adey döngünde bir sıkıntı yaşıyor musun? örneğin adet düzensizliği , benim korkum düzensizlik değil de, adet süremin doğumdan sonra kısalmış olması, ilk hamileliğimden önce adetim hiç şaşmaz tam 28 günde bir tam 7 gün sürerdiilk 4 gününü de dolu dolu yaşardım ama doğumdan sonra artık bir ay 26 günde oluyorsam adet, bir ay 28 günde oluyorum bir ay 30 günde, belli bir sabit döngüm yok, ve adet sürem 3 güne düştü,ilk gün güzel geliyorson iki gün azalıyor, 3. gün kesiliyor, bu nedenle gebe kalmamda sıkıntı ya da gecikme olur mu acaba?
olmadı hemen olur sanmıştım 2 gündür inanamıyorum hayırlısı olsun yeni bat 17 nisan
evet haklısınız eğer olsaydı büyük ihtimal eşimin doğum gününden 7 gün sonra doğum olacaktı kızım da 6 gün önce olmuştu ikinci doğum da önce olursa belki aynı gün bile olurdu ama olmadı o yüzden çooook üzgünüm böyle hayırlıymışmalesef insanın düşündüğü ve planladığı gibi olmuyor.kazara hamile kalanlara ve hemen düşündüğü ay hamiş kalanlara hayran hayran bakar oldum .
isyan etmiyorum cnm zaten vermiyorsa vardır bir hayır diyorum dua ediyorum kızıma uzun ömürler versin diye.zaten bu ay gideyim dr.a bakalım yine sorun yoksa olmazsa bırakcam kendi haline artık ne yapayım.eşimede çakşır suyu ve incir kürü yapıcam belki faydası olur.
yeni bat 16 nisan
malesef insanın düşündüğü ve planladığı gibi olmuyor.kazara hamile kalanlara ve hemen düşündüğü ay hamiş kalanlara hayran hayran bakar oldum .
fatmacım cnm sana bi şey sorabilirmiyim
ben seni ovulasyon testiyle hazırlık topiğinde okumuştum
geçen ay ovulasyon testi ile denemiştim ama olmamıştı
bu ay daha başlamadım yapmaya elimde 6-7 tane daha var adet döngüm 27 gün
bugün 8.günüm ne zaman başlasam diyorum bu ay
bi de geçen ay çift çizgiyi yakaladığım günler ilişki olmuştu silikleştiği gün olmamişti
acaba ilk silikleştiği günde ilişki olmalı mı
bu ay kendiliğinden olsun istiyorum olmazsa hsg çektireceğim ve korkuyorum açıkcası
cevaplarsan sevinirim cnm???
cnm silikleştiği günüde değerlendirmen gerekir.bu ay öylede dene mutlaka bırakma yani .geçen ay kaçıncı gün yumurtlamıştın cnm ona göre bir gün öncesinde başla test yapmaya.
ben yazın kullanmıştım 3 ay ama tutmayınca tutmuyor malesef.bizdeki sorun ne kızlar yumrutlama zamanı çalışıyoruz geçince hemen bırakıyoruz aslında devam etmek lazım bir kaç daha.
hsg yi bende çektirsem diyorum ama haziranda kimyasal geçirdim .birde yapışıklık olsa yumurtlama akıntısı gelemez öyle heralde.
bende yarın dr.a gidiyorum bakalım ne diyecek
merhaba kızlar birkaç gündür internetim yok cepten girmeye calısıyorum ama yorum yazmak cok zor oluyor bugun en gec pazartesi düzelecek.. okuyorum sizleri ama cevap yazma ve listeye yeni ekmeleme yapamyorum kusura bakmayın nolur. sonradan degişiklikleri yapacagım olur mu?
olmadı hemen olur sanmıştım 2 gündür inanamıyorum hayırlısı olsun yeni bat 17 nisan
merhabalar canlarımmmm bu ay belki hamile olabilirim... 3 yaşında bir oğlum var net bilgiyi birkaç hafta sonra verebilirim inş. :) herşey gönlünüzce olsun :) listenize bende girebilirim inş.
cnm silikleştiği günüde değerlendirmen gerekir.bu ay öylede dene mutlaka bırakma yani .geçen ay kaçıncı gün yumurtlamıştın cnm ona göre bir gün öncesinde başla test yapmaya.
ben yazın kullanmıştım 3 ay ama tutmayınca tutmuyor malesef.bizdeki sorun ne kızlar yumrutlama zamanı çalışıyoruz geçince hemen bırakıyoruz aslında devam etmek lazım bir kaç daha.
hsg yi bende çektirsem diyorum ama haziranda kimyasal geçirdim .birde yapışıklık olsa yumurtlama akıntısı gelemez öyle heralde.
bende yarın dr.a gidiyorum bakalım ne diyecek[/
canım benim silikleştiği günde oluyor ama tutmuyor işte bende ovulasyon testini geçen ay hangi gün yumurta çatlıyorsa ondan bir gün önce başlıyorum yapmaya zaten ikinci yapışımda hemen ikincii çizgi daha koyu oluyor tahminimce benim 12 saatten sonra çatlama oluyor geçen ay akşam yapmıştım ikinci çizgi çok koyuydu sabahta yaptım yine aynı koyuluktaydı akşam tekrardan yapınca silikleşmişti demek ki 12 saat sonra 24 saat olmadan çatlıyor o günde oldu ama tutmadı artık kısmet rabbim ne zaman nasip ederse
bende yarın dr.a gidiyorum bakalım ne diyecek[/
canım benim silikleştiği günde oluyor ama tutmuyor işte bende ovulasyon testini geçen ay hangi gün yumurta çatlıyorsa ondan bir gün önce başlıyorum yapmaya zaten ikinci yapışımda hemen ikincii çizgi daha koyu oluyor tahminimce benim 12 saatten sonra çatlama oluyor geçen ay akşam yapmıştım ikinci çizgi çok koyuydu sabahta yaptım yine aynı koyuluktaydı akşam tekrardan yapınca silikleşmişti demek ki 12 saat sonra 24 saat olmadan çatlıyor o günde oldu ama tutmadı artık kısmet rabbim ne zaman nasip ederse
cnm işte şansı daha bi yükseltiyo diye deniyorum yoksa rabbim vermiyecekse zaten biz ne yapsak olmaz..
elimde geçen aydan kalanlar var onları da bitiriyim diyorum zaten bu ay da olmazsa almıyacagım cnm bi daha
Normal de 24 içinde çatlıyo diye biliyorum ama senin ki bayağı bi erken çatlamış..
cnm işte şansı daha bi yükseltiyo diye deniyorum yoksa rabbim vermiyecekse zaten biz ne yapsak olmaz..
elimde geçen aydan kalanlar var onları da bitiriyim diyorum zaten bu ay da olmazsa almıyacagım cnm bi daha
Normal de 24 içinde çatlıyo diye biliyorum ama senin ki bayağı bi erken çatlamış..
ilk 12 saatten sonra akşam ki test yapışıma kadar çatlamış oluyorbu 18 saat sonrada yada günün her hangi bir saatinde olmuş oluyor aslında ben ağrımın geçtiği anda biliyorum ki çatlamış mesela bu günden benim başladı ağrım hafifeten çatlayacağın gün daha çok ağrım oluyor bende test istedim ama istediğime pişman oldum zaten benim çok belirgin neyse onlarda bitince bir daha almayı düşünmüyorum.seninde ağrıların belirginse ona göre test yapmaya başla derim
Mrb hanımlar size ni sorum olcak ben ilk bebeği düşünüyorum siz tecrübeli olduğunuz için sizden yardım almak istiyorum yerleşme kanaması diye birşey duydum bu sık mu seyrek mi yaşanan birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?