İkilemde kaldım hanımlar ://

Ben ilahiyat okumadim ama okumak isterdim bunun icin universite egitimi yerine dedigin gibi cemaatler var burada da yatılı olarak da alıyorlar oraya gitmek isterdim.
Evde olmak sıkıcı hem bunun icin hem birikim icin calisayim dedim.Bana yardimci olursaniz cok mutlu olurum ilk görüşme cok onemli soyleki benim teorik bilgim var ama cok iyi degil pratikte eh iste hocalar cok.fazla asiste ettirmezdi bizde bende kendimi cok sıkıyorum birsey bilmiyormusum gibi geliyor 7-8 ay oldu unutuyor insan alirlar mi almazlar mi bu kafami kurcaliyor ilk girdiginizde siz nasıldınız, zorluklari neler

Ve aleyna aleyküm selam Bak ben felsefe okudum isteyerek sonra psikoloji okudum 4 sene ardından da şimdi sekreteryamın yapıyorum çok mu seviyorum hayır ama hayat ve gün koşulları ne gerektiriyorsa o işine başla ve diğerini de bırakma çocuk yoksa

İş bulana kadar kursa gidin, sonra da YouTube kanallarından ilerlemeye çalışın. Arapça değil ama başka dillerde sırf internetten çalışarak ilerleyen tanıdıklarım çok.

Canım oncelik
Canım öncelikle ben evliyim ve kapaliyim İstanbul'da birsuru şubesi olan büyük bir hastane de calisiyorm önce bunu belirteyim ki yanlış anlaşılma olmasın bu kadar resmi bir kurumda bile öncelikle
İse alırken tüm hastaneler gibi cıvıl cıvıl süslü kızlar almayı tercih ediyorlar neşeli cana yakın tavır arıyorlar
Biliyorsun ki bu işte malum hastalar sorunlu ve mutsuz kliniklerde asistanları buna göre seçiyor bu net. Birde ne iş olsa yaparım abi kafasında olacaksın
Eğer bu özellikler varsa gerisi kolay zaten sadece aspire ediyorsun ben bölüm mezunu değilim ama sırf bu ozelligim den aldılar kendileri de söylemişlerdi

Yol parası falan derken kalmaz sana bişey derste calisamazsin ama sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…