onu sorabilirim evet.. yine de biraz bekleyeyim diyorum bakalım şimdi ilacı içtim 1-2 saate azalırsa ya da aynı devam ederse ona göre konuşurum kendisiyle.. arar öyle giderim öğleden sonra sıpayla doktor zor oluyor
annesi bide uyumuyor diyosun paşaya
öyle olur zaten hani gidelecek bi yer olur o zaman uyurlar bu kadar..
neyse uyusunda bugün de gitmezsiniz kaytarsın bakalım bugün okulu
hnk çim yeni batım 9 nisan değiştirebilirsen sevinirim cnm..
kızlar kanamam bitti bitecek gibi azaldı... sağlık ocağının doktoruyla görüştüm progestanın dozu düşük gelmiştir doktorun dozunu yükseltir dedi.. düşük yapmamışsındır gebelik varsa ondan olabilir dedi. erken gebelik testi aldım eczaneden sabah yapacağım ona göre ayarlamalar yapacağız bakalım :))) şuan iyiyim yaniii :)
hayırlısı inşalah vardır
anladım cnm bende bu gün regli oldum acaba gitsem mi diyorum ama ilk defa gideceğim buradaki doktora..
o yüzden daha muayene etmeden direk adetin 3 günü gidersem belki bakmaz diyorum kafama göre de gitmek istemiyorum yani..
en iyisi temizlendikten sonra gitmek bu ay böyle baksın olmazsa diğer ay çağırır diyorum..
kızlar kanamam bitti bitecek gibi azaldı... sağlık ocağının doktoruyla görüştüm progestanın dozu düşük gelmiştir doktorun dozunu yükseltir dedi.. düşük yapmamışsındır gebelik varsa ondan olabilir dedi. erken gebelik testi aldım eczaneden sabah yapacağım ona göre ayarlamalar yapacağız bakalım :))) şuan iyiyim yaniii :)
cnm hiç gitmedinmi önceden hormonlarına falan bakıldımı.madem reglisin 3.günü git zaten klomene 5.günde başlatıyolar sonra yumoş takibi boşuna bekleme .yine ultrasonda bakıyor cnm .hormon tahlili yapmadan ilaca başlamayabilir.
günaydın kızlarrr... negatif sonuç :))) erken gebelik testi yaptım :) silik çizgi bile yok... kısmet artık olursa olur olmazsa nasılsa bir oğlum var ne diyeyim :)) amaaa yeni batım 7 nisann :)[/QUOTE
olsun arkadaşım bi daha aya hep beraber patlatıcaz haberleri bombaaaa gibi
olsun arkadaşım bi daha aya hep beraber patlatıcaz haberleri bombaaaa gibi
her 6 ay da bir mutlaka giderim dr a ama rutin kontrollere işte alltan ultrason ve smear testi gibi..
bu gideceğim doktora ilk defa gideceğim acık acık söyliycem olmuyor diye hatta 10 ay falan oldu diycem korunmayı bırakalı..
hormon tahlili yapılmıştı cnm çok şükür bi şey çıkmadı.. ben tam adetin 5.günü gideceğim randevuyu aldım
sen ne yaptın cnm gidecekmisin bu ay dr a??
hnk bir tek senle ben varım sanırım buralardamısın
günaydın kızlarrr... negatif sonuç :))) erken gebelik testi yaptım :) silik çizgi bile yok... kısmet artık olursa olur olmazsa nasılsa bir oğlum var ne diyeyim :)) amaaa yeni batım 7 nisann :)
günaydın kızlar bend dok aradım adet 3 gün gel dedi yurtlama takibi ive hormon tahlilii için bu gün 5 günde olduğum için geç kaldım neyse inşalah gerek kalamz.kızlar bir şey soracam benim adt hep düznli yumurtam ne zaman çatladığı belli her şey yolunda yani hormonlarla alakalı olabilirmi ki başka ne gibi sorun olabilir.sendrom sende bizler gibi bu aya odaklanmıştın ama olmadı diye üzülme vardır bundada bir hikmet kısacası kafaya takmamak gerek bu bile etkiliyor çok şükür bu ay sanki içimde bir şeyler oluştuda kafaya takmıyorum
günaydın kızlar bend dok aradım adet 3 gün gel dedi yurtlama takibi ive hormon tahlilii için bu gün 5 günde olduğum için geç kaldım neyse inşalah gerek kalamz.kızlar bir şey soracam benim adt hep düznli yumurtam ne zaman çatladığı belli her şey yolunda yani hormonlarla alakalı olabilirmi ki başka ne gibi sorun olabilir.sendrom sende bizler gibi bu aya odaklanmıştın ama olmadı diye üzülme vardır bundada bir hikmet kısacası kafaya takmamak gerek bu bile etkiliyor çok şükür bu ay sanki içimde bir şeyler oluştuda kafaya takmıyorum
canım şimdi gördüm oglanı uyutunca girmiştim ama çıktım sonra hemen...
canım hayırlısı olsun.. değiştiriyorum bat tarihini..
canım aynı olay bendede var yumurtlama günü belli adet düzenli ama 3 aydır olmuyor:) gerçi ben diyorum ya güzel kullanamadım o yumurtlama dönemlerini tekle olsun diye bekledim ilkindeki gibi olmadı.. bence birazda kafaya takmakla alakalı galiba ya..
aynen öyle canım inşallahhhneyse ki adet olduğuma seviniyorum malum pco yüzünden 2.5 yıldır kendilerine hasret kaldım bu da önemli benim için yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?