yaptim bugunkunden oncekiler cok silikti bugun pozitif cikti :) umitleneyimmiiii??? Sat 2 hazirandi bugun 24.gun yani 14-15. Gun yumurtlamistim

cnım belirtin varmı kendinde herhngi bir değişiklik hissediyormusun? inşallah gebelik vardr :49: =)

cnım belirtin varmı kendinde herhngi bir değişiklik hissediyormusun? inşallah gebelik vardr :49: =)

Bariz dikkatimi ceken tek sey kasiklarim gergin ani hareketlerde esherken batiyor yumurtlama gunumden beri bi haftadr falan
Sabah test yaptim cikmadi simdi yaptim silik cikti bidaha wc gittigimde yine yapicam bakalim ne olacak oda silik falan cikarsa heralde var derim artik

Bariz dikkatimi ceken tek sey kasiklarim gergin ani hareketlerde esherken batiyor yumurtlama gunumden beri bi haftadr falan
Sabah test yaptim cikmadi simdi yaptim silik cikti bidaha wc gittigimde yine yapicam bakalim ne olacak oda silik falan cikarsa heralde var derim artik

bendede aynı seyler oldu adetıme yakın sag kasıgımda ani hareketlenmemde gerginlik vardı ip çekme gibi ama 4gün öncesinde kanamam geldi sok oldum. gebelik testlerigün arasında yanlış sonuç verebilio canım yaa sabah testi en güvenilir olan sen gün arasında yapma.biraz felaket tellalıgı yapmış gıbı oldum ama ümitlenmek en kötüsü bizim için sende biliosun sen kaptrma kendını bıraz sabret adet gününde yap testını yada cok meraklanırsan en güzeli kan testi yaptr en temiz sonuç ama inşallah bebiş vardr rabbım dualarımızı kabul etsin. haberini bekliyorum takip edıcem :49: =)

bendede aynı seyler oldu adetıme yakın sag kasıgımda ani hareketlenmemde gerginlik vardı ip çekme gibi ama 4gün öncesinde kanamam geldi sok oldum. gebelik testlerigün arasında yanlış sonuç verebilio canım yaa sabah testi en güvenilir olan sen gün arasında yapma.biraz felaket tellalıgı yapmış gıbı oldum ama ümitlenmek en kötüsü bizim için sende biliosun sen kaptrma kendını bıraz sabret adet gününde yap testını yada cok meraklanırsan en güzeli kan testi yaptr en temiz sonuç ama inşallah bebiş vardr rabbım dualarımızı kabul etsin. haberini bekliyorum takip edıcem :49: =)

Haklisin canim kendimi kaptirmiyorum rabbim en guzel zamanda verwcektir buna inaniyorum
Yine yaptim test yine ilk bes dak icinde silik cikti artik adetimin gwcmesini beklicem yapacak bisi yok
Kizimda adetim uc gun gecene kadar testte cikmamisti boyle erken erken heyecan oluyo biraz :))
Hepimiz icin hayirlisi

benim de sat 3 haziran.ovulasyon testi ile gebelik anlaşılıyor diyorlar ama ne kadar doğru bilemiyorum.bence çok erken.biraz daha bekleyelim bakalım.sen erken yumurtlamışsın.ondan belki çıkar sonuç diyecem ama.ben 18.gün yumurtladım.umarım hamileyizdir.

benim de sat 3 haziran.ovulasyon testi ile gebelik anlaşılıyor diyorlar ama ne kadar doğru bilemiyorum.bence çok erken.biraz daha bekleyelim bakalım.sen erken yumurtlamışsın.ondan belki çıkar sonuç diyecem ama.ben 18.gün yumurtladım.umarım hamileyizdir.

İnsallah canİm harlisiyla

Haklisin canim kendimi kaptirmiyorum rabbim en guzel zamanda verwcektir buna inaniyorum
Yine yaptim test yine ilk bes dak icinde silik cikti artik adetimin gwcmesini beklicem yapacak bisi yok
Kizimda adetim uc gun gecene kadar testte cikmamisti boyle erken erken heyecan oluyo biraz :))
Hepimiz icin hayirlisi

amin canım hayırlısı...herhangi bir ilaç kullanıomusun peki? ben serophene kullanıyorum oda erken yapılan testlerde gebelik varmış gıbı silik gösterebiliomus bende öle oldu işte aynı gün erken gebelik testı yaptım silik çizgi var ay dedıım var bişeler kesin ama 1 - 2 saat sonra kanamam geldı tam bir hayal kırıklığı =) adet gecıkmesını beklemk en iisi ama bız sabırsızlık yapıoruz

Ayyyyy yazsaati cok sevindimm insallah dogrudur canim.. Bu arada kan testi yaptirsana canim en net sonuc o verir...

Bu arada karamel burcuelf bambu siz neler yaptiniz canim nasil gidiyor gebelikleriniz. Cinsiyetler belli mi

Back