- 27 Aralık 2017
- 43
- 15
- 3
- 29
Ben ilahiyat okumadim ama okumak isterdim bunun icin universite egitimi yerine dedigin gibi cemaatler var burada da yatılı olarak da alıyorlar oraya gitmek isterdim.Canım ben Anadolum İmamHatip mezunuyum aynı zamanda diş hekimi asistaniyim sanırım yardımcı olabilirim
Şöyle ki eğer devam etmeyecek sen boşuna kendini ilahiyatla yıpratma ne yazık ki bir çok kişi sırf memur olmak için bu bölümü seçiyor pek verimli değil
Cemaatler var eğitim verirler hem kıran tecvid ilmihal vs. Üstelik ilahiyatlara göre çok daha iyi
Ads teknikerligine gelince canım Bill bol KPSS çalış derim en iyi veren yerler 1500 veriyor onada yol parası yok günde 10 saat çalıştırır devlette şartlar daha iyi ama puanlar yüksek atama sayısı az
ben sırf evimin sokağında diye çalışıyorum![]()
Evde olmak sıkıcı hem bunun icin hem birikim icin calisayim dedim.Bana yardimci olursaniz cok mutlu olurum ilk görüşme cok onemli soyleki benim teorik bilgim var ama cok iyi degil pratikte eh iste hocalar cok.fazla asiste ettirmezdi bizde bende kendimi cok sıkıyorum birsey bilmiyormusum gibi geliyor 7-8 ay oldu unutuyor insan alirlar mi almazlar mi bu kafami kurcaliyor ilk girdiginizde siz nasıldınız, zorluklari neler