ikinci bebeğine hamile olanlar ya da ikinci bebeği düşünenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hnk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

günaydın kızlar.bence 6 ay izini bekleme çünkü hemen tutmayabilir bak bizler kaç aydır bekliyoruz

hnk canım batım aynı benimkinde değişme olmuyor çok şükür çok düznli oluyorum ay 31 çektiğin gün bir gün öne geliyor 30 yada 31 günde oluyorum yani batım 10 nisan rabbim bu defa nasip et bizlere

Herkese günaydınlarr
Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün rabbim gönlünüzdeki muratları nasip etsin inşallah
Hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmayın
Rabbimden isteyin yeter ki rabbim ol desin

kızlar benim bat yarın ama bu günden kendini belli etti sanırım yarın söker umudum bir dahaki aya artık canım çok sıkıldı

inş.bi daha aya cnm vardır bi hayır...bunda da nazlı sıpacıklar gelmiyorlar bi türlü..

öyle cnm her ay umut her ay hüsran oluyor ne kadar takmayacağız desekde insan acaba bi daha olmayacak mı diye endişe ediyor..
rabbim en iyi zamanı biliyor hakkımızda hayırlısı..

cnm dikkat et bende de var tansiyon özellikle bi şeye canım sıkkınsa fırlar ve acayip bi mide bulantısı yapar bende de hatta çok mide gazım da olur..testi biraz erken yaptılar o zaman cnm.. negatif olsada hakkımızda hayırlısı cnm ne yapalım allahım vereceği zamanı bilir bize de beklemek düşüyor..

yakın sayılırız dıcem ama ne yakın ızmırdeyım ben canım

cnm evet yakın değiliz yaklaşık 3-4 saat mesafe olsunnn önüller birrr...

cnm tebrik ederim allahım sağ salim kucagına almayı da nasip etsin.. neee güzel kocaman bi aile oluyorsunuz...hiç korkma rabbim verdiyse kolaylığını da verir..bende ailemin 3.üyesiyim hatta annem beni aldırmaya kadar gidip dr.izne çıktığı için geri dönmüş yiyecek ekmeğim varmış:)) şimdi derki iyiki doğurmuşum seni en çok ben düşkünümdür anneme..inş.bizde ikinciyi bulalımda sende dua et bize hamişlerin dua sı kabul olur derler..

kuzucuk uyumadı demek ahhh bu annelik ne kutsal bişey o yüzden anaların hakkı ödenmez..oohh ohh kahvaltı da hazırlanmış güzel bi süpriz olmuş..bende seviyorum pazarları bütün aile evde özellikle kahvaltı da uzun muhabbetler olunca..allah ağızımızın tadını bozmasın inş.

inş. en kısa zamanda çıkar cnm bu yasa çalışanlar için cok iyi olur..cnm sana bi sey söyliyim mi hemen de gelmiyorlar çok da uzatma bence..yine en iyi kararı siz verirsiniz..

Herkese günaydınlarr
Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün rabbim gönlünüzdeki muratları nasip etsin inşallah

sanada günaydın cnm
amin inş.
sen ne yaptın cnm bat a varmı daha belirtiler falan ??

Kızlar ben de bugün erken gebelik testi yaptım amaaa kocaman bi negatifff gördüm.. tabiki üzülmiycem dedim ama üzüldümm

yarın bat günüm ama gelecekler kırmızılar biliyorum hissediyorum

yani büyük ihtimal bi daha aya kaldı ümitler....

10. ay oldu cnm geçen yıl haziranda başlamıştık.

anladım anım hayırlısı olsun.. mutlaka en hayırlı zamanı bekliyordur bebişin inan bana..

evet canım azı dişlerini cıkartıyor sanırım. 18 dişimiz 20 ye tamamlanacakmıs 2 bucuk yasına kadar:) çıksada rahatlasa yawrum benim ya nasıl iştahszı anlatamam.

Listeye eklerseniz 18+2 deyiz, 3. bebiş ,kısmetse Ali olacak adı, ablası, ve abisi var :)

tamam ekliyorum:)

canım bence istersen bekleme cunku hemen hamile kalamayadabilirsin ama tabiiki senin sartlarını en iyi sen bilirsin.

amin canım hayırlısı lıstede arka arkaya aldık sıramızı bkalım bızı kımler takıp etcek =)))

evet bakalım:))) benim bu ay imkansız hamile kalmam ümidim sıfır:)

hnk canım batım aynı benimkinde değişme olmuyor çok şükür çok düznli oluyorum ay 31 çektiğin gün bir gün öne geliyor 30 yada 31 günde oluyorum yani batım 10 nisan rabbim bu defa nasip et bizlere

tamam canım 10 nisan yapıyorum o zaman:)

Herkese günaydınlarr

amin canım hepimizin inşallah

yok teyzesi uyumadı gece cok gec uyur ama yattı mı sabah kalkar eger bir sıkıntısı yoksa sanıyorum dişlerden iştahsızızda cok..

hayırlısı olsun canım.. benm umudumda mayıs ayına artık. bu ay yumurtlama dönemim oglumun dgnune denk geliyor ve bursadan ailem akrabalarım bizde olacaklar ev dolu olacak:)))

günaydın kızlar....havadanmıdır bilmem içim sıkılıyor resmen yada pazartesi sendromu

günaydın kızlar benim belirtiler artıyor daha batıma 8 gün var bakalım bekliyorum ne çıkacak :)

rabbim muhakak nasip edecektir bizler sabredemiyoruz sende üzme kendini kendime söz verdim artık gebelik testi yapmayacam günü geldiğini görecem ovulasyon testidemi almasan diye düşünüyorum elimdekiler bitti.sizler yumurtlama günün kaç defa deniyorsunuz

hayırlısı olsun canım.. benm umudumda mayıs ayına artık. bu ay yumurtlama dönemim oglumun dgnune denk geliyor ve bursadan ailem akrabalarım bizde olacaklar ev dolu olacak:)))[/QUOTE]

ÖYLE CNM ZAMANA BIRAKIYORUM ARTIK..
CNM YOKSA SÜNNET Mİ YAPACAKSINIZ EĞER ÖYLEYSE HADİ BAKALIM ŞİMDİDEN KOLAY GELSİN

günaydın kızlar....havadanmıdır bilmem içim sıkılıyor resmen yada pazartesi sendromu

BENCEDE ACAYİP Bİ HAVA ACSAM MI KAPASAM MI ARASINDA

günaydın kızlar benim belirtiler artıyor daha batıma 8 gün var bakalım bekliyorum ne çıkacak :)

CNM MAAŞALLAHH KIZ BİZ PATLATAMADIK HABERİ HADİİİ BAKALIM İNŞ. SEN VERİRSİN MÜJDEYİ BİZE..

**
amin cnm allahım tüm isteyenlere en yakın zamanda nasip etsin.. Bende aslında yapmayacaktım ama duramadım bişey dürttü işte..ne yapalım vardır bi zamanı..
Cnm ovulasyon testiyle denedik işte ama sonuç ne yazıkki allahım verecekse her türlü veriyor vermeyecekse de biz ne yapsak da olmuyor işte..yine şükürler olsun..
Cnm biz 11.gün 13.gün ve 15 gün denedik testlerde çift çizgiyi yakaladığım günlerdi bunlar ama maalesef..
Hergün olmasın demişti dr gün aşırı yani bu ay extra kür de yapmıştım tarcın bal çörek otu ilişkiden sonra eşim ayaklarımı yukarıya dikip beklemişti bile...ama olmayınca olmuyor işte..,
dr gitmeyi düşünüyorum
yumurta takibimi yaptırsam acaba ama süreci hiç bilmiyorum var mı bilgisi olan arkadaşlar acaba

dok bende gidecemde acaba aşılamamı yaptırsam diye düşünüyorum çünkü yaşım var bazende diyorum olacaksa olur rabbim daha nasip etmmeiş demek en azından birer evlatlarımız var ona bakınca dua ediyorum rabbim ikinci bebeği bu kadar çok istiyorum amaa her şeyden önce kızıma sağlık ver bizimde iki gün olmuştu bu defeda erkek olsun diye çigi siliklşişnce olmuştu iki gün arka arkaya gerçi kalite düşüyor deniliyor ama olsun

aşılama hangi şartlarda oluyor bilemiyorum hiç te araştirmadım cnm ama artık bende olmuyooo işte denedik demek istiyorum dr a
bundan sonra ki adım nasıl olur bilmiyorum..
sonra da düşünüyorum dr a gidince bu sefer daha bi stres olacam diip vazgeçiyorum
bende duymuştum aslında yumurta çatlama zamanı tek ilişki de erkek olduğunu ama onuda tutturmak çok zor bee cnm

cnm ben bi daha aya inşallah test negatif kırmızıları bekliyorum artık..
Ama sen ümidimiz ol inş.

anladım canım sanırım benim geç döllenme bakalım testlerde nasıl çıkacak :) ama göğüs ağrım başladı kasıklarda batmalara devam bugün düştüm başım döndü neyse ki evdeydim oğlum da beni taklit ediyor güldüm halime

amannn dikkat et cnm madem baş dönmen var cok fazla gezinmemeye çalış
inş.canım testte pozitifi görürsün..

amannn dikkat et cnm madem baş dönmen var cok fazla gezinmemeye çalış
inş.canım testte pozitifi görürsün..

elimden geldiğince gezinmemeye çalışıyorum ama 34 aylık afacan bir oğlum var ayakta olmamak imkansız gibi :) inşallah canım bakalım..isteyen herkes inşallah pozitifi görür testlerinde

elimden geldiğince gezinmemeye çalışıyorum ama 34 aylık afacan bir oğlum var ayakta olmamak imkansız gibi :) inşallah canım bakalım..isteyen herkes inşallah pozitifi görür testlerinde

doğru söylüyorsun cnm evde cocuk olunca pek münkün olmaz benim ki büyüdü okuldayken rahat ama eve bi geliyor ki sorma akşam yatana kadar canıma okuyor 1.sınıfız okumayı yazmayı öğreniyoruz epey zormuş gerçekten derlerdi de inanmazdım 1 sınıf.....
ama sen yinede dikkat ett cnm

hayırlısı olsun canım.. benm umudumda mayıs ayına artık. bu ay yumurtlama dönemim oglumun dgnune denk geliyor ve bursadan ailem akrabalarım bizde olacaklar ev dolu olacak:)))

ÖYLE CNM ZAMANA BIRAKIYORUM ARTIK..
CNM YOKSA SÜNNET Mİ YAPACAKSINIZ EĞER ÖYLEYSE HADİ BAKALIM ŞİMDİDEN KOLAY GELSİN

BENCEDE ACAYİP Bİ HAVA ACSAM MI KAPASAM MI ARASINDA

CNM MAAŞALLAHH KIZ BİZ PATLATAMADIK HABERİ HADİİİ BAKALIM İNŞ. SEN VERİRSİN MÜJDEYİ BİZE..[/QUOTE]

yok canım dogumgunu ama bizim dogumgünleride sünnet gibi oluyor 55 kişi olucaz kısmetse:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…