ikinci bebeğine hamile olanlar ya da ikinci bebeği düşünenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hnk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayy bizde aynı ama biz 7 de kalktık sıkıcı sevmiyorum haftasonlarını :):):) ama bugün hava yinede güzel burda :)

Günaydın kızlar,

nasılsınız biz erkenden kalktık kahvaltımızı ettik kızımı okula yolladım şimdi de çay keyfi yapıyorum

afiyet olsun canım... iyi diyelim iyi olalım di miii sanırım dershaneye gidiyor kızın :)

he heee ben de istiyorum 2. bebişi, ama doğurmaya üşeniyorum kızım artık 4 yaşını doldurdu ,kardeş şart, o da istiyor emmmeee bir tembelim bir tembel

bende istiyorum 2. bebişi...
eşim pek yanaşmıyo nazlanıyoo bakalım hayırlısı...
çalışmalara haziran gibi başlıcam inş....tabi herifide ikna etmek lazım,tek başına olcak iş deyil
ama ben şimdiden heycanlanıyorm...oglumda böyle olmamıştım,o zamn farkında deyildim,
hamileliğin,anneliğin ne kadar mucizevi bi durum oldugunu....

hehe =))) kuzum ya yanlıs anlama benı okadar kılolu olabılecegın hıc aklıma gelmemıstı ınan bende suan 89 kıloyum aslında bundan bır ay önce kadar 85 edüşmüştüm nasıl oldysa hıcbır cabam olmadan ama buara gene almısım topaç gıbın oldum masallah suana kadar gördüğüm en düşük kılom 68 dı oda cok kısa sürdü ozmanda zaten lıse yenı bıtmıstı unvst ye basladım. okulum uzatlamalarını oynarkene esımı tanıdım ozmanlarda 75-76 kılo cıvarlarındaydım ahh ahh dıyorum ozmanlar kendımı sısman görürken sımdıkı halımı bılmıodum tabıkıılk gebelıgımde 87 ıle hamıle kaldım mıde yanmaları yüzünden 85 e ındım.dogurmadan önce 93 lerı gördüm toplamda 7-8 kılo cıvarı aldım allahtan cok almadım dogumdan 1ay sonra 87 ye dönmüştüm sonra emzırırken 89 a cıktım ıste en sonda yukarda anlattıklarım gıbı suan 89 um bel fıtıgı var kılo vermem lazım drda gebe kalmadan önce kılo ver dedı bel fıtıgı ıcın ama ıste bende yok o yetenek.

sen ılk gebelıgınde kac kılo aldın canım?
bendede dün kasık batmalrı vardı dayanamdım sabah erken gebelık testı yaptım sonuc negatıf tabıkı en azından kafam rahatladı senı cok merak edıyorum aslında bıran önce yaptrsanda testını alsak güzel haberlerını canım günler cabucak gecıversınn

hehe sorma canım bende ilk kez kendimi o kadar kilolu görmüştüm :) 1 yıldır endokrinoliji ile diyetteyim hamilelik olursa doğum doktorumun diyetisyeni var onun yardımı ile devam edeceğim kilo almadan çünkü oğlumda 20 kilo almıştım bunda almak istemiyorummm oğluma 97 kiloyla hamile kaldım bekarken çok iyiydim ben 60-65 falandım ammaaaa iş evliliğe gelince yemekler farklı pastalar vs. derkennn aldık tabi. ama oğlum 7 aylıkken 92 kiloya düşmüştüm yeniden.. sağolsun gittiğim doktor saçma sağan bir tedavi verince yükseldim iiyice sonra bir daha gitmedim tabii ona.. işte endokrin tedavisi ile 25 verdim :) yaa test yapmıyor günün geçmeden maalesef burda... kesin emin olmak için yani. ama benim kanama cuma günü bitmişti ve dün öğleye kadar bir şey yoktu ne olduysa dün öğleden sonra kahverengi lekelenme gibi bir şeyler geldi.. şimdi sürekli değil ama ara ara hala o kanama var çatlayacağım meraktan ama varsa da çok küçüktür diye yanaşamıyorum teste işte biraz zaman geçsin varsa da şöyle biraz büyüsün ama kilo hakikaten berbat bir şey... ben şuan 80 olmama rağmen iyi hissediyorum kendimi... bebekle beraber kilo bile verebilirsem süper olur :) doğumdan sonra hedefim 58-60 :) onu da verdiğimde oooooooooh diyeceğim

he heee ben de istiyorum 2. bebişi, ama doğurmaya üşeniyorum kızım artık 4 yaşını doldurdu ,kardeş şart, o da istiyor emmmeee bir tembelim bir tembel

hoş geldiniz kızlaaaar inşallah kardeşleri olur yavrularınızın.. batlarınızı ( beklenen adet tarihi ) bekliyoruuuuuuuuuuz

hoşgeldin cnm üşenme üşenme

yaş ilerledikçe daha da çok üşenirsin hemen çalışmalara başla made istiyosun hemen de gelmiyorlar cnm

inş. senin ki bekletmez de..

sende hoşgeldin cnm

ilk çocuklar biraz acemiliğe denk geliyor cnm

oğlun kaç yaşında??

s.a kızlar
nasılsın elifim
valla çok haklısın acemiliğimize denk geliyor ve daha iyi yapıyoruz
bu gün kendimi öyle umutsuz öyle kötü hissediyorum ki anlatamam
havadan mıdır beklemenin siniri midir anlayamadım ama kötü olmak bu sanırım
rabbime şükürler olsun sağlık sıhat vermiş yetmemiş çok sevdiğim bir eş ve mükemmel bir evlat vermiş daha ne istiyorsam anlamıyorum biraz da sabırlı olsam ahhhh
bu ay zaten yumurtlama günleri güme gitti şubatta tatil yüzünden ayrıydık :18: belli işte daha ne istiyosam hangi yüzle sanki bütün şartları yerine getirdim sıra beklemeye geldi biri beni kendime getirsin lütfennnnn bu bekleme işi çok fena rabbim senelerce bekleyenlere sabır versin öyle iyi anlıyorum ki onları hep dua ediyorum onlar için...

kızlar bat dündü hala gelen giden yok olmazsam yarın sabah test alıp yapacağım

kızlar bat dündü hala gelen giden yok olmazsam yarın sabah test alıp yapacağım

cnm hadi bakalım inş. güzel haberi verirsin merakla bekliyoruz

a.s İyiyim cnm sen nasılsın

Canım bazen bende de oluyor bu dediğin haller hiç bişey zevk vermiyor..sonra da kendime geliyorum benden kötülerini düşünüp halimize şükür ediyorum..
Beklemek gerçekten de zor hele bat ın son günleri geçmez??
Peki belirti var mı cnm gerçi pek ümitli değilsin gibi... ama belli olmaz cnm zaten bu sıpalar bizim en beklemediğimiz zamanda gelecekler ben öyle inanıyorum..
Sen hsg falan diyodun cnm ne yapacaksın çektircek misin ??

hoş geldiniz kızlaaaar inşallah kardeşleri olur yavrularınızın.. batlarınızı ( beklenen adet tarihi ) bekliyoruuuuuuuuuuz

hoş bulduk canım, bat 10 marttı, geldi geçti bile, ben bu ay deneyeyim diyordum ama vazgeçtim gene ya işin açığı doğum izni 6 aya çıkar mı diye bekliyorum bir çıksa hemen o ay düşünmeden yapcam

hoşgeldin cnm üşenme üşenme

yaş ilerledikçe daha da çok üşenirsin hemen çalışmalara başla made istiyosun hemen de gelmiyorlar cnm

inş. senin ki bekletmez de.

inşallah bekletmez, doğurmak mesele değil de işte şu bakıcı derdi var yaaa, yeniden sinir stres yaşayacağım , işte ürküyorum

ya kızlar, şimdi size bir şey sorcam bu ay 10 gündür rahmimde seyirme oluyor, neden oluyor sizce??? ilk kez yaşıyorum böyle bir durum, adet olmasaydım bebek var diyecektim yani, o kadar kıpırdıyor rahmim

dr çok önemlı canım ya ben uzun zman devlet hastanelrıne gıttım ıste hormon bozuklugunu bulamadılar allahtan dogumumda ii bır dr buldum hala ondayım ıkıncıyede nasıpse ona gıtcem tek sorun cok yogun 1 ay önce aldıgım randevuyu 3mayısa verdı düşün kılo evt ii degıl bacaklarım cok agrıyor tasımıyor sankı bazen benı :44: sen nerde oturuorsun canım senın bulundugun yerde neden adetın gecmeden kan testı yapmıyorlar sonucta her ıhtımale karsı yapması lazım tahlılı.bılmeden bır ılac kullanbılrsın ve onun gıbı bı sürü sey olabılır anlayamadım dogrusu. sendemecbur sabretcen demekkı canım ya polıkıstıkte böle düzensız kanamalar cok olabılıyor dıet yaptım kılo verdım dıorsun anca söküyor da olabılır belkı düzene gırıcek yenı yenı...bunlar bızım gıbılerın basına gelebılecek olagan seyler malesef umarım hamılesındr ama canım kalbımden gecen bu allah gönlümüze göre versın ınsallah.bız bugün yıne bı deneme yaptık bakalım bızım ıcın ne olacak

adanadayım canım ben baya uzun bir randevu vermişler sana.. iyi olda bekle sorun değil.. burda yapmıyorlar testi o gün görüştüm sağlık ocağıyla ilaç vs. içme bekle dedi bana gel test yapalım demedi maalesef... beklemen lazım diyorlar.. canım ben bu kilo verdiğim dönemde hormon ilacını bıraktım 2 ay süre ile. o 2 ayda ilk ay çok rahat oldum.. ama sonra maalesef olmadım. yani bende pco yüzünden kanama olmuyordu.. ama şimdi bilemem tabii de pembemsi kahverengimsi leke geliyor anlamadım.. arada karnımın alt kısmında seğirmeler oluyor böyle pıt pıt atıyor.. oğlumda atardı öyle.. kafam karışık.. varsa da yoksa da çıksın ortaya bir an önce :) bugün eczaneden test alcam 3-4 tane her hafta yapacağım bakalım kafa kalmadı hadi bakalım canım inşallah tutar senin de

günaydın arkadaslar...

uzun müddettir birşey yazamadım ama telefondan girip girip okudum sizi:) benim biliyorsunuz bu pazar günü çok büyük bir işim var. benim miniğim cumartesi iki yasına girecek pazarda kutlamamız var:) o yüzden acaip duygusala baglamıs durumdayım zaman ne kaar cabuk gecti ya nerdeyse artık bebeklikten cktı cocuk oldu ama bana hala dün gibi geliyor dogumu. bu arada birde grip oldum cumartesi pazarda çok istifra ettim hemen ayaklanıyım diye serum taktırdım ki iyi olmus sanırım bugun iyiyim kötü olursa tekrar taktırıcam artık inşallah ufaklıga gecmez dua edin ogluma teyzeleri.. bizde haberler böyle işte sizler nasılsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…