ikinci bebeğine hamile olanlar ya da ikinci bebeği düşünenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hnk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende okadar değişiklik olmadı gerçi bebek düşünmeye başladıktan sonra daha çok takip eder oldum kaçıncı gün yumurtluyorsam tam 14 gün sonra regli oluyorum.bazen 28 günde bazen 29 .gayette yoğun yani hiç azalma olmadı hatta son aylarda lekelenmelerin kesilmesi çok uzuyor bende ondan sıkıntımı var diyorum 8-10 güne kadar lekelenme devam ediyor.bu gidişimde tekrar soracağım dr.a

olmadı hemen olur sanmıştım 2 gündür inanamıyorum hayırlısı olsun yeni bat 17 nisan

olmadı hemen olur sanmıştım 2 gündür inanamıyorum hayırlısı olsun yeni bat 17 nisan

malesef insanın düşündüğü ve planladığı gibi olmuyor.kazara hamile kalanlara ve hemen düşündüğü ay hamiş kalanlara hayran hayran bakar oldum .

malesef insanın düşündüğü ve planladığı gibi olmuyor.kazara hamile kalanlara ve hemen düşündüğü ay hamiş kalanlara hayran hayran bakar oldum .
evet haklısınız eğer olsaydı büyük ihtimal eşimin doğum gününden 7 gün sonra doğum olacaktı kızım da 6 gün önce olmuştu ikinci doğum da önce olursa belki aynı gün bile olurdu ama olmadı o yüzden çooook üzgünüm böyle hayırlıymış

önümzdekı ay ılk sırada hnk var 3nısan o bende ümıt yok dedı ya bakalımsonra 4 nısan benımadet döngüm benımkıde hep düzensızdr bakalım ne olacak aslında kendı bırakmamız greken bır durum heyecan yapıp dayanamıyoruz.rabbım evlatlarıma hayırlı ömür nasıp etsın ınsallah

fatmacım cnm sana bi şey sorabilirmiyim

ben seni ovulasyon testiyle hazırlık topiğinde okumuştum
geçen ay ovulasyon testi ile denemiştim ama olmamıştı
bu ay daha başlamadım yapmaya elimde 6-7 tane daha var adet döngüm 27 gün
bugün 8.günüm ne zaman başlasam diyorum bu ay
bi de geçen ay çift çizgiyi yakaladığım günler ilişki olmuştu silikleştiği gün olmamişti
acaba ilk silikleştiği günde ilişki olmalı mı
bu ay kendiliğinden olsun istiyorum olmazsa hsg çektireceğim ve korkuyorum açıkcası
cevaplarsan sevinirim cnm???

merhaba kızlar birkaç gündür internetim yok cepten girmeye calısıyorum ama yorum yazmak cok zor oluyor bugun en gec pazartesi düzelecek.. okuyorum sizleri ama cevap yazma ve listeye yeni ekmeleme yapamyorum kusura bakmayın nolur. sonradan degişiklikleri yapacagım olur mu?

cnm silikleştiği günüde değerlendirmen gerekir.bu ay öylede dene mutlaka bırakma yani .geçen ay kaçıncı gün yumurtlamıştın cnm ona göre bir gün öncesinde başla test yapmaya.
ben yazın kullanmıştım 3 ay ama tutmayınca tutmuyor malesef.bizdeki sorun ne kızlar yumrutlama zamanı çalışıyoruz geçince hemen bırakıyoruz aslında devam etmek lazım bir kaç daha.
hsg yi bende çektirsem diyorum ama haziranda kimyasal geçirdim .birde yapışıklık olsa yumurtlama akıntısı gelemez öyle heralde.
bende yarın dr.a gidiyorum bakalım ne diyecek

cnm geçen ay 13 gün ve 14 gün ikiside aynı koyulukta yakalamıştım ikisinde de ilişki olmuştu ertesi gün tekrar yaptığımda yani 15 gün silikleştiğinde çalışma olmadı bende bi kaç yerde o günleri de değerlendirin denildiğini duydum o yüzden bi de sana soriyim dedim..
Belki de cnm dediğin doğru yumurta çatladığı gün silikleştiği gün oluyor sanırım tabi brakıyoruz ben bu ay bide böyle deneyecegim..

Cnm pazartesi dr gittiğim de daha önceden hormon testlerim yapıldığı için dr artık iki şey in daha bakılması gerektiğini söyledi eşime sperm testi bana da hsg dedi bunları da gördükten sonra ilaç tedavisi vereceğim dedi..
Bende inş. gerek kalmaz diyorum bu ay daha da bi sıkı çalışalım diyorum o yüzden hiç bi şeyi atlamak istemiyorum..
Canım bi de dr bana dedi ki kızın 7 yaşında, 7 sene de herşey değişebilir benim çocuğum oluyor diye güvenme dedi, eşine de söyle mutlaka sperm testi yaptırsın dedi...
Yaaa hakkımız da hayırlısı çok istiyoruz çok dua ediyoruz allahım dualarımıza icabet etsin inş.
Sende yarın dr dan geldikten sonra mutlaka yaz merak ederim bakk
Çok öptüm cnm

merhaba cnm
olsun cnm siz iyi olunda biz buradayız her zaman görüşürüz yine
çok öptüm

merhabalar canlarımmmm bu ay belki hamile olabilirim... 3 yaşında bir oğlum var net bilgiyi birkaç hafta sonra verebilirim inş. :) herşey gönlünüzce olsun :) listenize bende girebilirim inş.

merhabalar canlarımmmm bu ay belki hamile olabilirim... 3 yaşında bir oğlum var net bilgiyi birkaç hafta sonra verebilirim inş. :) herşey gönlünüzce olsun :) listenize bende girebilirim inş.

hoşgeldin cnm oğlunu allah bağışlasın..
listeyi hnk arkadsımız yeniliyor bat tarihini yaz o seni ekler
güzel haberi vermen dileğiyle..

Son düzenleme:

Mrb hanımlar size ni sorum olcak ben ilk bebeği düşünüyorum siz tecrübeli olduğunuz için sizden yardım almak istiyorum yerleşme kanaması diye birşey duydum bu sık mu seyrek mi yaşanan birşey

Mrb hanımlar size ni sorum olcak ben ilk bebeği düşünüyorum siz tecrübeli olduğunuz için sizden yardım almak istiyorum yerleşme kanaması diye birşey duydum bu sık mu seyrek mi yaşanan birşey

ccanım herkeste yerleşme kanaması olmuyor bünyeyle alakalı mesela benim olmamıştı öyle çok uzun sürdüüğünü zannetmiyorum sadece leke şeklinde geliyor ve sonra bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…