ikinci bebeğine hamile olanlar ya da ikinci bebeği düşünenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hnk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

valla canım haklısın yaşı kaç olursa olsun çocuk anneleri hep yoruyor... okula gitse de zor yaa yeni sistem de felaket biz anlamıyoruz öğrenciler nasıl anlasın..

ayy ne güzel demekki kalabalık bi ailesiniz ne güzel..
ama gercekten de telaş ettiğin kadar var anammm 55 kişi ikramı hazırlığı bence de arkadaşım sen şimdiden başla temizliklere
kolay gelsinn

valla canım haklısın yaşı kaç olursa olsun çocuk anneleri hep yoruyor... okula gitse de zor yaa yeni sistem de felaket biz anlamıyoruz öğrenciler nasıl anlasın..

hakikaten maff ettiler şu el yazısı muhabbeti ayrı bide direk ses olarak alıyorlar harfleri ilk dönem çıldırmak üzereydim de şimdi öğrendi de rahatladım sağolsun öğretmenimiz de çok ödev veriyor bütün bi akşam ödev yapıyoruz..sıyırıcam yakında..

yazık yaa zaten erken başlatıyorlar artık 5.5 yaşında okula bir de o çocuklara ödev veriliyor.. Bu çocukların eğlenmeye hiç hakları yok.. Çok üzülüyorum benim zamanımda böyle değildi.. Arkadaşlarımızla eğlenecek vaktimiz de vardı ödev yapacak vaktimiz de... Bu yaşta bu kadar sorumluluk çok fazla ve gereksiz..

arkadaşlar söylediklerinizde haklısınız da bi öğretmen olarak bizim işimiz de çok zor. minicik çocuklar dur yapma etme den anlamazlar kurallara uyamazlar daha bi çok şey. ve biz sistem gereği onlara bunları yani okuma yazmayı öğretmek zorundayız. öğretmen ödev vermek zorundda çünkü evde tekrar edilmeyen şeyleri öğretmek inanılmaz zor. ben batmanda öğretmenim bütün günümü harcıyorum bişey öğretiyorum e evde ilgi yookki çocuk ertesi gün bi geliyo sanki format atmışlar çocuğaaa.. deli oluyorum yani aslına bakarsanız öğretmenin işi de en az çocuk kadar zorrr

elbette öğretmenlerin işi de zor.. yani şahsen bana desen el yazısı ile yazamam çünkü en son 5. sınıfta gördüm 24 yaşındayım düşünün artık.. ki bir öğretmene bile bu şekilde yazdırılması zor Allah çocuklarında öğretmenlerinin de yardımcısı olsun.. 1 tane ile başedemezken biz 30-40 tane 5.5-7 yaş arası çocuklarla uğraşıyorlar

Son düzenleme:

cnm tabiki öğretmenler den allah razı olsun işleri çok zor seni de anlıyorum mesela bizim ögretmen ödevleri biraz fazla veriyor ama biz evde paşa paşa yapıyoruz neredeyse kızım okuldan 4:30 geliyor o saatten saat 21:00 kadar onunla ders çalışıyorum..bu sistem öğretmen-öğrenci-veli üçgeni gibi biri eksik olursa işler sarpa sarıyor..
allah sana ve tüm öğretmenlere sabır versin..

günaydın kızlar nasılsınız.. biz bu sabah yine erkenceiyiz:)))

aynen canım ya bızde erkencıyız oğlusumla 7:30 dan berı uyanık uyusun dıe gözünün ıcıne bakıyorum ama nerdee o sırada babamız ayaklanıo hadii bu seefer onun tıkırtısı cocuk ayagmda tam dalcak moda gırıo sese dıkelıverıo bundan nefret edıyorum yaa bırazdan yıne uyku ıstıcek bayılıp duruo garibim

canım dayanamamıssın gene yapmıssın test üzülmek yok lütfen allah verır hayırlı bır zamanda ınancını saglam tut. hayırlıysa olsun dıyelım hep olmuyorsa vardr rabbımın bır bıldıgı.

bende arastrdım üstüne görme olabılmesi ıcın kanamanın az mıktarda gelmıs olması gerkrmiş benım bıldgn adet kanamasydı anlıcagın benımde bıdahakı aya yani yalnız değilsiiiin...

hayırlısı tatlım ya ümitleri yitrmek yok hiçbir zaman yasıyorsak ümit hala vardr zamanı ii degerlendrmek lazım

Son düzenleme:
valla kızlar bende şu erken gebelik testini alıp yapayım diyorum ama negatif görürsem diye korkuyorum.. pco hastasıydım malum azaldı en son baya.. bu kadar acı bebekten olsun diyorum kistler çoğalmıştır diye de korkumdan erken gebelik testini yapamıyorum en iyisi batımı beklemek.. her ne kadar çok belirti olsa da tedirginim işte.. kistlerimden olduğunda adet dönemimde başlardı bu sancılar ama ben 2 haftadır çekiyorum bu belirtileri... akıntı, sık idrara çıkma, son günlerde göğüs ağrısı, karında şişlik, kasıklarda batmalar, bel ağrısı, gaz, baş dönmesi bazen baş ağrısı... kısacası adet gecikmesi hariç her şey var :26::26::26: ama emin olamıyorum işte.. perşembe progestan bitecek bakalım.. o bitince adet olacakmışım.. bebek varsa olmaz tabii. ama 19 u olmadan da test yapmayacağım.. ne kadar geç olursa o kadar kıesin sonuç olur.. hayırlısı olsun bakalım:44::44:

slm kızlar
burcuelf cnm üzülme rabbim yavrularımıza sağlık uzun ömür versin
eninde sonunda o bebek o göbişe konacak allahın izniyle biraz daha sabır cnm
benimde çok umudum yok bizim yumoş günleri boş geçti yoğunluktan :120:
birde aklıma takıldı sezeryandan sonra tüplerin tıkanma yapışma gibi olsılıkları olabiliyormuş :44: bu ayda olmazsa bir hsg çektirsemmi acaba diyorum

evet cnm testi baya erken yaptılar
bakalım neler olacak bu gidişle 2013 bebişi hayal olucak sanırım nisanda olsa bile 2014 bebişi olur
rabbim hayırlısını versin ne yapalım

cnmmm evet dayanamadım yaptım birazcık üzüldüm ama geçti zamana bırakıyorum artık
bu ay sıkı çalışalım inş.

valla cnm al yap diyorummm ben artık çünkü bende dayanamıyorum son günler gelince..
inş. cnm bu belirtiler bebiş habercisidir olumlu düşün olumlu olsun
o zman cuma günü mü beklenen tarih
hadi bakalım hayırlısı

yok cnm geçti üzülmüyorum artık dediğin gibi sağlık olsun
cnm bende duydum sezeryandan sonra bu tip şeylerin olabileceğini ama direk kendi isteğinle hsg çekiyorlar mı bilemiyorum dr.görüşü önemli sen ne yaptın gitmedin dimi dr a ben adetten sonra hemen gideceğim cnm

evet cnm testi baya erken yaptılar
bakalım neler olacak bu gidişle 2013 bebişi hayal olucak sanırım nisanda olsa bile 2014 bebişi olur
rabbim hayırlısını versin ne yapalım

aaaaaaaaaaa evetttt doğru bizimkiler 2014 lü mü olacakkkk şimdiiii
sağlıkla gelsinler inş.

inşallah canım.. :) yani cumadan başlıyor gün 19una kadar işte oldum oldum :) olmadım bebiş :) olmazsa en geç yarın alırım :))) heyecanla bekliyorum bakalım.. olursa aralıkta olacak :) bakalım :) oğlum mayıs boğa burcu anamı ağlatıyor valla :)

günaydın.... sorma bende erkenciyim 07.30da kalktım ve hala uykum var... ama bir sürü iş beni bekliyor

sorma aynen:)) şimdi uyuttum baslıcam işlerime.. birde alışverişe gittik bgn ciciler aldık ogluma cok kosusturmacalı birgün geciriyorum:))

ay aynen canım bnmki 5. 30 da kalktı uyusun die ugrasıorum tam mayıstı eşim kalktı hepten dagıldı uykusu daha şimdi uyudu yemegını yıyıp ama cok huysuzdu

hayırlısı tatlım ya ümitleri yitrmek yok hiçbir zaman yasıyorsak ümit hala vardr zamanı ii degerlendrmek lazım

evet canım aynen öyle de bizim bu uykusuz veledle kardeş zor gelicek ona:) geceleri 12 12.30 gibi ancak uyuyor eşim uyuyakalıyor o arada kıyamıorum ona da sabah 6. 30 da uyanıp akşam 8 30 a kadar calısıo cunku.. sabahları uyanınca da ben pert oldugumdan o beni uyandırmaya kıyamıyor:))bu cocuk okula baslıyıp yorulup erken uyumaya baslayana kadar ikinci cocuk hayal bize öyle görünğyor:))

hayırlısı canım.. bence güzel haberler alıcaz bu ay senden:))))

ya bende doktora gitsemmi diyorum ama acıkcası dönemli muntazam ilişki olayını yakalayamadık henüz bu ay bi kere tam günüydü olur u dedim olmadı ondan önceki iki aydada biri yumurtlama gününden 3 gün önce digeri ise yumurtlama günün ertesi günüydü bilemedim tam doktora gitmek için erken sanırsam daha.. ya bütün bebekler mi böle geç uyuyor yoksa biz mi düzen koyamadık bu cocuga ya vallahi cok üzülüyorum..

inşallah canım bakalım :) heyecanla bekliyorum bende..
canım bebek için yatakta 1 saat beklemen gerekiyor kalçaya yastık koyarak öyle denedin mi.. bana doktorum önerdi bu şekilde..birde vajene su kaçırmayacaksın dedi.. denemediysen birde böyle dene..

ya onu duydum canım.. ama bir saat diilde 15 20 dk diye duymustum. ya işte ben hiç beklemeden direk banyoya atıyorum kendimi cocuk uyanmadan dus alıyım diye... aslında nasılsa artık emmeyi bıraktı onu da bir deniyim ben.. cok saol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…