ikinci bebeğine hamile olanlar ya da ikinci bebeği düşünenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hnk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende varımmm,

öcük / yaş 31 / 7 yaş / bat 28 Marttt hadi bakalımmm inşallah yeni listeden herkes hamilee çıkarr

Son düzenleme:
Kızlar merhaba nasılsınız???

Benim bugün itibariyle kasıklarımın agrısı bitti bende testten tekrar yaptım ikinci çizgi silikleşti

yani çalışmalar bu ay için bitti sayılır bakalım artık 12 martı bekliycez

sizde durumlar nasıl???

vallahi canım bende sabırsızlık ile beklemedeyim:))) ama taktım erken test yapıcam. şimdiden yapsam daha cıkmaz dimi:)

vallahi canım bende sabırsızlık ile beklemedeyim:))) ama taktım erken test yapıcam. şimdiden yapsam daha cıkmaz dimi:)

hnk çim hangi marka var sen de erken gebelik testi

10 marttı dimi bat yaa çok var daha negaitf olursa üzülürsün az daha sabır

biliyorum sabırsızlanıyoruz ama bi pazartesi olsun en azından

peki belirti falan var mı

evet canım 10 mart. yoo hiçbir belirti yok:) tam tersi regli belirtilerim daha cok var kasıklarım agrıyor o kadar:))fortel var canım bende..

Hnk senle batlarimiz ayni :)
Ama benim bi jac aydr bir iki gun one geldi bskalim bu ay tarih cokta bwlli degil oyuzden ben son tarih olarak diyorum 10 marti :)

Saol canim iyiyim calisioz iste
Ben bu ay iki kereyle kapaticam galuba yatili misafrm var calisma modundan cok uzagim malesef obur aya kalacak umutlar..

cnm veren allahım verecekse bir iki kereyle de verir

hepinize dua ediyorum

kızlar dua dedim de dün bi öğretmen arkadastan duydum 70.000 kere "LEM YELİD" çekelim

Hnk senle batlarimiz ayni :)
Ama benim bi jac aydr bir iki gun one geldi bskalim bu ay tarih cokta bwlli degil oyuzden ben son tarih olarak diyorum 10 marti :)

benimde aslında daha erken olabilir 24 günde bir olurken son ay gecikti 26 günde bir oldu:) bakalım bu ay nasıl olacak:)

AkliNzda olsun hamileligin ilk uc ayi bebis arizasiz olussun diye 70.000 subhanallah cekmek iyi oluyor olursa cekecem inss

Tabii nasipse gelir ama sartlar suan bana gelmicek diyor rabbim bilir

evet canım 10 mart. yoo hiçbir belirti yok:) tam tersi regli belirtilerim daha cok var kasıklarım agrıyor o kadar:))fortel var canım bende..

cnm bazen erken döllenme olunca belli oluyor diyorlar

ama bazen geç döllenme oluyor onda varsa bile gözükmüyor

hepinize dua ediyorum

kızlar dua dedim de dün bi öğretmen arkadastan duydum 70.000 kere "LEM YELİD" çekelim

aynen öyle benim oglumun nasıl oldugunu anlatsam ölürsünüz gülmekten... 7 ay dogum kontrol hapı kullandım babalar gününde cocuk istediğimize karar verdik istedikten bir ay önce hapı bırakmak saglıklıdır diye duydum. eşim şehir dışındaydı ve hastalandı o ay. koca ay boyunca sadece 1 gece denk geldi ondada oglum oldu:) birde doğum kontrol hapından sonra hemen kalınmaz korumaya devam eder diyorlardı..

tamam canım belli bir zaman dilimi var mı ne kadar zamanda cekilmeli..

AkliNzda olsun hamileligin ilk uc ayi bebis arizasiz olussun diye 70.000 subhanallah cekmek iyi oluyor olursa cekecem inss

tamam canım onu da insallah kısmet olursa cekerim bende..

cnm bazen erken döllenme olunca belli oluyor diyorlar

ama bazen geç döllenme oluyor onda varsa bile gözükmüyor

olabilir canım mesela oglumu da normal kalem testlerle 3 gün önce öğrenmiştim hemde fortel gibi erken gebelik testide diildi..

o zaman gelsin bebişlerimiz Emir Bebek diye hep beraber LEM YELİD 70.000 KERE

Sağlıklı olsunlar diye de il üç ay SUPHANALLAH 70.000 kere

hepinize dua ediyorum

bunu bende duydum cnm herkes kendi için çekmeliymiş belli bir süresi yokmuş denemekten zarar gelmez yer gök dua

şu otomatik sayaclar varya abdestini al çekebildiğin kadar çek
çok ara vermezsen daha iyi olur 70.000 kereye tamamlıycan tabi çekerken de kalpten içinden hep onu geçirceksin

KÜN FE YEKÜN (OL DERSE OLUR) işte senin ki gibi bi örnek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…