Illa seçim yapmak zorunda bırakıyorsun kendini o kadar okumuşsun tabiki mesleğini eline al Agirlık ver uğraş diğerinde ihmal etmeden öğren ikisine aynı anda bu kadar yüklenme yapabilirsin ya çok zor değilEsselamun aleykum ve rahmetullah, hanimlar nereden başlayacağımı bilemiyorum içinde bulunduğum stresi paylaşacağım sizlerle görüşlerinize ihtiyacım var çünkü.Bu sene universiteyi bitirdim agiz ve dis sagligi bolumu.Hayalimde olan ve cok isteyerek tercih ettigim bir bölüm degil.Aksine sağlık degil daha cok cizim tasarim dekorasyon uzerine herseyi seviyorum ama puanım buna yetti.Cocuklugumdan beri de dini seylere daha cok ilgim var.Ilkokulda kurslara gittim yazları.Liseyi düz lisede bitirdim ama simdi keske diyorum ya hic gitmeseydim ya da imam hatip okusaydim.lise zamanimda hic gitmedim Kur'an biliyorum ama tecvid yok.Lise bitti universitede de cok bocaladim uniye mi gitsem medrese egitimi mi alsam.Yani hayatimda her secimimde ikilemde kaldim.Tabi uniye gittim ikinci sene birakmayi bile dusundum etraftan fikir aldım.Ikisini beraber goturursun diyenler oldu ama ikisi beraber yürümedi.Universite bitti bu sene kpss ye hazirlaniyorum ayni zamanda bu sene niyet ettim kursa gidiyorum tecvid icin 2 hafta olacak.Cokta güzel ilerliyorum seviyorumda.Iş de ariyorum bir yandan poliklinikte(ozel) calisabilecegim bir yer bircok yere cv biraktim arayanlar oldu.Gittigim cogu gorusmede olumsuz gecti.seben evime uzak olmasi asgari ucretten asagi bi fiyat cekmeleri nedeniyle. Ama benim hiç çalışma hevesim yok bir yandan da ayaklarım uzerinde durmak birikim yapmak istiyorum.Burada ve cevremde cok görüyorum evlenip bosanan cok zorlanan hanimlar var.Simdi degilse de bile ilerisi icin.Bir yandan evet calissam iyi olur diyorum bir yandan da bosver git tecvid derslerini al ilerle.Surekli yarim kalıyor.Sadece tecvid demeyeyim ilmihal ,kuran hersey ogreniyoruz orada.Ne zaman olecegimiz belli degil.Mevlidlerde falan hocalar okurken o kadar içim gidiyor ki bende güzel okumak istiyorum anlatamam.Calisirsam bu dersi birakmak zorundayim kpss ye hazirlaniyorum bunun icinde zorlanacagimi biliyorum ama evdeyim sürekli evcimenim ama cok sıkılıyorum.Kisacasi neyi sececegimi şaşırdım.Bir şeyleri erteledigim zaman o is benim icin hep yarim kalıyor.Sizce hem kursa gidip hem kpssye mi calisayim yoksa işe mi baslayayim yaşım daha 21 yarın iş görüşmem var telefonda olumlu gecti tabi yarin ne olur bilmiyorum da.O kadar kafam karisik ki kendimi tam anlatabildim mi bilmiyorum.Secimi neyden yana yapmaliyim
Ipin ucunu bırakmadım hicbir zaman inaniyorum rabbim güzel kapılar acacaktir. Ama o harfleri cikarmak o kadar zor kiVealeykumselam
Bi seçim yapmak zorunda değilsin.
Günümüz şartlarında seçenekler o kadar fazla ki.
İnsan yeter ki gerçekten birşeyleri istesin.
İş olana kadar tecvid derslerine gitmeye devam edersin.
İş duumun netleştiğinde çalışma saatlerine göre belki kursun haftasonu grubuna katılırsın.
Hiç olmadı internetten öğrenmeye devam edersin.
Sen istemeye, çabalamaya devam et.
Elbet bi kapı açılır :)
Okul zamani staj ve saatlerin yogunlugu ve okulun evime uzak olmasi nedeniyle cok yorgun geliyordum eve denedim o zman ama hic olmadi.Simdi de calisirsam calisma saatleri nedeniyle gidemiycem o yuzdenTecvid li Kuran okumayı öğrenmek ve diplomanızı kullanmak neden bu kadar zorladı sizi anlamadım derdinizi.İkisi bir arada olmuyor mu?
Ipin ucunu bırakmadım hicbir zaman inaniyorum rabbim güzel kapılar acacaktir. Ama o harfleri cikarmak o kadar zor kievde cok denedim ama olmuyor Haftasonu olsa kurs cok güzel olurdu ama haftaici yapiyorlar cocuklu hanimlar icin ki hocalarimiz icinde uygunu bu oluyor olsa hic kacirmam
Hoca tutun kendinize ya da rica edin.Ben öyle öğrendim.Okul zamani staj ve saatlerin yogunlugu ve okulun evime uzak olmasi nedeniyle cok yorgun geliyordum eve denedim o zman ama hic olmadi.Simdi de calisirsam calisma saatleri nedeniyle gidemiycem o yuzden
Uni bu sene bitti simdi evdeyim diye gideyim dedim calisirsam saatler nedeniyle zaten olmayacak. lise zamanlarimda da o genclik hevesiyle hic aklima gelmedi.birde o kadar okuttuk elimize biraz para gecsin diyen bir ailem var bir yondem haklilarda.Uni zamani birde stajim vardi yogunduk o zmanHiçbir birşey anlamadm ;( yaz tatillerinizde dini eğitiminizi alsaydnz tek çıkarblcgm sonuç bu üni okurken hani
Uni bu sene bitti simdi evdeyim diye gideyim dedim calisirsam saatler nedeniyle zaten olmayacak. lise zamanlarimda da o genclik hevesiyle hic aklima gelmedi.birde o kadar okuttuk elimize biraz para gecsin diyen bir ailem var bir yondem haklilarda.Uni zamani birde stajim vardi yogunduk o zman
Allah razı olsunAllah yardımcınız olsun tatlım
Tecvidli okumak çok zor değil zaten. Bilen birinden yardım alsanız da olur. Hergün bir saat çalışmak yeter herhaldeEsselamun aleykum ve rahmetullah, hanimlar nereden başlayacağımı bilemiyorum içinde bulunduğum stresi paylaşacağım sizlerle görüşlerinize ihtiyacım var çünkü.Bu sene universiteyi bitirdim agiz ve dis sagligi bolumu.Hayalimde olan ve cok isteyerek tercih ettigim bir bölüm degil.Aksine sağlık degil daha cok cizim tasarim dekorasyon uzerine herseyi seviyorum ama puanım buna yetti.Cocuklugumdan beri de dini seylere daha cok ilgim var.Ilkokulda kurslara gittim yazları.Liseyi düz lisede bitirdim ama simdi keske diyorum ya hic gitmeseydim ya da imam hatip okusaydim.lise zamanimda hic gitmedim Kur'an biliyorum ama tecvid yok.Lise bitti universitede de cok bocaladim uniye mi gitsem medrese egitimi mi alsam.Yani hayatimda her secimimde ikilemde kaldim.Tabi uniye gittim ikinci sene birakmayi bile dusundum etraftan fikir aldım.Ikisini beraber goturursun diyenler oldu ama ikisi beraber yürümedi.Universite bitti bu sene kpss ye hazirlaniyorum ayni zamanda bu sene niyet ettim kursa gidiyorum tecvid icin 2 hafta olacak.Cokta güzel ilerliyorum seviyorumda.Iş de ariyorum bir yandan poliklinikte(ozel) calisabilecegim bir yer bircok yere cv biraktim arayanlar oldu.Gittigim cogu gorusmede olumsuz gecti.seben evime uzak olmasi asgari ucretten asagi bi fiyat cekmeleri nedeniyle. Ama benim hiç çalışma hevesim yok bir yandan da ayaklarım uzerinde durmak birikim yapmak istiyorum.Burada ve cevremde cok görüyorum evlenip bosanan cok zorlanan hanimlar var.Simdi degilse de bile ilerisi icin.Bir yandan evet calissam iyi olur diyorum bir yandan da bosver git tecvid derslerini al ilerle.Surekli yarim kalıyor.Sadece tecvid demeyeyim ilmihal ,kuran hersey ogreniyoruz orada.Ne zaman olecegimiz belli degil.Mevlidlerde falan hocalar okurken o kadar içim gidiyor ki bende güzel okumak istiyorum anlatamam.Calisirsam bu dersi birakmak zorundayim kpss ye hazirlaniyorum bunun icinde zorlanacagimi biliyorum ama evdeyim sürekli evcimenim ama cok sıkılıyorum.Kisacasi neyi sececegimi şaşırdım.Bir şeyleri erteledigim zaman o is benim icin hep yarim kalıyor.Sizce hem kursa gidip hem kpssye mi calisayim yoksa işe mi baslayayim yaşım daha 21 yarın iş görüşmem var telefonda olumlu gecti tabi yarin ne olur bilmiyorum da.O kadar kafam karisik ki kendimi tam anlatabildim mi bilmiyorum.Secimi neyden yana yapmaliyim
.Liseyi düz lisede bitirdim ama simdi keske diyorum ya hic gitmeseydim ya da imam hatip okusaydim.lise zamanimda hic gitmedim Kur'an biliyorum ama tecvid yok.Lise bitti universitede de cok bocaladim uniye mi gitsem medrese egitimi mi alsam.
Bircok yerde var fatih, bagcilar vs. benim oturdugum yerde de mevcut yatılı veya hergün gidilebiliyor.Nerede alınıyor bu eğitim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?