Günaydın kızlar,
nasılsınız biz erkenden kalktık kahvaltımızı ettik kızımı okula yolladım şimdi de çay keyfi yapıyorum
günaydın kızlar....sıkıcı bir hava ...kapalı yağmurlu insanın ruhu bile sıkılıyor.hafta sonu olmasına rağmen sabah 7.20 de uyandım bir saat sonrada kızım uyandı kahvaltımızı yaptık saat daha 10 :18:
Günaydın kızlar,
nasılsınız biz erkenden kalktık kahvaltımızı ettik kızımı okula yolladım şimdi de çay keyfi yapıyorum
şuanki kilomu söyleyeyim sen hesapla80 yanii baya baya verdim şuan bile kilom var ama eski halime göre çok çok iyiyim ve çok kötü durmuyor... pco yu da bu şekilde atlatmak üzereyim yaa :))) hadi bakalım seninde güzel haberlerini bekliyoruz canımm bende bekliyorum şu günler bi geçsin kafam rahat olsun
hehe =))) kuzum ya yanlıs anlama benı okadar kılolu olabılecegın hıc aklıma gelmemıstı ınanbende suan 89 kıloyum aslında bundan bır ay önce kadar 85 edüşmüştüm nasıl oldysa hıcbır cabam olmadan ama buara gene almısım topaç gıbın oldum masallah suana kadar gördüğüm en düşük kılom 68 dı oda cok kısa sürdü ozmanda zaten lıse yenı bıtmıstı unvst ye basladım. okulum uzatlamalarını oynarkene esımı tanıdım ozmanlarda 75-76 kılo cıvarlarındaydım ahh ahh dıyorum ozmanlar kendımı sısman görürken sımdıkı halımı bılmıodum tabıkı ılk gebelıgımde 87 ıle hamıle kaldım mıde yanmaları yüzünden 85 e ındım.dogurmadan önce 93 lerı gördüm toplamda 7-8 kılo cıvarı aldım allahtan cok almadım dogumdan 1ay sonra 87 ye dönmüştüm sonra emzırırken 89 a cıktım ıste en sonda yukarda anlattıklarım gıbı suan 89 um bel fıtıgı var kılo vermem lazım drda gebe kalmadan önce kılo ver dedı bel fıtıgı ıcın ama ıste bende yok o yetenek.
sen ılk gebelıgınde kac kılo aldın canım?
bendede dün kasık batmalrı vardı dayanamdım sabah erken gebelık testı yaptım sonuc negatıf tabıkı en azından kafam rahatladısenı cok merak edıyorum aslında bıran önce yaptrsanda testını alsak güzel haberlerını canım günler cabucak gecıversınn
bende istiyorum 2. bebişi...
eşim pek yanaşmıyo nazlanıyoo bakalım hayırlısı...
çalışmalara haziran gibi başlıcam inş....tabi herifide ikna etmek lazım,tek başına olcak iş deyil
ama ben şimdiden heycanlanıyorm...oglumda böyle olmamıştım,o zamn farkında deyildim,
hamileliğin,anneliğin ne kadar mucizevi bi durum oldugunu....
he heeeben de istiyorum 2. bebişi, ama doğurmaya üşeniyorum kızım artık 4 yaşını doldurdu ,kardeş şart, o da istiyor emmmeee bir tembelim bir tembel
c.tesidemi okula gidiyor senin kızyoksa kurs falanmı
he heeeben de istiyorum 2. bebişi, ama doğurmaya üşeniyorum kızım artık 4 yaşını doldurdu ,kardeş şart, o da istiyor emmmeee bir tembelim bir tembel
bende istiyorum 2. bebişi...
eşim pek yanaşmıyo nazlanıyoo bakalım hayırlısı...
çalışmalara haziran gibi başlıcam inş....tabi herifide ikna etmek lazım,tek başına olcak iş deyil
ama ben şimdiden heycanlanıyorm...oglumda böyle olmamıştım,o zamn farkında deyildim,
hamileliğin,anneliğin ne kadar mucizevi bi durum oldugunu....
hoşgeldin cnm üşenme üşenme
yaş ilerledikçe daha da çok üşenirsin hemen çalışmalara başla made istiyosun hemen de gelmiyorlar cnm
inş. senin ki bekletmez de..
sende hoşgeldin cnm
ilk çocuklar biraz acemiliğe denk geliyor cnm
oğlun kaç yaşında??
kızlar bat dündü hala gelen giden yok olmazsam yarın sabah test alıp yapacağım
hadi inşallah senin güzel haberini alır seviniriz
habersiz bırakma bizi
s.a kızlar
nasılsın elifim
valla çok haklısın acemiliğimize denk geliyor ve daha iyi yapıyoruz
bu gün kendimi öyle umutsuz öyle kötü hissediyorum ki anlatamam
havadan mıdır beklemenin siniri midir anlayamadım ama kötü olmak bu sanırım
rabbime şükürler olsun sağlık sıhat vermiş yetmemiş çok sevdiğim bir eş ve mükemmel bir evlat vermiş daha ne istiyorsam anlamıyorum biraz da sabırlı olsam ahhhh
bu ay zaten yumurtlama günleri güme gitti şubatta tatil yüzünden ayrıydık :18: belli işte daha ne istiyosam hangi yüzle sanki bütün şartları yerine getirdim sıra beklemeye geldi biri beni kendime getirsin lütfennnnn bu bekleme işi çok fena rabbim senelerce bekleyenlere sabır versin öyle iyi anlıyorum ki onları hep dua ediyorum onlar için...
hoş geldiniz kızlaaaarinşallah kardeşleri olur yavrularınızın.. batlarınızı ( beklenen adet tarihi ) bekliyoruuuuuuuuuuz
hoşgeldin cnm üşenme üşenme
yaş ilerledikçe daha da çok üşenirsin hemen çalışmalara başla made istiyosun hemen de gelmiyorlar cnm
inş. senin ki bekletmez de.
hehe sorma canım bende ilk kez kendimi o kadar kilolu görmüştüm :) 1 yıldır endokrinoliji ile diyetteyim hamilelik olursa doğum doktorumun diyetisyeni var onun yardımı ile devam edeceğim kilo almadan çünkü oğlumda 20 kilo almıştım bunda almak istemiyorummmoğluma 97 kiloyla hamile kaldım bekarken çok iyiydim ben 60-65 falandım ammaaaa iş evliliğe gelince yemekler farklı pastalar vs. derkennn aldık tabi. ama oğlum 7 aylıkken 92 kiloya düşmüştüm yeniden.. sağolsun gittiğim doktor saçma sağan bir tedavi verince yükseldim iiyice sonra bir daha gitmedim tabii ona.. işte endokrin tedavisi ile 25 verdim :) yaa test yapmıyor günün geçmeden maalesef burda... kesin emin olmak için yani. ama benim kanama cuma günü bitmişti ve dün öğleye kadar bir şey yoktu ne olduysa dün öğleden sonra kahverengi lekelenme gibi bir şeyler geldi.. şimdi sürekli değil ama ara ara hala o kanama var çatlayacağım meraktan ama varsa da çok küçüktür diye yanaşamıyorum teste işte biraz zaman geçsin varsa da şöyle biraz büyüsün ama kilo hakikaten berbat bir şey... ben şuan 80 olmama rağmen iyi hissediyorum kendimi... bebekle beraber kilo bile verebilirsem süper olur :) doğumdan sonra hedefim 58-60 :) onu da verdiğimde oooooooooh diyeceğim
dr çok önemlı canım ya ben uzun zman devlet hastanelrıne gıttım ıste hormon bozuklugunu bulamadılar allahtan dogumumda ii bır dr buldum hala ondayım ıkıncıyede nasıpse ona gıtcem tek sorun cok yogun 1 ay önce aldıgım randevuyu 3mayısa verdı düşünkılo evt ii degıl bacaklarım cok agrıyor tasımıyor sankı bazen benı :44: sen nerde oturuorsun canım senın bulundugun yerde neden adetın gecmeden kan testı yapmıyorlar sonucta her ıhtımale karsı yapması lazım tahlılı.bılmeden bır ılac kullanbılrsın ve onun gıbı bı sürü sey olabılır anlayamadım dogrusu. sendemecbur sabretcen demekkı canım ya polıkıstıkte böle düzensız kanamalar cok olabılıyor dıet yaptım kılo verdım dıorsun anca söküyor da olabılır belkı düzene gırıcek yenı yenı...bunlar bızım gıbılerın basına gelebılecek olagan seyler malesef umarım hamılesındr ama canım kalbımden gecen bu allah gönlümüze göre versın ınsallah.bız bugün yıne bı deneme yaptık bakalım bızım ıcın ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?