- 31 Aralık 2013
- 86
- 20
- 88
- Konu Sahibi portakalca
-
bilmiyorum ki hic bir anlam yukleyemiyorumSenle samimi oldugu icin esinle de cok samimiymis gibi mi davranmaya calisiyor acaba?
Mesafe candir bence..
Konunun başından beei boyle birseyi yakıştıramadigimi belirtmisim dikkst ederseniz ustelik sizin durumunuz cok farklı kuzen demek aile demek ve onun sevgilisi esi vs sizin ailenizden biri demek arkadaşla bir tutulamaz. Siz sık sık görüşüp tanışıp kaynaşmış olabilirsinz ama arkasimla esimin dugun nisan nikah harici bir gorusmeleri yoknikah şahidin olacak yakın arkadaşın ve sen bu şüphelerdesin.
ben anlam veremedim ve üzüldüm kız için.
en yakın arkadaşımın/kuzenimin sevgilisi ile çok yakınımdır. kıyamam da demişimdir, koluna da girmişimdir. yani kuzenim bunu düşnüüyor olsa felaket benim için. valla ilginç.
Konunun başından beei boyle birseyi yakıştıramadigimi belirtmisim dikkst ederseniz ustelik sizin durumunuz cok farklı kuzen demek aile demek ve onun sevgilisi esi vs sizin ailenizden biri demek arkadaşla bir tutulamaz. Siz sık sık görüşüp tanışıp kaynaşmış olabilirsinz ama arkasimla esimin dugun nisan nikah harici bir gorusmeleri yok
abla ben gidiyimde x i göreyim demiş.
Arkadasimda yok yok ben bi gidip x i goreyim demiş.
Size göre yanlış. Ben fikir verebilecek aa yanlış düşünüyorsun belkide şöyledir yada hakli olabilirsin şöyle birşey yaparsan niyet nedir anlarsın tarzindaki yorumları dikkate alıyorum ve bunun icin konu actim herkes arkadaşıma birsey yakistirsin kotulesin diye degil burdaki niyeti anlamak ve ona göre yorumlamak lazim. Daha önceden cok şey yaşayanlar burda fikirlerini paylaşıyor ve bizede fikir oluyor konu acma amacim bu ters ve kötü üslup u hic yakıştıramıyorumkonunun başında yakıştırmadığınızı belirtmeniz ne ifade ediyor? sonuçta şüpheniz var ki konu açıyosunuz. ben anlattıklarınızda anormal bişey göremedim. açıkçası ortada fol yok yumurta yok, siz en yakın arkadaşım dediğim kişi kocama mı sarkıyo diye şüpheleniyosunuz. bence sizin düşünme biçiminiz yanlış.
Samimi gördüğü için olabilir evet onu sormasinda da sıkıntı görmüyorum ben sadece söylenilen ve yaşadıklarımı hepsini anlattimki ona gore yorumlar bekliyorum teşekkür ederimBence mesafeni korumalısın. Ne olursa olsun iyi veya kötü niyetli de olabilir anlayamazsın bunu.
Samimi gördüğü için soruyordur eşini.
Evet niyet belli degil cokta yakistiramiyorum oyle bir insan degil ama bekleyelim dogru söylüyorsunuz teşekkürlerbilemedim.
zamanla ortaya çıkar niyeti söylediklerinizden sadece ablanıza ben x i göreyim kısmı tuhaf ancak yinede niyet belirtir derecede değil.
bekleyin arkadaşınız arkadaşınız mı öğrenmiş olursunuz.
Evet ben bu konuda biraz safım herşeyi anlatirim orda biraz durmaliyim. Ve en kötüsü insanin başına gelmeden bilemiyor evlenince bekar arkadaşlarla sorunlar olabiliyor ayni kalmiyor herseyYani ablanıza x görmeye gidiyorum demesi biraz tuhaf.
Bİlemedim ki bende ,genel durumunu siz gözlemleyerek değerlendirmelisiniz.
Üslup konuşma yakınlaşma şakalaşma iletişim vs.
Kafanıza takılan küçük bir şey de olsa mide bulandırır.
Ne olursa olsun evli bir bayan olarak mesafenizi korumalı özellikle de eş ile aranızdaki özel bağı yakın arkadaşınıza anlatmamalısınız.
Evet bilmiyorum bende şaşırdım ama oyle bir şok olmadim çünkü oyle birsey beklemiyorum zamana birakicaz o haldeAnlattıklarınız şu kısım hariç gayet normal.
Benim de çocukluk arkadaşım her an yanımda oldu, şunu da anlarım; sizinle samimi, illa ki eş adayı ile de bir samimiyet kurma çabası da olur, yanına oturabilir, hal hatır sorabilir, arada hatta sizin üzerinizden espri döndürebilir, düşünemez yalnız bırakmayı ince biri değildir, sizle olmak isteyebilir vs vs...
Ancak bu "X'i göreyim" kısmı düşündürücü, direkt empati yapıyorum; yani arkadaşımın adını söylerim, ki ablası ile muhabbetteyim. Ya da iki kişilik söylerim işte Ayşe'yle Ali'yi göreyim tarzı... Böyle direkt "Ali'yi göreyim, yok bi göreyim" filan... Belki dalgınlıkla öyle demiş geçmiştir diyeceğim de, bi ufaktan bakın, davranışlarını bi süzün.
İlginç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?