ikinci bebeğine hamile olanlar ya da ikinci bebeği düşünenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hnk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Listemizi yeniliyoruz!!! Katılmak isteyen arkadaşlar bat larını özel mesaj ile bildirirse sevinirim...

NİCK YAŞ İLK ÇOCUK İKİNCİ ÇOCUK BAT

hnk / 31 / 23 aylık / - / 10 mart

Yazsaati / 27 / 4 yasinda / - / 10 mart

Yarem21 / 37 / 3 yaş 2 aylık / - / 10 mart

burcuelf / 29 / 6 yaşında / - / 12 mart

bambu / 27 / 19 aylık / - / 12 mart

fatmaipek / 32 / 4 yaşında / - / 16 mart

Sendrom01 / 24 / 2 yaş 10 aylık / - / 19 mart

Karamel / 32 / 13 yaşında / - / 23 mart

Öcük / 31 / 7 yaşında / - / 28 mart

Ozey2506 / 35 / 5,5 yaşında / - /

7106400817 / 27 / 22 aylık / - /

arkadaslar listede bir yanlıklık yaptıysam uyarın nolur:) birde batları eksik arkadaslar onları bildirirse cok sevinirim.. tesekkür ederim:)))

Kizlar cok hastayim dr gittim test yapti bebis yok :( bidahaki aya artik
Igne vurdu anti verdi oyle iste
Varmi kimseden haber?

Varmi kimseden haber?

oyyy geçmiş olsun cnm :26:
havalar öyle garip gidiyorki herkes hasta allah acil şifalar versin dikkat et kendine

günaydın canım.. bizde erkenciyiz bu sabah.. ayy ne güzel okuma bayramı var haa. nasıl heyecanlıdır o şimdi yawrum benim ya:)))
çok heyecanlıydık şükür ki herşey cok güzel geçti cnm

Günaydınlaaaar
Okuma bayramınız hayırlı olsun

Bende ikizim olsa hayr demem ama sülalede yok yaşım 35 o yüzden ikiz olsa süper olur aslında
Ama malesef eşim yine erken doğarsa sakat olursa ben korkuyorum diyor yanaşmıyo çocuk işine
Kızında erkeğinde hiç değilim yeterki oğlum tek kalmasın bir kardeşi olsun ama eşimle işim zor
Bana dua edin
Allah razı olsun rabbim hepinizin gönüllerindeki muratlarını nasip etsin inşallah

cnm hoşgeldin umarım allah gönlüne göre verir tez zamanda da eşinin içine tekrar bebek özlemiyle doldursun o da senın gibi istesin
İçini de kalbini de bozma allahım bi daha yaşatmaz inş.

Adım zeynep yaşım 35 bir oğlum var 5.5 yaşında adı ahmed keremistanbuldayım ikinci bebişi çooook istiyorum
Benim oğlum da erken doğdu 34+5 te sağlık problemleri çok oldu bu yaşına kadar 4 operasyon geçirdi
İkiniyi de 22. Haftada kaybedince eşim korktu malesef
İnanıyorum eşim korkularını yenecek ve cennetteki yavrum ali erenim kardeşini yollayacak inşallah
Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah

İnşallah cnm allahım böyle şeyler yaşatmasın bi daha
Maşallah supalllah oğlun da iyiymiş allahım sağlıklı uzun ömür versin
Eşini de ikna edersin inş.

Varmi kimseden haber?

cnm geçmiş olsun dikkat et

sıkma canını bi daha aya inş.

valla daha batlara var cnm sabırsızlanıyoruz umarım en kısa zamanda sıra sıra patlatırız haberleri

veeee kızlar bızde ıkıncının calısmalarına sonunda basladık =) hiçbişe hesaplamadım henüz.adetım bıtelı 9.gün bugün folıkasıd kullanmaya basladım.polkıstıkover larımla nezaman hamıle kalırım bılmıyorum denemeye devam allahım tez zamanda sonuclandırsın hepımızınkı ınsallah =)

buarada cok özür dıleyerek soruyorum son adet tarıhı kısaltması sat bılıyorum ama bat ın acılımı nedr b... adet tarıhı ama ne çözemedım bıtürlü yaa =)

veeee kızlar bızde ıkıncının calısmalarına sonunda basladık =) hiçbişe hesaplamadım henüz.adetım bıtelı 9.gün bugün folıkasıd kullanmaya basladım.polkıstıkover larımla nezaman hamıle kalırım bılmıyorum denemeye devam allahım tez zamanda sonuclandırsın hepımızınkı ınsallah =)

hoşgeldin cnm :1:

O zamn ilk önce yumurtlama günlerini hesapla ona göre çalışmaları yap
olur inş. Cnm pkolu cok arkadas var sorunsuz sekilde hamile kalan mevlam sağlıkla verir inş bekletmeden

bat: Beklenen adet tarihi yani bi daha ki adet tarihin de sen de hnk arkadaşımıza yaz listeye eklesin seni de
hakkımızda hayırlısı

hoşgeldin cnm :1:

O zamn ilk önce yumurtlama günlerini hesapla ona göre çalışmaları yap
olur inş. Cnm pkolu cok arkadas var sorunsuz sekilde hamile kalan mevlam sağlıkla verir inş bekletmeden

bat: Beklenen adet tarihi yani bi daha ki adet tarihin de sen de hnk arkadaşımıza yaz listeye eklesin seni de
hakkımızda hayırlısı

canım tesekkür ederım güzel dıleklerın ıcın ılkınde sıkıntı yasamadım umarım ıkıncıde bekletmez =) adetlerım düzensız oldugndan yumurtlama günlerım hesaplanamıyor malesef ama tahmın yürütüyorum kendım akıntılarımı kontrol edıyorum bakalım tabıkı nezamn ne olacagı bellı olmaz :38: bat ımı yazıcam hemen bende

hoş geldin :) bende pco luyum ama tedavi ile şimdi gayet iyiyim :) bende bu ay başladım bakalım. ilacı kullanırken ben adet oluyordum ilaç bitmeden bitince olmadım en son 17 şubat ama 21 şubata kadar olan dönemde korumalıydı ilacım:) doktorumun bana dediği adetin 9. gününden itibaren gün aşırı ilişki adetin 16. günü de progestan :) dediğini yaptık bakalım salı da progestana başlıyorum. şuan e vitamini ve folbiol ( folik asit ) kullanıyorum.sana ilaç vermedi mi?? bende daha önce denedim tedavisiz ama olmadı bebek bakalım bu kez tedavi ile olacak mı göreceğiz :) oğlumda istiyor kardeşş :) çok zaman geçmeden doktoruna sor eğer sormadıysan tabii o sana söyler mutlaka :)

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar bende 2. bebeğime hamileyim ama çok yeni henüz minicik

ay ne güzel saglıkla sıhhatle vaktüyle zamanıyla kucagına alırsın insallah..

çok heyecanlıydık şükür ki herşey cok güzel geçti cnm

cnm hoşgeldin umarım allah gönlüne göre verir tez zamanda da eşinin içine tekrar bebek özlemiyle doldursun o da senın gibi istesin
İçini de kalbini de bozma allahım bi daha yaşatmaz inş.

İnşallah cnm allahım böyle şeyler yaşatmasın bi daha
Maşallah supalllah oğlun da iyiymiş allahım sağlıklı uzun ömür versin
Eşini de ikna edersin inş.

gözünüzaydın canım.. çok sevindim iyi geömesine..

Varmi kimseden haber?

geçmiş olsun canım.. birdahaki aya insallah..

bat 18 mart canım

tamam cnm ekliyorum:)

hayırlı olsun canım.. bana yasını ikl cocugunun yasını ve bat ını yazarsan seni de ekliyim canım..

buarada cok özür dıleyerek soruyorum son adet tarıhı kısaltması sat bılıyorum ama bat ın acılımı nedr b... adet tarıhı ama ne çözemedım bıtürlü yaa =)

bat: beklenen adet tarihinin kısaltılmısı canım..

Günaydın kızlar

kimseler yok mu nasılsınız??? :12:

günaydın.. yatılı misafirim geldi kuzenim ancak açabildim daha:)))

ALLAHA ŞÜKÜR ÇOK GÜZEL GEÇTİ KIZÇEM ŞİİRİNİ OKUDU ŞARKILARINI SÖYLEDİ :46::46:

CANIM SEN YARIM TEST YAPICAKSIN DİMİ AYYYYY ÇOK HEYECANLI SABAH İDRARINLA YAP MUTLAKA

HADİ BAKALIM İLK SEN HABERİ VER İNŞ..:49: :49:

ALLAHA ŞÜKÜR ÇOK GÜZEL GEÇTİ KIZÇEM ŞİİRİNİ OKUDU ŞARKILARINI SÖYLEDİ :46::46:

CANIM SEN YARIM TEST YAPICAKSIN DİMİ AYYYYY ÇOK HEYECANLI SABAH İDRARINLA YAP MUTLAKA

HADİ BAKALIM İLK SEN HABERİ VER İNŞ..:49: :49:

ya istiyorum aslında hatta bugun bile yapmamak için zor tutuyorum ama cok mu erken acaba ya.. ilişkiden 7 gün sonra diyor ama çıkar mıki:)) oglumda çıkmıştı ama kaç gün geçmişti hatırlamıorum tabii:)

yaa ama bana sanki birşey yok gibi geliyor hiçbir belirti yok çünkü:)))

Back