ya kızlarr sizin fikirlerinize ihtiyacım var.. cok cok alakasız olacak ama yardım ederseniz cidden cok sevineceim:) şimdi benim oglumun dogumgunu için menü bulmaya calısıyorum.. bir fikir verin baana nolur.. kafamdakiler şöyle..
- misket köfte (dün 3 kilo kıymadan yapıp difrize attım aynı gün kızartıcam)
- yaprak sarma ( 3 kilo sarıp difrize koydum bir gün önce pişireceğim)
- su böreği
- mercimekli köfte
- mantar şeklinde un kurabiyesi
- civciv seklinde patates salatası
- çıtır kase içinde makarna salatası
- poğaça
- birde pasta ile cupcake ve cakepop siparişi verdim
yeterlimi sizce kızlar aklınıza gelen baska birşey var mı.. kişi sayısı 55 oldugundan yapımı kolay şeyler sectim..
ya onu duydum canım.. ama bir saat diilde 15 20 dk diye duymustum. ya işte ben hiç beklemeden direk banyoya atıyorum kendimi cocuk uyanmadan dus alıyım diye... aslında nasılsa artık emmeyi bıraktı onu da bir deniyim ben.. cok saol canım.
ya kızlarr sizin fikirlerinize ihtiyacım var.. cok cok alakasız olacak ama yardım ederseniz cidden cok sevineceim:) şimdi benim oglumun dogumgunu için menü bulmaya calısıyorum.. bir fikir verin baana nolur.. kafamdakiler şöyle..
- su böreği
- mercimekli köfte
- poğaça
yeterlimi sizce kızlar aklınıza gelen baska birşey var mı.. kişi sayısı 55 oldugundan yapımı kolay şeyler sectim..
- su böreği
- mercimekli köfte
- poğaça
bunlarınmı yapımı kolay kız
akşam yemeğinden sonra olcaksa çok abartma derim cnm .yettiği kadar aç kaldık diyecek halleri yokya.havuçlu toplarda yapabilirsinyapımı basit poğacayıda mayalı yapacaksan iki çeşit yaparsın pataesli kıymalı 2 çeşit gözükür.55 kişiyi nerde ağırlayacaksın bacım.
benim kızda bu sene arkadaşlı doğum günü istiyor sorun çıkmazsa eşimin çalıştığı yerin bahçesinde yapmak istiyorum.
ya bende doktora gitsemmi diyorum ama acıkcası dönemli muntazam ilişki olayını yakalayamadık henüz bu ay bi kere tam günüydü olur u dedim olmadı ondan önceki iki aydada biri yumurtlama gününden 3 gün önce digeri ise yumurtlama günün ertesi günüydü bilemedim tam doktora gitmek için erken sanırsam daha.. ya bütün bebekler mi böle geç uyuyor yoksa biz mi düzen koyamadık bu cocuga ya vallahi cok üzülüyorum..[/QUOTE .!.:bende aynı düşüncedeyim ama arkadaş rahim filmi çektirdi bende acaba dedim :44:
üzülme cnm düzelir benim oğlumun uyku düzeni çok güzeldi hatta 11 yaşına kadar hep saat dokuzbuçuk dedimi yatardı ama artık dersleri yoğun olduğu için saat 11de yatıyor
biz ilk zamanlar 3 yaşındayken falan alıştırmak için bizde erken yatardık bir hafta sonunda oda alıştı odası varsa onu yatağına götürüp sevdiği şeyleri yapabilirsin benimki kitap dinlemeye bayılırdı masal sevmezdiama yanında sesli kitap okunmasını çok severdi neden diye düşünürken kitapta okunanları anlamadığından anlamaya çalışırken kendini çok yorduğunu ve uyuya kaldığını söyledi bir arkadaşım bilmiyorum ne kadar doğru
- su böreği
- mercimekli köfte
- poğaça
adresi alim bi zahmet
kişi sayısı çok :44: yapılanlarda hatrı sayılır zaten hamur işi ve salata türü şişiriyor hepsinden birer ikişer yendiğini düşünsek ki bu biraz abartı olacakyeter cnm sıkma canını sen oğluşunun doğum gününün keyfini çıkar
biz kadınlar misafir ağırlayacağımız da iyi ağırlamayı o kadar takıyoruz ki anı kaçırıyoruz
cnm bence kişi sayısı fazla olduğu için erkeklerin hamur işine daha bi düşkün oldukları için su böreği ve poğaçanın ölçülerini fazla tut doyurucu olması bakımından..geri kalanlar bence ideal
hamaratsın maaşallah 3 kilo sarma vallahi bravotebrikler cnm sabır işi bu yaprak sarmak....
dene canım doktorum dedi bana da hatta kağıda da yazıp verdi elime :)
tamam canım bende yapıcam:))) ufaklık aglarsada o günlerde babası kalksın artık:))
maşallah canım o kadar sarma :) valla ben 1 haftadır 1 tencere sarmaya üşeniyorum :):):) bence yeterli ama burcuelf'in dediği gibi böreği ve poğaçayı çok tut mutlaka yeniyor.. küçük sosisli ya da mini mini yine peynirli milföylerde yapabilirsin... ben 4ee bölüyorum milföyü sonra içine peynir koyuyorum üçgen yapıyorum.. sosisliyi de milföye sosisi sarıp halka halka doğrayıp pişiriyorum fırında :)
bunlarınmı yapımı kolay kız
akşam yemeğinden sonra olcaksa çok abartma derim cnm .yettiği kadar aç kaldık diyecek halleri yokya.havuçlu toplarda yapabilirsinyapımı basit poğacayıda mayalı yapacaksan iki çeşit yaparsın pataesli kıymalı 2 çeşit gözükür.55 kişiyi nerde ağırlayacaksın bacım.
benim kızda bu sene arkadaşlı doğum günü istiyor sorun çıkmazsa eşimin çalıştığı yerin bahçesinde yapmak istiyorum.
bende aynı düşüncedeyim ama arkadaş rahim filmi çektirdi bende acaba dedim :44:
üzülme cnm düzelir benim oğlumun uyku düzeni çok güzeldi hatta 11 yaşına kadar hep saat dokuzbuçuk dedimi yatardı ama artık dersleri yoğun olduğu için saat 11de yatıyor
biz ilk zamanlar 3 yaşındayken falan alıştırmak için bizde erken yatardık bir hafta sonunda oda alıştı odası varsa onu yatağına götürüp sevdiği şeyleri yapabilirsin benimki kitap dinlemeye bayılırdı masal sevmezdiama yanında sesli kitap okunmasını çok severdi neden diye düşünürken kitapta okunanları anlamadığından anlamaya çalışırken kendini çok yorduğunu ve uyuya kaldığını söyledi bir arkadaşım bilmiyorum ne kadar doğru
adresi alim bi zahmet
kişi sayısı çok :44: yapılanlarda hatrı sayılır zaten hamur işi ve salata türü şişiriyor hepsinden birer ikişer yendiğini düşünsek ki bu biraz abartı olacakyeter cnm sıkma canını sen oğluşunun doğum gününün keyfini çıkar
biz kadınlar misafir ağırlayacağımız da iyi ağırlamayı o kadar takıyoruz ki anı kaçırıyoruz
valla kızlar bende şu erken gebelik testini alıp yapayım diyorum ama negatif görürsem diye korkuyorum.. pco hastasıydım malum azaldı en son baya.. bu kadar acı bebekten olsun diyorumkistler çoğalmıştır diye de korkumdan erken gebelik testini yapamıyorum en iyisi batımı beklemek.. her ne kadar çok belirti olsa da tedirginim işte.. kistlerimden olduğunda adet dönemimde başlardı bu sancılar ama ben 2 haftadır çekiyorum bu belirtileri... akıntı, sık idrara çıkma, son günlerde göğüs ağrısı, karında şişlik, kasıklarda batmalar, bel ağrısı, gaz, baş dönmesi bazen baş ağrısı... kısacası adet gecikmesi hariç her şey var :26::26::26: ama emin olamıyorum işte.. perşembe progestan bitecek bakalım.. o bitince adet olacakmışım.. bebek varsa olmaz tabii. ama 19 u olmadan da test yapmayacağım.. ne kadar geç olursa o kadar kıesin sonuç olur.. hayırlısı olsun bakalım:44::44:
canım sendemı bendensın yani pko lusunkistlerle ılgılı benım bılmedıgım seyler bılıosun sanırm ya kıstler sancı yaparmı? ben ılk adet gördüğmden berı yasıyorum bu düzensızlıgı son bırkac yıldr arastırıyorum pko yu ama hıc duymadım sancı yaptıgını.kıstlerı nasıl azalttın canım d.kontrol hapımı kullanıyordun? ve bır soru daha ben progestan ılk geblıgımde düşük tehlıkesı ıcın ıcmıstım sen dr kontrolundemı ıcıyorsun ve ne sebeple ıcıyorsun bana bılgı verebılrmısın bır pko lu arkads bulmusum sıkıntılarımz benzermı bır ögrenmek ısterım yardımcı olursan sevınırım
kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrprogestan kullanımım yarın akşam bitiyor batım da 19 u biliyorsunuz amaa kanamam vaaar 2 hafta önce belirtisi olmazdı böyle benim 4 gün önce belli eder sonra adet olurdum.. çok koyu rengi ama lekelenme gibi de değil.. ki ilaç bitmedi ortasında bu ne iş anlamadım ( üstüne görme gibi bir şey mi ki acabaaaaaa
gebelik olduğuna emin olsam arayacağım da sonra ya bebek yoksa.. bakalım eğer kesilmezse yarın gideirm yanına.. kafam karıştı benimde
anladım cnm bebekten hiç bahsetmeden progestana devam ederken kanaman oldugunu sölesen tek
fatmaipekçim sana bi sey sormak istiyorum cnm
senin başka topikten mesajlarını görmüştüm cnm sen klomen mi kullanıyorsun????
gebelik olduğuna emin olsam arayacağım da sonra ya bebek yoksa.. bakalım eğer kesilmezse yarın gideirm yanına.. kafam karıştı benimde
kızlarrr günaydın:)) inanmayacaksınız ama oglum hala uyuyor:) ben sahsen şoktayım:))) bugun okul günümüz oglumla yarım gün okula gideceğiz sanıyorum o yuzden küçük bey uyanmak istemiyor:)))))
cnm kullanmadım ama bu ay regli olursam yumurta takibi yaptırmak istiyorum ondan takılıyorum o konuya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?