• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikinci bebeğine hamile olanlar ya da ikinci bebeği düşünenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hnk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ccanım herkeste yerleşme kanaması olmuyor bünyeyle alakalı mesela benim olmamıştı öyle çok uzun sürdüüğünü zannetmiyorum sadece leke şeklinde geliyor ve sonra bitiyor

Tskler canım benim de bat a 11 gün var ve çok agri var kasiklarda

hnk cnm benim bat gelmicek sanırım şimdilik :17::17::17::17::17::17:
:49::49::49::49::49::49: dün pozitif çıktı pazartesi kandan baktırcam haber verim dedim listemiz için :16:

ccanım herkeste yerleşme kanaması olmuyor bünyeyle alakalı mesela benim olmamıştı öyle çok uzun sürdüüğünü zannetmiyorum sadece leke şeklinde geliyor ve sonra bitiyor

bende de olmadı :44:
eğer lekelenme oluyorsa doktora gidilmeli ne olduğunu doktordan duyun en azından :6::6::6::6:

:49::49::49::49::49::49: dün pozitif çıktı pazartesi kandan baktırcam haber verim dedim listemiz için :16:

eğer lekelenme oluyorsa doktora gidilmeli ne olduğunu doktordan duyun en azından :6::6::6::6:

ayyy çok güzel canım :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: çok sevindim senin adına.. kanda da çıkar mutlaka darısı keseyi görmene :nazar: bende dayanamadım belirtilerim geçmedi hala kanamam olduğu halde belirtilerim devam...bugün test yaptırdım pazartesi alacağım sonucunu.. inşallah vardır bakalım:nazar::emir_bebek:

aaaa çok güzel bir haber muhakak kandada çıkar inşalah sağlıklı bir şekilde büyür bizi haberdar et birde bu kaçıncı olacak hayırlısıyla

ayyy çok güzel canım :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: çok sevindim senin adına.. kanda da çıkar mutlaka darısı keseyi görmene :nazar: bende dayanamadım belirtilerim geçmedi hala kanamam olduğu halde belirtilerim devam...bugün test yaptırdım pazartesi alacağım sonucunu.. inşallah vardır bakalım:nazar::emir_bebek:

inşallah cnm hayırlısıyla görürüm meleğimi darısı isteyen herkesin başına mübarek cuma günü yüzüsuyu hürmetine inşallah :16:

aaaa çok güzel bir haber muhakak kandada çıkar inşalah sağlıklı bir şekilde büyür bizi haberdar et birde bu kaçıncı olacak hayırlısıyla

amin cnm çok sağol tabiki haberdar ederim benim 2. olacak rabbim nasip ederse :16:

karamel tebrik ederim cnm allah tamamına erdirsin inşallah.

bende bugün dr.a gittim dr. da ben sana 3 ay bekle demedimmi dedi :1::1::1: eşimde bende sabredemiyoruz artık dedim.klomen verdi yumoşlar oluşmaya başlamış dedi 28 inde tekrar gideceğim.

canımmmmmmmm buuuu müthişşşş bi haberrrrrrr :64::64:

:46::46:46::46:

allahım nasıl sevindim anlatamam yaaaa canımmmm :16::16:

Allahım tamamına erdirsin inşallahhhh :49:

Kanda da mutlaka çıkar cnm sakın kendini yorma

Haberlerini bekliyoruz bu arada belirtilerini mutlaka yazzz

bende bugün dr.a gittim dr. da ben sana 3 ay bekle demedimmi dedi :1::1::1: eşimde bende sabredemiyoruz artık dedim.klomen verdi yumoşlar oluşmaya başlamış dedi 28 inde tekrar gideceğim.

canım yumoşlar inş. büyür güzel güzelll sende en kısa zamanda hamiş olursun inş.
çatlatma iğnesi falan verdimi peki yoksa kendilerinin mi çatlamasını bekleyecek..
Allahım bu uğraşlarımızı boşa çıkarmaz inş.

ilk 12 saatten sonra akşam ki test yapışıma kadar çatlamış oluyorbu 18 saat sonrada yada günün her hangi bir saatinde olmuş oluyor aslında ben ağrımın geçtiği anda biliyorum ki çatlamış mesela bu günden benim başladı ağrım hafifeten çatlayacağın gün daha çok ağrım oluyor bende test istedim ama istediğime pişman oldum zaten benim çok belirgin neyse onlarda bitince bir daha almayı düşünmüyorum.seninde ağrıların belirginse ona göre test yapmaya başla derim[

Ben ne akıntı ne ağrı çekiyorum zaten bu yüzden test almıştım.. ama sabah aksam yapmamıştım pazartesi günü sabah akşam şekilde yapacagım nasip olursacanım..

Bilmiyorum cnm zaman geçtikçe sabırsızlanıyorum stress yapıyorum bi daha anne olmak istiyorum allahım bi daha tattırsın bize de inş.bu duyguyu..

amin cnm sağol inşallah sizde fazla beklemeden kavuşursunuz yavrunuza :16:

canımmmmmmmm buuuu müthişşşş bi haberrrrrrr :64::64:

:46::46:46::46:

allahım nasıl sevindim anlatamam yaaaa canımmmm :16::16:

Allahım tamamına erdirsin inşallahhhh :49:

Kanda da mutlaka çıkar cnm sakın kendini yorma

Haberlerini bekliyoruz bu arada belirtilerini mutlaka yazzz

cnm çok sağol mutluluğumu paylaştığın için :29:
biliyorsun hiç umudum yoktu bu ay pek bi belirti olmadı aslında
ama ki kere başım döndü bide eşim iştahımın açıldığını söylüyor :1:
adet belirtisi olmayınca 3 liralık bir test aldık denedik hemde akşam yaptım testi maksat heycan olsun dedik :1: çıktı hemde çok net :53:
hala bişey anlamış değilim cnm bugün bütün gün temizlik yaptım dikkat etmeye çalıştım ama yinede eşyaların altını sil halıları kaldır ser falan biraz belim ağrıdı normaldede olurdu zaten her tezmizlik sonrası
allahıma emanetiz herşey bana bakıyor napim öle dinlenmek kimmm ben kimmm :27::27::27::27: ama 13 yıl baya şey değişmiş bende sanki ilk kez anne olacakmışım gibiyim merak ediyorum sabırsızlıkla onu bekliyorum darısı inşallah size cnm bütün gün aklımda diğer topikteki ve burdaki arkadaşlar vardı okadar dua ettimki size rabbim kabul etsin inşallah :16:
bişey merak eden olursa sorsun ben ne anlatıcamı bilmiyorum şuan :17::17::17:

canım yumoşlar inş. büyür güzel güzelll sende en kısa zamanda hamiş olursun inş.
çatlatma iğnesi falan verdimi peki yoksa kendilerinin mi çatlamasını bekleyecek..
Allahım bu uğraşlarımızı boşa çıkarmaz inş.

iğne ile alakalı bişey demedi cnm 5 gün kullanacaksın hapı dedi sonra 28 inde geleceksin yumurta ölçümü yapıcaz dedi çatlatma iğnesini zaten 12.günde anca yapar heralde yapsada bidahaki gidişime sorarım.hiç kist falan yok dedi :21:

ilk 12 saatten sonra akşam ki test yapışıma kadar çatlamış oluyorbu 18 saat sonrada yada günün her hangi bir saatinde olmuş oluyor aslında ben ağrımın geçtiği anda biliyorum ki çatlamış mesela bu günden benim başladı ağrım hafifeten çatlayacağın gün daha çok ağrım oluyor bende test istedim ama istediğime pişman oldum zaten benim çok belirgin neyse onlarda bitince bir daha almayı düşünmüyorum.seninde ağrıların belirginse ona göre test yapmaya başla derim[

Ben ne akıntı ne ağrı çekiyorum zaten bu yüzden test almıştım.. ama sabah aksam yapmamıştım pazartesi günü sabah akşam şekilde yapacagım nasip olursacanım..

Bilmiyorum cnm zaman geçtikçe sabırsızlanıyorum stress yapıyorum bi daha anne olmak istiyorum allahım bi daha tattırsın bize de inş.bu duyguyu..

canım ovulasyon testini 2 aydır yapıyorum hem sabah hemde akşam günde iki defa yapıyordum bu gün siparişim geldi keşke istemeseydim diyorum neyse gelmiş onlarıda bitireyim inşalah bir daha ki ay kulanmama gerek kalmaz

adet belirtisi olmayınca 3 liralık bir test aldık denedik hemde akşam yaptım testi maksat heycan olsun dedik :1: çıktı hemde çok net :53:
hala bişey anlamış değilim cnm bugün bütün gün temizlik yaptım dikkat etmeye çalıştım ama yinede eşyaların altını sil halıları kaldır ser falan biraz belim ağrıdı normaldede olurdu zaten her tezmizlik sonrası
allahıma emanetiz herşey bana bakıyor napim öle dinlenmek kimmm ben kimmm :27::27::27::27: ama 13 yıl baya şey değişmiş bende sanki ilk kez anne olacakmışım gibiyim merak ediyorum sabırsızlıkla onu bekliyorum darısı inşallah size cnm bütün gün aklımda diğer topikteki ve burdaki arkadaşlar vardı okadar dua ettimki size rabbim kabul etsin inşallah :16:

uzun bir süre ara vermişsin muhakak değişikliler oluşur ama çok güzel haber ya rabbim isteyen herkese nasip etsin inaşalah

karamel canım benım tebrık ederım cok sevındım aramızdan bır gebiş cıkardık ınsallah sonunda :1: kanda tahlılındede ınsallah hayırlı sonuclar alırsın darısı tüüüm biz bekleyen annelere :49:
:9:

kızlar yaa bugün göbek delıgımde süreklı batarlar hıssettım bı sagdan bı soldan böle battı hep ıgne gıbı.aklıma gelen hep gebelıkle ılgılı belırtımıdr dıorum ama ınsallah farklı bırseyın belırtısı degıldr netten baktım apandısıt falan dıolar :18:ınsallah degıldr

sız ılk gebelıklerınızde böle bişey yasadınızmı ılıskıden 4-5 gün sonra hamılelık belırtısı olarak??? hatırlıyormusunuz?

kızlar yaa bugün göbek delıgımde süreklı batarlar hıssettım bı sagdan bı soldan böle battı hep ıgne gıbı.aklıma gelen hep gebelıkle ılgılı belırtımıdr dıorum ama ınsallah farklı bırseyın belırtısı degıldr netten baktım apandısıt falan dıolar :18:ınsallah degıldr

sız ılk gebelıklerınızde böle bişey yasadınızmı ılıskıden 4-5 gün sonra hamılelık belırtısı olarak??? hatırlıyormusunuz?

inşallah gebelik belirtisidir cnm .duymuştum daha önce gögek deliği etrafında batmalar diye.ama apandist kasıkta ağrı yapar ve mide bulalantısı yapar hemde ağrısı daha acı verici olur.
yanlız 4-5 gün çok kısa bir süre belkide yerleşmeye çalışıyordur.

Maşallah cnm zaten belirtilere takılmamak gerekiyor aslında ama işte gel de bize sooorr :1:
Canımm dikkat ettt öyle hemen temzilik falan iyice bi yerleşsin annesi göbüşüne sonra yavaş yavaş yaparsın :1:
Tabiki cnm 13 yıl az bi zaman değil nasıl özleniyor kokuları cennet kokusu gibi olur şimdi ohhhhh missssss :1:
Allahım bize de nasip etsin inş. Allah razı olsun hamişlerin duası kabul olur derler..
Kendine dikkat et cnm öptümmm

canım ovulasyon testini 2 aydır yapıyorum hem sabah hemde akşam günde iki defa yapıyordum bu gün siparişim geldi keşke istemeseydim diyorum neyse gelmiş onlarıda bitireyim inşalah bir daha ki ay kulanmama gerek kalmaz

Bu son yapışlarımız olur inş. cnm

Yokk cnm apandisit falan değildir onun acısı ağrısı çok şiddetli olur...

Göbek deliğinde ki batmalar kasıklarda ki batmaları belirti diye biliyorum ama yanıltıcı olmak istemem..inş öyledir cnm kaç gün var bat a??

göbek deliğine değil kasıklarda olması lazım ama apandist mide bulantısı ve ağrısı yapar.. inşallah bebiş belirtileridir...:3::emir_bebek:

selam kızlar , yaşım 32, oğlum 3.5 yaşında , 2.yi düşünyoruz....şimdilik sadece düşünüyoruz, öyle ovülasyan takibi vs yok, sizin doğal hamile kalmaya yardımcı yöntemleriniz var mı? tarçın, bal, çörekotu falan gibi.....benim yaşım 35 olmadan oldu oldu,olmadı tren kaçar...

Back