ikinci bebeğine hamile olanlar ya da ikinci bebeği düşünenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hnk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet canım sanırım göbek fıtıgıymış birazdan doktora gidicem.. oglum 15600 kıyafetlerle 16 kiloyu geciyor. zaten kendim 44 kiloyum hesap edin artık.. iki gün önce bi kolumda o tek kolumla 15 dakika muhallebi karıstırarak pişirdim heralde bir problem vardı orda patlak verdi offf ben napıcam şimdi yaa..kucagıma alamıyorum almadıkça da ayaklarıma sarılıp yerlere atıyor kendini

canım cok gecmıs olsun allahtan sıfa tez zamanda gelsın ınsallah çünkü bebegın sana muhtac senın ii olman lazım bendede bel fıtıgı var zor oluyor gercekten allah yardımcın olsun

hnk geçmiş olsun cnmm umarım kötü değildir durumun

sevındım memnun kalmana canım bende laboquıck aldım uyduruk bişemı dıe endıse edıyordum demek kullanılan bır marka :34:bakalım erken gebelık testınden memnun kalırsam devamınıda alırım ovulasyonu da alırım

çogu kişi mennun bu markadan benim yumurtlamam da şakk diye çift çizgiyi gördüm ama bakalım hamiş olabilecek miyim sabırsızlıkla 12 martı bekliyorum aslında 7 gün var ama ben daha yapmadım erken gebelik testini negatif görmekten korkuyorum o yüzden hafta sonunu bekliyorum o zman yapacagım...
senin de bata çok var cnm gün aşırı ilişki de bulun en azından bu ay şansın daha fazla yükselirr..

Birde kızlar 2 gündür acayip bi akıntım afedersiniz ama sarımsı ve yoğun bende korkmaya başladım enfeksiyon mu diye bol bol su içiyorum... içimden de acaba belirti olabilir mi diyorum var mı fikri olannn???

canım kızın kaç aylık merak ettim? benim oğlum 19 aylık ben de istiyorum

canım 2,5 yaşına girdi 31 aylık galiba. bende düşünüyorum şuan adetlm devam ediyo bitsin hemen deneyecem bakalım inşallah olur.

NE GÜZEL İŞTE 3 YAŞINI GEÇMİŞ OLACAK DOĞANA KADAR. İNŞAALLAH İSTEDİĞİN GİBİ OLUR CNM

çogu kişi mennun bu markadan benim yumurtlamam da şakk diye çift çizgiyi gördüm ama bakalım hamiş olabilecek miyim sabırsızlıkla 12 martı bekliyorum aslında 7 gün var ama ben daha yapmadım erken gebelik testini negatif görmekten korkuyorum o yüzden hafta sonunu bekliyorum o zman yapacagım...
senin de bata çok var cnm gün aşırı ilişki de bulun en azından bu ay şansın daha fazla yükselirr..

Birde kızlar 2 gündür acayip bi akıntım afedersiniz ama sarımsı ve yoğun bende korkmaya başladım enfeksiyon mu diye bol bol su içiyorum... içimden de acaba belirti olabilir mi diyorum var mı fikri olannn???

hamiş oldugunun haberını alırız umarım haftasonu:46:
ya gün asırı ılıskı zor bızde canım esım cok yorgun gelıyor bende kıyamıyorum bişe demıyorum ancak haftasonu ben zaten ara kanama görüyürum suan azda olsa oyüzden olmaz bakalım gecsın bı kanamam da allah büyük :emir_bebek:

cnm inşallah enfeksiyon değildir bebiş müjdecisidir :49:
ama sen yide tedbiri elden bırakma bi gitsen doktora idrar tahlili falan yapar belki :44:
diyene bak bende senin gibiyim ama benimki sarımsı değil :27:
burda akıl verdiklerimizi yapsak sorun kalmıcak galiba :37:
ama sen yaptığımı yapma dediğimi yap inşallah müjdedirr :52:

evet canım sanırım göbek fıtıgıymış birazdan doktora gidicem.. oglum 15600 kıyafetlerle 16 kiloyu geciyor. zaten kendim 44 kiloyum hesap edin artık.. iki gün önce bi kolumda o tek kolumla 15 dakika muhallebi karıstırarak pişirdim heralde bir problem vardı orda patlak verdi offf ben napıcam şimdi yaa..kucagıma alamıyorum almadıkça da ayaklarıma sarılıp yerlere atıyor kendini

hnk çok geçmiş olsun cnm bebişle zor olucak ama rabbim dermansız dert vermesin sen üstesinden gelirsin
kız bacım 44 kilo sen nasıl bişeysin sadece kemik derimisin yahu :27:
oğlun senin yarın kadar zaten tabi fıtık olursun azcık kilo al :56: ah ahhh yakın olsan seni nasıl şişirirdim ben ama işte :27:
sağlık olsun cnm inşallah kolayca atlatır sağlığına kavuşursun

kızlar oglum durmadıgından tek tek cewap veremiyorum cok özür dilerim.. hepinize cok tesekkür ederim. evet göbek fıtıgıymıs bebegınız ne kadar dedi 23 aylık dedim hamilelik dönemindendir dedi kaç kile dogdu dedi 35 haftalık 3216 gr oldugunu duyunca cok minyonsunuz bebek iri bir cocuk olunca bunye tasıyamamıstır dedi. ama bugune kadar bu asamaya gelene kadar hiç mi hissetmediniz cok sasırtıcı dedi ve ameliyat dedi ve kesinlikle 3 kilodan agır kaldırmayın dedi şaka gibi yaa imkansız bişey bu benim için yani. baska bir doktora da gidicem ama ben. bu arada doktordan dönerken bi eczaneden fortel aldım ve akşamüstü yaptım resmen tek çizgiydi. yani bu ay benden umut yok:)))) maalesef size 2 kötü haberle döndüm:))

kızlar oglum durmadıgından tek tek cewap veremiyorum cok özür dilerim.. hepinize cok tesekkür ederim. evet göbek fıtıgıymıs bebegınız ne kadar dedi 23 aylık dedim hamilelik dönemindendir dedi kaç kile dogdu dedi 35 haftalık 3216 gr oldugunu duyunca cok minyonsunuz bebek iri bir cocuk olunca bunye tasıyamamıstır dedi. ama bugune kadar bu asamaya gelene kadar hiç mi hissetmediniz cok sasırtıcı dedi ve ameliyat dedi ve kesinlikle 3 kilodan agır kaldırmayın dedi şaka gibi yaa imkansız bişey bu benim için yani. baska bir doktora da gidicem ama ben. bu arada doktordan dönerken bi eczaneden fortel aldım ve akşamüstü yaptım resmen tek çizgiydi. yani bu ay benden umut yok:)))) maalesef size 2 kötü haberle döndüm:))

cnm ikinci haberin kötü değil ki
önce tedavini olmuş olursun bu fıtığın üstüne yeniden hamile kalman senin için zor olmayacak mı
fıtık ağrılı bir olay değilmiydi sen sağlığına bak inşallah yeni yarunu sağlıcakla alırsın kucağına ama ne olur önce tedavini ol :26:

hnk geçmiş olsun cnm .hamiş olmamanda senin içşn hayırlıdır hem fıtık hem bebek nasıl olacak çok zorlanabilirdin.

hnk gecmıs olsun canım varmıs bak bundada bır hayır üzülme bence allahtan hayırlısı demıyormuyuz hep:16: sen saglına kavus hele bı bak ondan sonra hemen yapıstrcan hepımıze haberı kızlaarr ben hamıleyım dıee :34:

çok geçmiş olsun hnk bende arkadaşlarıma katılıyorum önce sağlığın önemli. Kısmetinde varsa vakti zamanı gelince zaten müjdeli haberi alırsın bizlerede haber verirsin :16:

slm kızlar çok şaşkınım nisanda 3 yaşına girecek kızımız var. eşim ikinciyi istedi istemesemde mecbur kaldım. Dedim kızıma hamile kalmayı istedikten tam 1 sene sonra hamile kaldım bende bunuda öyle sanıyordum ama hemen hamile kaldım heralde. İdrar testi silik dün de kan testi yaptırdık sonuç 191. yarında dr. gidecez bakalım hayırlısı artık

slm kızlar çok şaşkınım nisanda 3 yaşına girecek kızımız var. eşim ikinciyi istedi istemesemde mecbur kaldım. Dedim kızıma hamile kalmayı istedikten tam 1 sene sonra hamile kaldım bende bunuda öyle sanıyordum ama hemen hamile kaldım heralde. İdrar testi silik dün de kan testi yaptırdık sonuç 191. yarında dr. gidecez bakalım hayırlısı artık

canım hayırlısı olsun allah hayırlısyla kucagınaza alabılmak nasıp etsın ınsallah.:34: ahh bızde cabucak tutturuversek su bebecıklerı :18: rabbım hayırlısını versın sanada bızlerede ınsallah tekrar tebrık ederım

kızlar oglum durmadıgından tek tek cewap veremiyorum cok özür dilerim.. Hepinize cok tesekkür ederim. Evet göbek fıtıgıymıs bebegınız ne kadar dedi 23 aylık dedim hamilelik dönemindendir dedi kaç kile dogdu dedi 35 haftalık 3216 gr oldugunu duyunca cok minyonsunuz bebek iri bir cocuk olunca bunye tasıyamamıstır dedi. Ama bugune kadar bu asamaya gelene kadar hiç mi hissetmediniz cok sasırtıcı dedi ve ameliyat dedi ve kesinlikle 3 kilodan agır kaldırmayın dedi şaka gibi yaa imkansız bişey bu benim için yani. Baska bir doktora da gidicem ama ben. Bu arada doktordan dönerken bi eczaneden fortel aldım ve akşamüstü yaptım resmen tek çizgiydi. Yani bu ay benden umut yok:)))) maalesef size 2 kötü haberle döndüm:))

cnm çoookkk geçmiş olsun tabiki başka dr da git ama genelde ameliyat diyorlar böyle durumlar için allahım tez zamanda şifanı verir inş. Cnm
kendine dikkat et dr dediklerini de yap cnm neme lazım kalldırma dediyse kaldırma oğluş belki ağlar ama sen iyi olmazsan ona kim bakar
canını sıkma vardır bunda da bi hayır sen hele iyi ol ondan sonra ikinciyi düşünürsün herşey den önce sağlığın sonuçta bi evladın var
onu düşünmen öncelikli...

slm kızlar çok şaşkınım nisanda 3 yaşına girecek kızımız var. Eşim ikinciyi istedi istemesemde mecbur kaldım. Dedim kızıma hamile kalmayı istedikten tam 1 sene sonra hamile kaldım bende bunuda öyle sanıyordum ama hemen hamile kaldım heralde. Idrar testi silik dün de kan testi yaptırdık sonuç 191. Yarında dr. Gidecez bakalım hayırlısı artık

cnm gözün aydın
allah kucagına almayı da nasip etsin..
Ne güzel hemen istediğin an da kalmışsın inş. Allah bize de nasip eder..

hamiş oldugunun haberını alırız umarım haftasonu:46:
Ya gün asırı ılıskı zor bızde canım esım cok yorgun gelıyor bende kıyamıyorum bişe demıyorum ancak haftasonu ben zaten ara kanama görüyürum suan azda olsa oyüzden olmaz bakalım gecsın bı kanamam da allah büyük :emir_bebek:

inşallah cnm hayırlısı diyorum
benim kide yorgun geliyor ama geceden olmazsa sabah rahat bırakmıyorum
ara kanama acaba yumurtlama zamanında mı oluyor
ben topiklerde böyle bi sey duymuştum

cnm inşallah enfeksiyon değildir bebiş müjdecisidir :49:
ama sen yide tedbiri elden bırakma bi gitsen doktora idrar tahlili falan yapar belki :44:
diyene bak bende senin gibiyim ama benimki sarımsı değil :27:
burda akıl verdiklerimizi yapsak sorun kalmıcak galiba :37:
ama sen yaptığımı yapma dediğimi yap inşallah müjdedirr :52:

EVET CNM SEN DE AKINTI DAN BAHSETMİŞTİN ENFEKSİYONDAN KORKMUŞTUN DİMİİİ :5:
YA BENDE SARI OLMASINDAN ENDİŞE EDİYORUM AMA BİLMİYORUM :18:
OLMADI SAĞLIK OCAGINA GİDEYİM BARİ YARIN
VALLA ÖYLE OLUYOR CNM ÖYLE YAP BÖYLE YAPIN DİYOZ AMA KENDİMİZE GELİNCE FOSSSS :4:

YAA YOK GENE DİYORUM BU AY AMA İŞTE Bİ UMUTTA HEP OLUYOR :34:

HEP BERABER VERELİM İNŞ. MÜJDEYİ :49:

inşallah cnm hayırlısı diyorum
benim kide yorgun geliyor ama geceden olmazsa sabah rahat bırakmıyorum
ara kanama acaba yumurtlama zamanında mı oluyor
ben topiklerde böyle bi sey duymuştum

bız kadınlar cok fenayız bıseyı ıstedıkmı ılla olcak demı :52: canım ben bastan anlatayım sana durumumu en iyisi:23:ben eylül ayında dr uma genel kontrol ıcın gıttıgımde polkıstık ıcın cerazette dıe emzırenlerınde kullandıgı d.kontrol hapı verdı ve bır yıl kullan dedı tmm dedım ama ben kendımı ıkna edemedıgımden ya cocugum gec olursa korkusuna aralıklarla kullandım bu ılacı tabı ılk önce adetımı bekledım baslamak ıcın oda 1 ayımı kaybettrdı nese adetım geldı basldım ılaca 1 ay kullandım ılkkez kullanıyordum ve onunda 3-4 ay arakanama yapabılecegını okudum prospektsnde kı öylede oldu. ıkıncı ay zayıflama ürünlerı kullandım (buarada d.kontrol hapını kullanmadım) ayrıca polıkıstıkler ıcın ıyı oldugunu düşündüğüm ürünlerdı ve onlarda bıttı.3.ayda bos gecrdım ılac falan almadım arada kanamalrım oluyordu ılac kullanmadığm halde arastrdım ve ılacı kafama göre kullanamayacagımı ögrendım eczacımdan.kanamalarım oyuzden gelıyormus neyse ben tekrar aldım d.kontrol hapını ne zaman gebelık ıstedıgıme karar veremedgım ıcın ıkı ay devam ettım bu ılaca ve sonunda bebıse karar verınce 16 subatta son hapımıda ıctım ve bırdaha almadım. 22 subatta kanamam geldı normalde 7gün sürer mıktarı az ve 3-4gün süren bır adet dönemı yasadım.gecen cuma dr uma gıttım gebe kalmak ıcın folıcplusa baslamamı söledı aldım onuda ıcıyorum ve gecen cmrtsı sabahı esımle ılıskıye gırdık korunmadık.onun üzerıne ogünden berı konustgumz konu ıste:9:sabahkı ılıskıden sonra aksamına akıntım gelmeye basladı ve yumurtlama belırtısı gıbıydı aynı.pazarda aynı sekılde hafıf sancıyla devam ettı bende bu durumu düzensızlıgımı göz önüne alarak acaba denk gelmıste gebe kalmıs olabılırmıyım dıye düşünürken pazartesı sabah kasıklarımın agrısyla uyandım bı baktım acık pembe olarak kanamm gelmıs su güne kadarda az az koyulu acıklı hala kanama görüyorum şimdide dıyorumkı üstüne görme muhabbetı nasıl oluyor acaba olabılırmı dıe heyecanla kanamamın gecmesını ve test yapmayı beklıyorum.buarada son bırkac saattr karnımda kasıklarımda ınceden batarlar var bu pskolojık degıl emınım bu batmalar canımı yaktı cünkü ordan aklıma takıldı yoksa hıc farkında bıle degıldım bu durumun.

burcuelf canımmm :9::9: karısıkmı anlatmıısm yoksa.kestrmeden benım hıkaye bu sen yap bakalım yorumunu bence benım durum cok karısık =) ama dedıgın gıbı arakanama yumurtlama zamanında oluyorsa ne mutlu bana. ılacı bırakmanın etkısınden kaynaklanıyor bence ama dur bakalım

canım cok gecmıs olsun allahtan sıfa tez zamanda gelsın ınsallah çünkü bebegın sana muhtac senın ii olman lazım bendede bel fıtıgı var zor oluyor gercekten allah yardımcın olsun

evet canım inşallah bir an önce geçer onu kucaklamamam gerçekten imkansız çünkü benim evim iki katlı ve ben mecbur hiçbirşey olmasa merdiven inerken cıkarken kucaklamak zorunda kalıyorum. daha cok küçük en azından 3 yasında olsaydı..

hnk geçmiş olsun cnmm umarım kötü değildir durumun

saol canım cok teşekkür ederim..

hnk çok geçmiş olsun cnm bebişle zor olucak ama rabbim dermansız dert vermesin sen üstesinden gelirsin kız bacım 44 kilo sen nasıl bişeysin sadece kemik derimisin yahu :27: oğlun senin yarın kadar zaten tabi fıtık olursun azcık kilo al :56: ah ahhh yakın olsan seni nasıl şişirirdim ben ama işte :27: sağlık olsun cnm inşallah kolayca atlatır sağlığına kavuşursun[/QUOTE .!.:
canım ben 44 kiloyum ama boyum cok kısa benim 1.52:) o yuzden bakınca pek zayıf durmuyrum:)

cnm ikinci haberin kötü değil ki
önce tedavini olmuş olursun bu fıtığın üstüne yeniden hamile kalman senin için zor olmayacak mı
fıtık ağrılı bir olay değilmiydi sen sağlığına bak inşallah yeni yarunu sağlıcakla alırsın kucağına ama ne olur önce tedavini ol :26:

evet canım haklısın.. insallah kısa zamanda geçer..

hnk geçmiş olsun cnm .hamiş olmamanda senin içşn hayırlıdır hem fıtık hem bebek nasıl olacak çok zorlanabilirdin.

haklısın canım.. hatta iki bebek oglumda dhaa 23 aylık oda bebek sayılır..

hnk gecmıs olsun canım varmıs bak bundada bır hayır üzülme bence allahtan hayırlısı demıyormuyuz hep:16: sen saglına kavus hele bı bak ondan sonra hemen yapıstrcan hepımıze haberı kızlaarr ben hamıleyım dıee :34:

öyle canım cok teşekkür ederim..

çok geçmiş olsun hnk bende arkadaşlarıma katılıyorum önce sağlığın önemli. Kısmetinde varsa vakti zamanı gelince zaten müjdeli haberi alırsın bizlerede haber verirsin :16:

teşekkür ederim canım. inşallah..

aa ne güzel cok sevindim:) hakkkında hayırlısı olsun inşallah.

cnm çoookkk geçmiş olsun tabiki başka dr da git ama genelde ameliyat diyorlar böyle durumlar için allahım tez zamanda şifanı verir inş. Cnm
kendine dikkat et dr dediklerini de yap cnm neme lazım kalldırma dediyse kaldırma oğluş belki ağlar ama sen iyi olmazsan ona kim bakar
canını sıkma vardır bunda da bi hayır sen hele iyi ol ondan sonra ikinciyi düşünürsün herşey den önce sağlığın sonuçta bi evladın var
onu düşünmen öncelikli...

evet canımda inan cok zor gunde en az 10 defa o merdivenleri kucakta iniyor cıkıyoruz mecburen. bırakınca yürüyor ama bu sefer oyun yapıyor basından ayrıl mıyor. in çık yapıp duruyoruz.. daha cok yoruluyrum.

Back