- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
- Konu Sahibi ikiaradabiderede
-
Bir konuya değinmek istiyorum..Her yöntemde göğsün bazı bölgelerinde hissizlik durumunun olması durumu var.Bu doktorun birazda ameliyatta titiz çalışmasına bağlı bir durum.Meme ucu kesisinde hissizlik olma durumu yok sadece.Ben meme ucundan oldum,hissizlik yaşamadım.Doktoru ameliyattan önce hissizlik olmayacağını söylemişti ve olmayacağına dair garanti vermişti..Forumu dikkatli takip ederseniz meme altı kesisi ile ameliyat olan birçok hastanın göğüslerinde hissizlik yaşadığını okursunuz zaten.Bu hissizlik durumunu kalıcı olarakta yaşayan arkadaşlarımız var maalesef.. Doktor meme ucu kesisinde başarılı değilse bu kesiyi önermez zaten.Ama meme ucu kesisini başarı ile yapan bir doktora muayene olursanız zaten bu kesite uygun olup olmadıgınızı net bir şekilde söyleyecektir..inşallah canım istediğin gibi olur. en zor kısmını atlatmışsın. bende 85 beden istiyorum. zayıfım gerçi ama eskiden de 85 olduğu için bana gider diye düşünüyorum. malum 2 sene emzirince eski formu kalmadı.2 haftaya kdr görüşmek istiyorum kafamda bir doktor var . bakalım o ne önerecek. sen kime oldun canım. meme ucu his kaybı yapıyormuş bende his kaybolsun istemiyor o yüzden mem altı kesisi diye düşünmüştüm ama bilmiyorum henüz karar veremedim. ekim ayı içerisinde nasipse olacam ama dediğin gibi kollarımı kullnabilmem önemli malum işe gidecem sürekli bilgisayar başında zor olmasın istiyorum. birde kalın şeyler giydiğimde milletin dikkatini çekecek büyüklükte olmasa kafi
Bir konuya değinmek istiyorum..Her yöntemde göğsün bazı bölgelerinde hissizlik durumunun olması durumu var.Bu doktorun birazda ameliyatta titiz çalışmasına bağlı bir durum.Meme ucu kesisinde hissizlik olma durumu yok sadece.Ben meme ucundan oldum,hissizlik yaşamadım.Doktoru ameliyattan önce hissizlik olmayacağını söylemişti ve olmayacağına dair garanti vermişti..Forumu dikkatli takip ederseniz meme altı kesisi ile ameliyat olan birçok hastanın göğüslerinde hissizlik yaşadığını okursunuz zaten.Bu hissizlik durumunu kalıcı olarakta yaşayan arkadaşlarımız var maalesef.. Doktor meme ucu kesisinde başarılı değilse bu kesiyi önermez zaten.Ama meme ucu kesisini başarı ile yapan bir doktora muayene olursanız zaten bu kesite uygun olup olmadıgınızı net bir şekilde söyleyecektir..
His durumu önemli tabiki.Büyük,güzel,diri göğüsleriniz olsa ama hissiz olsa hiçbir önemi yok bence..
Ameliyatınızda tercih edilecek kesi yeriniz nerede olursa olsun önemli olan sinir damarlarına zarar vermemektir..
Meme ucu kesisini daha önceden başka hastalarınada yapmış,bu konuda becerisi olam bir doktorsa sana doğru olanı söyleyecek ve önerecektir..Eğer bu kesiyi yapmıyorsa başta senin kafanda olayı silmek için yöntemi kötüleyecektir zatenher zamanki gibi mükemmelsin arzum. ne güzel anlatmışsın işte bilmeyince böle konuşuyoruzcanım önemli olan o doktoru bulmak aslında. bu durumdan bahsedecem umarım bana da his kaybı olmaz garantisi verir de bende gönül rahatlığı ile girerim. seninkisi iz kalma noktasında çok hoşuma gitmişti. hiç iz görememiştim o yüzden mantıklı geldi ama his kaybolur diye vazgeçmiştim. bakalım bir görüşeyim bunu özellikle soracam canım
Çok iyi ya..sütyen mi bakıyorsun:)) ben bile şimdiden bakmaya başladım ameliyat günü alsam herhalde çamaşır almaya da başlarım
Meme ucu kesisini daha önceden başka hastalarınada yapmış,bu konuda becerisi olam bir doktorsa sana doğru olanı söyleyecek ve önerecektir..Eğer bu kesiyi yapmıyorsa başta senin kafanda olayı silmek için yöntemi kötüleyecektir zatenBirkaç doktorla görüşüp fikir almadan karar verme sakın.İz ve his önemli )
Canim cok tesekkur ederim.daha iyiym.mideagrim agri kesiciyi birakinca gecti.ben ameliyattan cikip eve gekdigimdenberi agrikesici kullanmiorum.ihtiyac da duymadim.yalniz yataktan kalkerken korkunc bi agri oluo.1 dk gelip gidio.kollarimi tam olarak nezamn kullanicam.sen nezamn tam olarak acmistin.4 . Gunum bugun.[/QUO
yatıp kalkarken ağrı olur canım bi süre , çnkü kaslar zorlanıyo . dediğine göre kollarını kaldırabliyosn az da olsa ve daha 1 hafta anca oldu . ben çok çabuk iyileşeceğini düşünüyorum ama kolllarını zorlama çnkü koltuk altından olduk , kolunu kaldırmaya çalıştıkça koltuk altın gerilecek dikiş yerlerin ve içi daha iyileşmedi . kollarını tam olarak kaldırman zaman alacak biraz kendimle kıyaslayıp cevap veremiyorum çnkü ben 1 hafta içnde senin kaldırdıgn kadar bile kaldıramamıştm. tahminen 15 . günde daha rahatlarsın yavas yavas egzersiz yap kolunla özelde yazdıgım gbi. kitap egzersizi yapabilirsin . şişliğe de sakın takma kafanı onlar küçülecekler biraz. ödemler inince, asla öyle kalmıyo yani :)
her zamanki gibi mükemmelsin arzum. ne güzel anlatmışsın işte bilmeyince böle konuşuyoruzcanım önemli olan o doktoru bulmak aslında. bu durumdan bahsedecem umarım bana da his kaybı olmaz garantisi verir de bende gönül rahatlığı ile girerim. seninkisi iz kalma noktasında çok hoşuma gitmişti. hiç iz görememiştim o yüzden mantıklı geldi ama his kaybolur diye vazgeçmiştim. bakalım bir görüşeyim bunu özellikle soracam canım
Canim cok tesekkur ederim.daha iyiym.mideagrim agri kesiciyi birakinca gecti.ben ameliyattan cikip eve gekdigimdenberi agrikesici kullanmiorum.ihtiyac da duymadim.yalniz yataktan kalkerken korkunc bi agri oluo.1 dk gelip gidio.kollarimi tam olarak nezamn kullanicam.sen nezamn tam olarak acmistin.4 . Gunum bugun.[/QUO
yatıp kalkarken ağrı olur canım bi süre , çnkü kaslar zorlanıyo . dediğine göre kollarını kaldırabliyosn az da olsa ve daha 1 hafta anca oldu . ben çok çabuk iyileşeceğini düşünüyorum ama kolllarını zorlama çnkü koltuk altından olduk , kolunu kaldırmaya çalıştıkça koltuk altın gerilecek dikiş yerlerin ve içi daha iyileşmedi . kollarını tam olarak kaldırman zaman alacak biraz kendimle kıyaslayıp cevap veremiyorum çnkü ben 1 hafta içnde senin kaldırdıgn kadar bile kaldıramamıştm. tahminen 15 . günde daha rahatlarsın yavas yavas egzersiz yap kolunla özelde yazdıgım gbi. kitap egzersizi yapabilirsin . şişliğe de sakın takma kafanı onlar küçülecekler biraz. ödemler inince, asla öyle kalmıyo yani :)
Canim tesekkurler icim rahatladi.cunku tum isim tahtada ve bu kollar beni cok zorlayacak.ama dikislerim zarar gormemesi icin biraz daha dikkat etmeliyim sanirim.kitap egzersizi supermis.dikisler 10 gunde iyilesiyor diye biliyorum ama ben genede 15 gun cok zorlamayayim.
Canim tesekkurler icim rahatladi.cunku tum isim tahtada ve bu kollar beni cok zorlayacak.ama dikislerim zarar gormemesi icin biraz daha dikkat etmeliyim sanirim.kitap egzersizi supermis.dikisler 10 gunde iyilesiyor diye biliyorum ama ben genede 15 gun cok zorlamayayim.
işin zor canım .s uzun süre kollarını yukarda tutman seni yorar .ufak ufak alıştırmaya çalış 10 günden yada 15. günden sonra bi kaç kitapla ama fazlada zorlama ki sonradan ağrın olmasın canım:) zaten 90 derece kaldırıyorsn gerisini de yavas yavas .
işin zor canım .s uzun süre kollarını yukarda tutman seni yorar .ufak ufak alıştırmaya çalış 10 günden yada 15. günden sonra bi kaç kitapla ama fazlada zorlama ki sonradan ağrın olmasın canım:) zaten 90 derece kaldırıyorsn gerisini de yavas yavas .
Artik bisure idare edecegim.ya canim birde damar yolu acilan yer ben cok agrio.hemsireden kaynaklanio sanirim.su gogsunde tas varmis duygusu nezaman gidecek sabirsizlikla bekliorum
Artik bisure idare edecegim.ya canim birde damar yolu acilan yer ben cok agrio.hemsireden kaynaklanio sanirim.su gogsunde tas varmis duygusu nezaman gidecek sabirsizlikla bekliorum
canım özel mesajın dolu buradan yazıyorum düzelecek benimde çıplakken güzel dekoltyele amaan yeterler bize hele 10 günden sonra fark edeceksin artık inan bana. benim mentor marka tatlım çabucak yumuşadılar. dikiş yerlerimde eriyen dikişti kpotu kabuk ip falan kalmadı kendiliğinden gitti azcık vardı zaten buzuk görüntü kısa sürede gidecek hergün krem masaj yaptığında zaten anlayacaksın canım. ben bugün sütyen bakmaya gittim bedenimiz küçük ya olmuyor bize hep güzel modeller dolguluda dolgusuz sütyen güzel bulmak imkansız delirdim gitmediğim yer kalmadı deniyorum yok şimdi hergün sehir dışı yaptığım için farklı yerlerden bakcam aldım bugün 2 takım birini geri vercem çünkü üstten cekiyorum altı görünüyor alttan indiriyorum meme ucum acıkta kalıyo ,:):) enteresan durum oldu büyük bedenler göğsü kapatıyo arkadaki kopçası büyük geliyor yani hafifi yarım dolgulu alcaz onlarda piyasada çok az dolgusuzlar babane sütyeni gibi :):) bebem o dış görünüm geciyo emin ol aç gözlüyüz biraz malum ama bence idealdeyiz ölçüleriiz daha büyüğede gerek yokmuş aslında yeter okadar büyük göğsü ne yapcaktık oda var. ama çok merak ediyoruz foto koyyyy :):)
Gezmeye ciktim canim.sutyen bakmak icin sabirsizlaniyorum.doktorumuz cok temkinli.ucakda basinc farkindan etkilenmeyeyim diye simsiki sardi.goguslerime hasret kaldim
Cup ölçülü sütyen markalarını denecanım özel mesajın dolu buradan yazıyorum düzelecek benimde çıplakken güzel dekoltyele amaan yeterler bize hele 10 günden sonra fark edeceksin artık inan bana. benim mentor marka tatlım çabucak yumuşadılar. dikiş yerlerimde eriyen dikişti kpotu kabuk ip falan kalmadı kendiliğinden gitti azcık vardı zaten buzuk görüntü kısa sürede gidecek hergün krem masaj yaptığında zaten anlayacaksın canım. ben bugün sütyen bakmaya gittim bedenimiz küçük ya olmuyor bize hep güzel modeller dolguluda dolgusuz sütyen güzel bulmak imkansız delirdim gitmediğim yer kalmadı deniyorum yok şimdi hergün sehir dışı yaptığım için farklı yerlerden bakcam aldım bugün 2 takım birini geri vercem çünkü üstten cekiyorum altı görünüyor alttan indiriyorum meme ucum acıkta kalıyo ,:):) enteresan durum oldu büyük bedenler göğsü kapatıyo arkadaki kopçası büyük geliyor yani hafifi yarım dolgulu alcaz onlarda piyasada çok az dolgusuzlar babane sütyeni gibi :):) bebem o dış görünüm geciyo emin ol aç gözlüyüz biraz malum ama bence idealdeyiz ölçüleriiz daha büyüğede gerek yokmuş aslında yeter okadar büyük göğsü ne yapcaktık oda var. ama çok merak ediyoruz foto koyyyy :):)
Cup ölçülü sütyen markalarını denePiyasada olan sütyenlerin hepsi B cup.Gögüs büyüdükçe sırt bedenini büyütüyorlar,o zamanda sırtı geniş oluyor çirkin duruyor..Ay yıldız,magıc form,kom,triumph,la senza gibi markalarda hem beden hemde cup ölçüne göre sütyenler bulabilirsin.. Bu markaları Boyner ve Y.K.M gibi mağazaların iç çamaşırı bölümünden ulaşabilirsin Benden sana tavsiye
Rica ederim canımsaolasın arzumumm bugün gittim boynere diğer mağzalara ay yıldızında denedim de kalmamıştı istediğim türleri kom a gidicem hafta içi şehir dışı yaptığım zamanlarda tşk ederim canım cup aradım bende cünkü diğer türlü olmuyor. sen işin ehlisin artık :) ne güzel herkese yardımcı oluyorsun süpersin
Rica ederim canımBende iç çamaşırı sıkıntısı çekmiştim,öncesinde heryerden sütyen bulabiliyordum ama ameliyattan sonra o sütyenler olmadı.Beden ölçümüz değişmiyor ameliyattan sonra ,cup ölçümüz değişiyor.Her firma het cup ölçüsünü üretmiyor,klasik B cup sütyeni çıkarıyorlar,satıcı bayanlarda gögüs büyüdükçebsırtı genişletiyorlar..Buda sıkıntı yaratıyor haliyle..
Ben Boyner'de het markayı bulabildiğim için hiç boş çıkmadım..Harika modeller varO yüzdende tavsiye ederim
saolasın arzumumm bugün gittim boynere diğer mağzalara ay yıldızında denedim de kalmamıştı istediğim türleri kom a gidicem hafta içi şehir dışı yaptığım zamanlarda tşk ederim canım cup aradım bende cünkü diğer türlü olmuyor. sen işin ehlisin artık :) ne güzel herkese yardımcı oluyorsun süpersin
merhaba triumph markayı öneririm. hele outlet mağazası bulursanız kaçırmayın.
canım özel mesajın dolu buradan yazıyorum düzelecek benimde çıplakken güzel dekoltyele amaan yeterler bize hele 10 günden sonra fark edeceksin artık inan bana. benim mentor marka tatlım çabucak yumuşadılar. dikiş yerlerimde eriyen dikişti kpotu kabuk ip falan kalmadı kendiliğinden gitti azcık vardı zaten buzuk görüntü kısa sürede gidecek hergün krem masaj yaptığında zaten anlayacaksın canım. ben bugün sütyen bakmaya gittim bedenimiz küçük ya olmuyor bize hep güzel modeller dolguluda dolgusuz sütyen güzel bulmak imkansız delirdim gitmediğim yer kalmadı deniyorum yok şimdi hergün sehir dışı yaptığım için farklı yerlerden bakcam aldım bugün 2 takım birini geri vercem çünkü üstten cekiyorum altı görünüyor alttan indiriyorum meme ucum acıkta kalıyo ,:):) enteresan durum oldu büyük bedenler göğsü kapatıyo arkadaki kopçası büyük geliyor yani hafifi yarım dolgulu alcaz onlarda piyasada çok az dolgusuzlar babane sütyeni gibi :):) bebem o dış görünüm geciyo emin ol aç gözlüyüz biraz malum ama bence idealdeyiz ölçüleriiz daha büyüğede gerek yokmuş aslında yeter okadar büyük göğsü ne yapcaktık oda var. ama çok merak ediyoruz foto koyyyy :):)
Canim yaa tek sorunumuz sutyen bulamamak olsun.eskiden sinir oluyordum dolu dolu gezenlere.ama sunu farkettim ameliyat olsakda sorunlar bitmiyor.sag gogsum sola gore daha cok sis.bu normal mi.asimetri yok ama sagin ust kismi sola gore sis ve sag tarafda arada agri oluyor.suanda adetim ondan mi acaba diyorum.off ebru senin su biseye cok kafaya takmama tavrina bayiliyorum ben de senin gibi olsam keske.herseyi inceleyip duruyorum.tlfden buraya foto nasil yukleniyor acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?