ikinci bebeğine hamile olanlar ya da ikinci bebeği düşünenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hnk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaz saati olsun cnm bu ay daha bi sıkı çalışın...
olur inş.bu ay hnk değiştirsin yeni batı senin??

elifnam cnm ben balıkesirdeyim sen nerden??

değiştirdim canım:))) şimdi sırada ilk olarak yarem21 sonrada sen varsın.. güzel haberlerinzi bekliyoruzzzz:))) direk batlarınızı sileceğim insallah:)

bakalım bu ay topiğimizin ilk göz agrısının (abisi ya da ablası) haberi kimden gelecek merakla bekliyorum:)))))

Aslında başlık değiştirilmemi, çünkü hamile olan tek ben varım ve kimse ilgilenmiyor.

Aslında başlık değiştirilmemi, çünkü hamile olan tek ben varım ve kimse ilgilenmiyor.

niye cnm öyle söylüyorsun ben daha önce senin mesajını bile görmedim..
sen bizim muhabbetlerin içine dalabilirsin soru sorabilirsin hatta bizim sorularımıza yorum yapabilirsin
senin sıkıntılarını ve yaşadığın şeyleri paylaşırsın mutlaka yorum gelir..
Çekimser kalma

kızlar benim bat yarın ama bu günden kendini belli etti sanırım yarın söker umudum bir dahaki aya artık canım çok sıkıldı

ilk kızım çok bekletmeden gelince buda öyle olacak sandım ilk denememizde kimyasal gebelik oluştu değerim çok artmadan kanama ile atıldı ...ogün bugündür yok.dr.a birkaç ay daha bekleyim demiştim ama bu ayda regli olursam gitmeyi düşünüyorum eşimde gidelim diyor yaşımızda çok genç değilki senelerce bekleyelim.

mesajlarında soru sorduysan ve cevap alamadıysan haklısın ama burda herkes birbirine karşı duyarlı
sende sohbetlere katıl göreceksin ama nadiren uğruyorsan bizde mesajlarını göremiyorsak arada atlıyor olabiliriz

bende aynı durumdayım henüz bata çok var ama biz bu ay baya yoğunduk pek umudum yok yumurtlama zamanları boş geçti
dün tansiyon yükselmesiyle doktora gittim ben bulantıları hamilelikmi acaba diye düşünürken tansiyon tavan yapmış
tansiyon için iğne yapılmadan test yapıldı malesef negatif ama zaten bat çok uzak bu ay biraz karışık geçti umudum yok
ilk hamilelğim hemen olmuştu ama bu sefer biraz zorlayacak sanırım hayırlısı inşallah

kızlar benim bat yarın ama bu günden kendini belli etti sanırım yarın söker umudum bir dahaki aya artık canım çok sıkıldı

hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmiyor elimizden
inşallah önümüzdeki ay alırız güzel haberleri

hahhahahha olsun cnm benim batta 3 nisan oldu çok yakınlaştık:) hemen bizi listenin altına alıyorum o zaman:)))) benim 3 nisan senin 4 nisan.. yanılmıyorum diil mi:)))

tabiiki şekerım yanılma payı sıfır =)) tamı tamına 4 nısan ama benım 4 nısan gecıkır büyük ıhtımal günü gününe adet oldugum cook nadirdir

yaz saati olsun cnm bu ay daha bi sıkı çalışın...
olur inş.bu ay hnk değiştirsin yeni batı senin??

elifnam cnm ben balıkesirdeyim sen nerden??

yakın sayılırız dıcem ama ne yakın ızmırdeyım ben canım

Arkadaslar bende 2. İcin cok ugrasmistim ilki kolay olmustu ama 2. Bir yila yakin bekletti, dr a gidecektim nerdeyse. Esimde umudu kesmisti. Ama cok dua ettim oyleki dua kapisi acik kalmis heralde, simdi supriz bir sekilde 3. Ye hamileyim, 2 yil arayla ayni zamanda dogacak kismetse.
2. Oyle zor olunca bu cok supriz oldu hala alismaya calisiyorum, aralari da az oldu bakabilecekmiyim diyede endiseliyim, hala emziriyordum kestim mecburen, hayirlisi bakalim...
Allah herkesin gonlune gore versin, insallah isteyen herkesin en hayirli zamanda sagsalim bebeklerini kucagina almasini nasip etsin, biz 2. Yi bulamayacagiz diye okadar uzulmusken piyangodan 3. Cikti, neyse hayirlisi :)

ikinciler demek bekletiyormuş bende hemen olacağını düşünmüştüm şimdi ise pişmanım keşke geçen yıl başlasaydık diye düşünüyorum keşkeler ah keşkeler artık önümüze bakma zamanı canım seninde ne güzel işte hep beraber büyür giderler bende ikinci olursa üçüncüyü ara vermeden yapacam inşalah yaşım çok genç değilim rabbim bizleri bekletmesin umarım

canım öyle söyleme cok üzülürüm.. niye kimse seninle ilgilenmesin diger arkadaslarında dediği gibi sende tabiiki muhabbetlere katılabiirsin ha ama bir soru sorupta gözden kaçtıysa cevap alamadıysan haklısın canım.. öle söleme lütfen.. bu arada ikinci bir çizelge de hamile arkadaslara yapalım. ilk olarak seni yazalım ugurlu gel insallah bizde altına tek tek eklenelim:)) ben hatırladıgım kadarıyla ekleyeceğim eksik kalanları bana bildirirsen eklerim listede.

olsun canım saglık olsun önümüzdeki aya kısmetse. bu arada yeni bat ını bildir onu ekliyim istersen:)

kaç ay olduki canım. bnmde ilk bebegim ilk aydan oldu ama bu nazlı olacak belli.

tabiiki şekerım yanılma payı sıfır =)) tamı tamına 4 nısan ama benım 4 nısan gecıkır büyük ıhtımal günü gününe adet oldugum cook nadirdir

hadi bakalım:) hayırlısı olsun insallah:)

ikinciler nazlı oluyor demekki ne güzel darısı basımıza insallah.. cnm birde hamileler listesi yapmayı düşünüyorum senide ekleyelim istersen:)

günaydın arkadaslar nasılsınız:) ben bgn cok uykuluyum cunku oglum gece niyeyse hiç uyumadı. eşimde kolunu sakatladı ilgilenemiyor benim durumum malum dün hastanelerdeydim. ama bgn agrım sızım yok iyiyim cok sukur oglumda gece beni uyutmadı şimdi kendisi uyuyor:))) sabah 6 ya kadar dayandım eşim oturma odasında yatmıstı cocuk durmayınca onu yanıma alınca ikimizin ortasında yatırmaya korkuyoruz da biz ezeriz cocugu diye:))) sonra aldım oglanı koydum pusetine ve cizgi film actım uzandım öteki koltuga. normalde günde bşr saat televizyon seyrettiriyorum ama gücüm kalmadı artık uyuyup kalıcam basına bir iş gelecek cocugun diye korktum. sonra gerisini hatırlamıorum bi uyandım oglum tepemde saat 8 bucuk olmus babasıyla kalkmıslar giyinmişler altını değiştirmişler asagı inmişler babası ona omlet yapmıs ekmek kızartmıs peynir falan cıkartmış kahvaltı hazırlamıs ama ufaklık yemeyince son careyi beni uyandırmakta bulmuslar kalktım bende yedirdim hazır kahvaltıyı nasıl güzel oldu anlatamam:)) pazar günlerini cok seviyorum:)))

10. ay oldu cnm geçen yıl haziranda başlamıştık.

cnm vardır bir rahatsızlığı azı dişlerimi çıkıyor acaba.benim kızımda dün gece uyandı en az 2 saat uyku tutmadı burun akıntısı genzine geldiğinden öksürük yaptı sanırım ballı zencefil yedikten sonra biraz rahatladı.benimde bugün temizlik günüm hava fena sayılmaz bahçede bizimkiler bende rahatça temizledim evi çamaşır attım biraz dinleneyim pazara ve markete uğramam gerek.sonrada buzluğa atmak için biraz mantı açıcam eşimde yardım eder içini koyar bende bükerim.

ikinciler nazlı oluyor demekki ne güzel darısı basımıza insallah.. cnm birde hamileler listesi yapmayı düşünüyorum senide ekleyelim istersen:)

Listeye eklerseniz 18+2 deyiz, 3. bebiş ,kısmetse Ali olacak adı, ablası, ve abisi var :)

ben de 2. bebeği düşünüyorum ama şu 6 aylık doğum izninin yasalaşmasını bekliyorum o da bir türlü yaslaşamadı , her ay haber kanallarında ballandıra balllandıra nalatıyorlar, hah tamam şimdi çıktı diyoruz nerdeeeeeee bir yıldır oyalanıyoruz çıkamadı gitti yasa!! pöfff

evetya bir türlü çıkaramadılar 6 aya ....çıksa benimde işime yarayacak ama nerde...

amin canım hayırlısı lıstede arka arkaya aldık sıramızı bkalım bızı kımler takıp etcek =)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…