ikinci bebeğine hamile olanlar ya da ikinci bebeği düşünenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hnk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kızlar, şimdi size bir şey sorcam bu ay 10 gündür rahmimde seyirme oluyor, neden oluyor sizce??? ilk kez yaşıyorum böyle bir durum, adet olmasaydım bebek var diyecektim yani, o kadar kıpırdıyor rahmim

cnm bilemedim şimdi hiç başıma gelmedi ve daha önce de duymamıştım bebek değilse umarım kötü bişey değildir..

Canım geçmiş olsun inş. oğluşa geçmez diyim aman dikkat et tam da doğumgünü önce si hasta olmasın kendine de dikkat et..

ahhh cnm benimki 7 yaşına geldi ama sorsan dün gibi aklımda kucağıma verdikleri gün..günler çok çabuk geçiyor bir de bakmışsın koca bi delikanlı olmuş..Allahım o günleri hepimize göstersin inş.

anneler çocuklarının her döneminde bunları söylüyor benimki kocaman oldu arada gözüm dalıyor kucağıma verdikleri gün dün gibi okadar canlı ki fotoğraflara bakıyorum sonra anneee diyo karşımda boyumca sıpayı görünce ahhh ahhh rabbim sağlıklı hayırlı ömür versin hepsine

sağol cnm dün cidden fenaydım yorganı kafama çekiyim kimse bana dokunmasın ben orda kalayım istiyordum
hsg için randımanlı bir çalışma lazım ama olabilme umuduna karşı biran önce gideyim çektireyim diyorum
bakalım bu ayda geçsinde hayırlısıyla tez vakitte olsada sevincini yaşasak

cnm geçmiş olsun :26:
serum taktırmakla iyi etmişsin yoksa yapamazdın
nasıl geçti doğum gününüz anlat bizede
dikkat et kendine cnm

geçmiş olsun canım dikkat et kendine.. sıkı giyin.. havalar şaşırdı dengesini.. doğum gününe kadar bomba gibi olman lazım :) zaman çabuk geçiyor her şey dün gibi ama doğurduğun gibi de minicik değil çok şeker oluyorlar...

kızlarr merhabaa yoktum uzun zamandır nasılsınız ben okula git gel uğraşıyorum işteee öpüyorum sizlerii,

Kızlar günaydın

bugün saat 11 de dr gittim

bu dr ilk gidişimdi sıcakkanlı bi kadın ama hastane çok yoğundu bir sürüüü hamişşşşş vardı maaaşallahh..

kadın benden hsg çektirmemi istedi hatta hemen çekelim dedi bi de eşimden spermiyogram tahlili istedi...

tabi ben tek başıma gittiğim için korktum yok dedim tek başımayım şimdi eşimde müsait değil o zaman bi dahaki adetinin beşinci günü gell dedi..

bu ay çalışma yapacagım ama tutmazsa bana hsg yolları gözüktü

bence iyi etmişsin elifcim
en azından hsg konusunda bir sıkıntı kalmaz için rahat olur
hem hsg den hemen sonra hamile kalan çok kişi var inşallah sende de aynısı olur ama tabiki gerek kalmaması dileğiyle

anam ne güzel sıcak memleket adana =) ınsallah bu düzensız kanamaların gebiş oldugunun habercisidr yaa gercı hamıle kalmıs olsan her gebelık farklı oluyor ıllakı bundada farklılıklar vardır hamıle kalmıssan şayetbızım zaten bütün kafamızı karıstıranda bu ılk gebelık belırtılerının aynısını mı yasıyoruz yoksa farklı bır gebelık farklı belırtılermı yasatıyor bıze ????? bunun gıbı bır sürü soru bır sürü vesvese allah yardımcımız olsun böle düşündükçe işimiz zor valla ya.

sen de testlerı yap bakalım (hatta ılkını ınsallah yarın sabah yaparsın) ne cıkacak zaman kaybetmeden paylaş canım tamammı merak ederız sonraaaa

dr.a gideyimde baksın yumoşların gelişmesindemi sıkıntı var .10 aydır olmuyor malesef

dr kontrolunde fayda var tabıkı ama herseyın allahtan oldugunu düşününce ve bır evladının zaten var oldugunu unutmamalıyız ama haklımıyız endıselenmkte haklıyız ama zamanı var heralde rabbım sesımız duysun ınsallah tüm ısteyenlere tez zamanda bır evlat daha nasıp etsın

bugün yumurtlama testim geldi, ama bu ay olmayacak bizim bebiş, bugün doktora gittim, bel fırığı başlamış dedi !!! en azındna bir ay dinlenmeye alcam kendimi, doktor bebekiçin engel değil ama dikkat etmen gerek dedi çok ağrım var kızlar belimde, bildiğiniz gibi değil, nisan ayı için başlayacağım ben denemeye, ovulasyon testimi de o zaman kullanırım inşallah

kısmet canım yaa bilemiyorum.. belirtiler var durum garip olayı anlamakta zorluk çekiyorum.. pcodan desem kanamam olmuyor onu biliyorum... iltihap desem oğluma hamile kalmadan önce yaşadım onda da böyle kanama yoktu ve çok daha garipti.. gerçi yaptım testi dayanamadım zaten :)) sonuç negatif... ama sanki yanında silik bir çizgi var gibi ama çok net değil.. astigmatım var gözlüklerimle baktım yine o var eşime gösterdim o da gördü o çizligi ama o kadar açık ki zor seçiliyor.. ben yine de bekleyeceğim bakalım..

çok geçmiş olsun canım... ağır kaldırmaman lazım.. inşallah hemen geçer

bence iyi etmişsin elifcim
en azından hsg konusunda bir sıkıntı kalmaz için rahat olur
hem hsg den hemen sonra hamile kalan çok kişi var inşallah sende de aynısı olur ama tabiki gerek kalmaması dileğiyle

sağol canımcım bu ay da deneyelim eğer yine kırmızılar gelirse artık çektireceğiz mecbur..eşime de sperm testi istedi..oda verecek artık..
inş. bu ay kendiliğinden olurda gerek kalmaz dimi yaaa

sabah test yaptım ama malesef gölgesi bile yok.akşamda zaten geldi gelecekler.

hayırlısı olsun cnm denemlere devam cnm ara vermek yok gelecek o bebişler burayaaaaa

silikkk çizgiiii miiii ???? testi tekrarla cnm bi kil gün sonra ayyy maşalllahhh hadi bakalım

20 aylık oğlum var.. Şimdi ikinci geliyor.. 10 kasım da inşallah.. Benide ekleyin lütfen

allah kucagına almayı da nasip etsin cnm.. arkadaş gibi büyüyecekler ne güzelll tebrik ederim.. Allahım bize de göstersin inş.

Herkese merhabalar
Yeni hamisler var mii
Benim bu ay regl im gelmedi 37 gun oldu bugun test te yaptim tek cizgi
Bu ay reglim gelince spirali cikaracam birde 3. Gun hormon tahlili yaptiracam bakalim

evet canım silik ama o kadar silik ki çok zor gördüm.. o yüzden emin olamıyorum.. yine de tekrarlayacağım ama kanama meselesi yüzünden kafam karışık.. normalde bugün olmam lazımdı ama progestan bitmeden oldum çarşamba günü.. cuma bitti sonra cumartesi kahverengi lekelenme oldu.. şuan bir şey yok bilemiyorum işte o yüzden ne olduğumu

20 aylık oğlum var.. Şimdi ikinci geliyor.. 10 kasım da inşallah.. Benide ekleyin lütfen

Sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim :)))

isyan etmiyorum cnm zaten vermiyorsa vardır bir hayır diyorum dua ediyorum kızıma uzun ömürler versin diye.zaten bu ay gideyim dr.a bakalım yine sorun yoksa olmazsa bırakcam kendi haline artık ne yapayım.eşimede çakşır suyu ve incir kürü yapıcam belki faydası olur.

yeni bat 16 nisan

adey döngünde bir sıkıntı yaşıyor musun? örneğin adet düzensizliği , benim korkum düzensizlik değil de, adet süremin doğumdan sonra kısalmış olması, ilk hamileliğimden önce adetim hiç şaşmaz tam 28 günde bir tam 7 gün sürerdi ilk 4 gününü de dolu dolu yaşardım ama doğumdan sonra artık bir ay 26 günde oluyorsam adet, bir ay 28 günde oluyorum bir ay 30 günde, belli bir sabit döngüm yok, ve adet sürem 3 güne düştü,ilk gün güzel geliyorson iki gün azalıyor, 3. gün kesiliyor, bu nedenle gebe kalmamda sıkıntı ya da gecikme olur mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…