ya kızlar, şimdi size bir şey sorcam bu ay 10 gündür rahmimde seyirme oluyor, neden oluyor sizce??? ilk kez yaşıyorum böyle bir durum, adet olmasaydım bebek var diyecektim yani, o kadar kıpırdıyor rahmim![]()
cnm bilemedim şimdi hiç başıma gelmedi ve daha önce de duymamıştım bebek değilse umarım kötü bişey değildir..
günaydın arkadaslar...
uzun müddettir birşey yazamadım ama telefondan girip girip okudum sizi:) benim biliyorsunuz bu pazar günü çok büyük bir işim var. benim miniğim cumartesi iki yasına girecek pazarda kutlamamız var:) o yüzden acaip duygusala baglamıs durumdayım zaman ne kaar cabuk gecti ya nerdeyse artık bebeklikten cktı cocuk oldu ama bana hala dün gibi geliyor dogumu. bu arada birde grip oldum cumartesi pazarda çok istifra ettim hemen ayaklanıyım diye serum taktırdım ki iyi olmus sanırım bugun iyiyim kötü olursa tekrar taktırıcam artık inşallah ufaklıga gecmez dua edin ogluma teyzeleri.. bizde haberler böyle işte sizler nasılsınız..
Canım geçmiş olsun inş. oğluşa geçmez diyim aman dikkat et tam da doğumgünü önce si hasta olmasın kendine de dikkat et..
ahhh cnm benimki 7 yaşına geldi ama sorsan dün gibi aklımda kucağıma verdikleri gün..günler çok çabuk geçiyor bir de bakmışsın koca bi delikanlı olmuş..Allahım o günleri hepimize göstersin inş.