Ikilemde kaldım kim haklı

Böyle buldumcuk olmayın. Kız nikah şahidin. Düğün günü neden eşimin yanında oturdu diye düşünüyorsun,çok ilginç. Senle samimiyetine istinaden ''kıyamam ya'' demiştir.
Evlilerin, kocişleri olduktan sonra kaç yıllık arkadaşlarından bile kıllanmaları ayrı bir konu zaten. Ben evlenince de bekar arkadaşlarım aramaz oldu; durum tam tersi.
Annen de bence durumu abartıyor. Ablanın da annenin dolduruşuna geldiğini, senden daha fazla o kız konusunda pimpiriklendiklerini düşünüyorum. Dolduruşa gelme, arkadaşlağını bozma.

AnneniZin tavrı ne kadar yanlış, odaya gelmiş başkası gelmemiş vs vs çok gereksiz bir art niyet, ablanızınkide öyle bence size söyleyip kafanızı bulandırmamalıydı.Çok yanlış şeylerle doldurmuşsunuz kafanızı benim de arayınca eşimi soran bi sürü arkadaşım var,benim de aynı şekilde arayınca sorduğum ve düğümümde her anımızda yanımızda olan yakın arkadaşlarım var bunlar gayet normal şeyler illa art niyet aramak neden.
Belki benim görmediğim baska birsey gordu kendince en azindan belkide bana söylemediği baska birsey vardir her neyse annemin niyetini tartismak icin acmadim konuyu zaten tartismaya kapali birsey o herkesin düşüncesi degisebilir farkli olabilir konu annemse yanlista dusunse bu size ne kadar art niyetli bir kadin deme hakkini vermez bu benim annem icin böyle sizin aile yapınizi bilemem. Sadece gözlemlenen ler yanlış olabilir ayrica bilmediğim şeylerde olabilir net birsey diyenem ama konuda benim tavrimin nasil olmasini gerektigi konusunda yorum bekliyorum sizden tesekkurler

Sizin sanimiyetiniz otomatikman arkadaşınızla eşinizi de çok yakın yapmış gibi olmuş. Ben hiç sevmem bu samimiyeti. Ama buna siz müsaade etmeseniz zaten o böyle davranmazdı. Kötü niyet olduğunu sanmıyorum. Hem kocanıza yazıp hemde bunu size söylemezdi heralde.

Valla yanına oturmuş falan değil de ablana söylediğine bende takılırdım ne alaka yani. Çok yakın hem erkek hem kız arkadaşlarım var ama herşeyin belli bir sınırı var. Bir de annelerin dediklerine inanırım ben ya çıkıyor valla ... Yani şöyle düşünüyorum kendi erkek en en yakın arkadaşım olsa bile tutup eşinin ablasına ben bi kankime bakcam demem gelinle damadı göreyim derim. Çiftler arasında kıskançlıklar yaşanabileceğini düşünerek her zaman erkek arkadaşlarımın eşleri veya kız arkadaşlarıyla da samimiyet kurmuşumdur. Ama bu senin çok yakın arkadaşın diyorsun bilemedimm.
Annenin dediği gibi eğer geç oldu beni eve bırakır mısınız falan derse de eşinle birlikte git evine bırak rahat edersin ne diyim :)

Back
X