ikiaradabiderede Meme Estetiği Ameliyatı

Bir konuya değinmek istiyorum..Her yöntemde göğsün bazı bölgelerinde hissizlik durumunun olması durumu var.Bu doktorun birazda ameliyatta titiz çalışmasına bağlı bir durum.Meme ucu kesisinde hissizlik olma durumu yok sadece.Ben meme ucundan oldum,hissizlik yaşamadım.Doktoru ameliyattan önce hissizlik olmayacağını söylemişti ve olmayacağına dair garanti vermişti..Forumu dikkatli takip ederseniz meme altı kesisi ile ameliyat olan birçok hastanın göğüslerinde hissizlik yaşadığını okursunuz zaten.Bu hissizlik durumunu kalıcı olarakta yaşayan arkadaşlarımız var maalesef.. Doktor meme ucu kesisinde başarılı değilse bu kesiyi önermez zaten.Ama meme ucu kesisini başarı ile yapan bir doktora muayene olursanız zaten bu kesite uygun olup olmadıgınızı net bir şekilde söyleyecektir..
His durumu önemli tabiki.Büyük,güzel,diri göğüsleriniz olsa ama hissiz olsa hiçbir önemi yok bence..
Ameliyatınızda tercih edilecek kesi yeriniz nerede olursa olsun önemli olan sinir damarlarına zarar vermemektir..

her zamanki gibi mükemmelsin arzum. ne güzel anlatmışsın işte bilmeyince böle konuşuyoruzcanım önemli olan o doktoru bulmak aslında. bu durumdan bahsedecem umarım bana da his kaybı olmaz garantisi verir de bende gönül rahatlığı ile girerim. seninkisi iz kalma noktasında çok hoşuma gitmişti. hiç iz görememiştim o yüzden mantıklı geldi ama his kaybolur diye vazgeçmiştim. bakalım bir görüşeyim bunu özellikle soracam canım

Meme ucu kesisini daha önceden başka hastalarınada yapmış,bu konuda becerisi olam bir doktorsa sana doğru olanı söyleyecek ve önerecektir..Eğer bu kesiyi yapmıyorsa başta senin kafanda olayı silmek için yöntemi kötüleyecektir zaten Birkaç doktorla görüşüp fikir almadan karar verme sakın.İz ve his önemli )

Arzum kesinlikle hakli.koltukalti kesisiyle ameliyat olup kol ic tarafini hissetmeyen hastayla bile karsilasmistim.onemli olan dogru doktora karar vermek.ayrica sana memeucun kucuk olmaz diyen olacagi gibi hayir yapabiliriz yeterli buyuklukte diyen doktor de olacaktir.bende ole olmustu.bikac doktor gezdikten sonra karar ver.ama memeucu dururken senin yerinde olsam memealtini tercih etmezdim.

Son düzenleme:

Gezmeye ciktim canim.sutyen bakmak icin sabirsizlaniyorum.doktorumuz cok temkinli.ucakda basinc farkindan etkilenmeyeyim diye simsiki sardi.goguslerime hasret kaldim

canım özel mesajın dolu buradan yazıyorum düzelecek benimde çıplakken güzel dekoltyele amaan yeterler bize hele 10 günden sonra fark edeceksin artık inan bana. benim mentor marka tatlım çabucak yumuşadılar. dikiş yerlerimde eriyen dikişti kpotu kabuk ip falan kalmadı kendiliğinden gitti azcık vardı zaten buzuk görüntü kısa sürede gidecek hergün krem masaj yaptığında zaten anlayacaksın canım. ben bugün sütyen bakmaya gittim bedenimiz küçük ya olmuyor bize hep güzel modeller dolguluda dolgusuz sütyen güzel bulmak imkansız delirdim gitmediğim yer kalmadı deniyorum yok şimdi hergün sehir dışı yaptığım için farklı yerlerden bakcam aldım bugün 2 takım birini geri vercem çünkü üstten cekiyorum altı görünüyor alttan indiriyorum meme ucum acıkta kalıyo ,:):) enteresan durum oldu büyük bedenler göğsü kapatıyo arkadaki kopçası büyük geliyor yani hafifi yarım dolgulu alcaz onlarda piyasada çok az dolgusuzlar babane sütyeni gibi :):) bebem o dış görünüm geciyo emin ol aç gözlüyüz biraz malum ama bence idealdeyiz ölçüleriiz daha büyüğede gerek yokmuş aslında yeter okadar büyük göğsü ne yapcaktık oda var. ama çok merak ediyoruz foto koyyyy :):)

Cup ölçülü sütyen markalarını dene Piyasada olan sütyenlerin hepsi B cup.Gögüs büyüdükçe sırt bedenini büyütüyorlar,o zamanda sırtı geniş oluyor çirkin duruyor..Ay yıldız,magıc form,kom,triumph,la senza gibi markalarda hem beden hemde cup ölçüne göre sütyenler bulabilirsin.. Bu markaları Boyner ve Y.K.M gibi mağazaların iç çamaşırı bölümünden ulaşabilirsin Benden sana tavsiye

saolasın arzumumm bugün gittim boynere diğer mağzalara ay yıldızında denedim de kalmamıştı istediğim türleri kom a gidicem hafta içi şehir dışı yaptığım zamanlarda tşk ederim canım cup aradım bende cünkü diğer türlü olmuyor. sen işin ehlisin artık :) ne güzel herkese yardımcı oluyorsun süpersin

La senza süperdir. internetten de alabilirsin. şu ameliyatı olayım ilk işim bayılıpta dolgusuz olduğu için alamadığım sütyenleri almak olucak ordan

Rica ederim canım Bende iç çamaşırı sıkıntısı çekmiştim,öncesinde heryerden sütyen bulabiliyordum ama ameliyattan sonra o sütyenler olmadı.Beden ölçümüz değişmiyor ameliyattan sonra ,cup ölçümüz değişiyor.Her firma het cup ölçüsünü üretmiyor,klasik B cup sütyeni çıkarıyorlar,satıcı bayanlarda gögüs büyüdükçebsırtı genişletiyorlar..Buda sıkıntı yaratıyor haliyle..
Ben Boyner'de het markayı bulabildiğim için hiç boş çıkmadım..Harika modeller var O yüzdende tavsiye ederim

evet bebem öncesindede hep boynerden alıyordum ben güzel modeller artık başka yerdeki boynere bakcam yine :):) saolasın canım benim aynen dediğin doğru cuplar değişiyor

merhaba triumph markayı öneririm. hele outlet mağazası bulursanız kaçırmayın.

Canim yaa tek sorunumuz sutyen bulamamak olsun.eskiden sinir oluyordum dolu dolu gezenlere.ama sunu farkettim ameliyat olsakda sorunlar bitmiyor.sag gogsum sola gore daha cok sis.bu normal mi.asimetri yok ama sagin ust kismi sola gore sis ve sag tarafda arada agri oluyor.suanda adetim ondan mi acaba diyorum.off ebru senin su biseye cok kafaya takmama tavrina bayiliyorum ben de senin gibi olsam keske.herseyi inceleyip duruyorum.tlfden buraya foto nasil yukleniyor acaba ?

bebeğimmmm o şişlikler hepsi normal benimde gözle görülür fark vardı su anda eski haline döndüü sayılır ben bunların hiçbirini dert etmedim tek derdim tek başıma aldığım sorumluluk ve ağrılarla baş etmekti çok şükür geçti sağlık olsun en büyük huzur bebeim. asimetri yoksa sıkıntı yok dert etme canım adetinde etkisi var tabiki saol tatlım :) herkes öyle diyor ben biraz fazla rahatım umursamıyorum ama inan umursadıkça başın ağrıyor boşuna stres herşey güzel olcak bak bu kadar yol kat ettik önceden göğüs dokumuz mu vardı şimdi mutlu olmamız lazım :) şunu farkettim artık memeyi takmadığımı sahip olduktan sonra işler değişiyor :) inceleme kuzum telefondan atılmıyor ben denedim pc den at canım hadi bekliyoruuzz cicileriiii :):)):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…