- Konu Sahibi ikiaradabiderede
-
bebeğimmmm o şişlikler hepsi normal benimde gözle görülür fark vardı su anda eski haline döndüü sayılır ben bunların hiçbirini dert etmedim tek derdim tek başıma aldığım sorumluluk ve ağrılarla baş etmekti çok şükür geçti sağlık olsun en büyük huzur bebeim. asimetri yoksa sıkıntı yok dert etme canım adetinde etkisi var tabiki saol tatlım :) herkes öyle diyor ben biraz fazla rahatım umursamıyorum ama inan umursadıkça başın ağrıyor boşuna stres herşey güzel olcak bak bu kadar yol kat ettik önceden göğüs dokumuz mu vardı şimdi mutlu olmamız lazım :) şunu farkettim artık memeyi takmadığımı sahip olduktan sonra işler değişiyor :) inceleme kuzum telefondan atılmıyor ben denedim pc den at canım hadi bekliyoruuzz cicileriiii :):)):
Bende ben beceremedim sandim.eve gecince pcden deneyeyim.asimetri yoksa sorun yok diyorsun.of tam seklini alsa da tadini cikarsak.dikislerim hala erimemis sanirim.doktoruma hergun msj atip duruyorum.adam icinden nerden ameliyat ettim bu kizi dicekbu dikisler cok kotu kabarik buzulmus , bunlar olmamis yazdim.sanki cok anliyormusum gibi.ilk kez dikis gormus bi insan olarak ilk donemde ole olur.sonra duz cizgi olur.sonra kaybolur gider yazdi.acaba kabuk falan tutacakmi bu dikisler.
Artik bisure idare edecegim.ya canim birde damar yolu acilan yer ben cok agrio.hemsireden kaynaklanio sanirim.su gogsunde tas varmis duygusu nezaman gidecek sabirsizlikla bekliorum
canım bnimde damar yolu açılan kolum şişmişti bi süre. sonra indi. agrısı damar yolu açan kişiden kaynaklıdır heralde önemli bişy yoktr takma kafana bu dönemler agrılar normal önemli olan daha sonra olmaması. o taş gibi olan his de belirli bi gün yok canım senin ödemi vücudun ne kadar sürede atacaksa artık yavas yavas inmeye baslayacak şişlikler , indikçe de o taş varmş hissi gidecek bir hafta daha geçsin braz daha rahatlarsın. bol bol su iç , sabret:)
Bende ben beceremedim sandim.eve gecince pcden deneyeyim.asimetri yoksa sorun yok diyorsun.of tam seklini alsa da tadini cikarsak.dikislerim hala erimemis sanirim.doktoruma hergun msj atip duruyorum.adam icinden nerden ameliyat ettim bu kizi dicekbu dikisler cok kotu kabarik buzulmus , bunlar olmamis yazdim.sanki cok anliyormusum gibi.ilk kez dikis gormus bi insan olarak ilk donemde ole olur.sonra duz cizgi olur.sonra kaybolur gider yazdi.acaba kabuk falan tutacakmi bu dikisler.
Bem telefondan fotoğraf yükleyebiliyorum kızlar,sorun olmuyor.Bir deneyin isterseniz
Şimdi sizin için yeni bir albüm yapıp paylaşım yapacagım.Olursa tek tek detaylı bir biçimde yazmaya çalışacağım kızlarcanım ben çok denedim ıphone en yeni teli olmasına rağmen yükleme kısmı görünmedi ama yapılıyorsa ne ala bu sitenin telefon için yazılım programı var mı o şekilde rahat olur ??
canım bnimde damar yolu açılan kolum şişmişti bi süre. sonra indi. agrısı damar yolu açan kişiden kaynaklıdır heralde önemli bişy yoktr takma kafana bu dönemler agrılar normal önemli olan daha sonra olmaması. o taş gibi olan his de belirli bi gün yok canım senin ödemi vücudun ne kadar sürede atacaksa artık yavas yavas inmeye baslayacak şişlikler , indikçe de o taş varmş hissi gidecek bir hafta daha geçsin braz daha rahatlarsın. bol bol su iç , sabret:)
Canim tesekkurler cevap icin.senin ustte olan gogsun indimi.benimde sag gogsum biraz daha sis.asimetri yok ama ust taraf daha sis.ya buyuklugu tam istedigim gibi oldu ama bide odemler gecse cok iyi olacak.dedigin gibi bir hafta daha gecsin.izler icin doktorum iki hafta sonra vericem krem dedi.suan cok igrencler
Şimdi sizin için yeni bir albüm yapıp paylaşım yapacagım.Olursa tek tek detaylı bir biçimde yazmaya çalışacağım kızlar
App Store da Kadınlar kulübü yüklemesi vardı,ben oradan daha kolay yükleme yapıyordum.Fakat artık giremiyorum,sanırım iptal..
bana da sadece bandaj takmış sütyen filan yok sizde nasıl kızlar??
Doktorum sen cok sey biliyorsun bukadar seyi nerden ogrendin dedi:)) ben de doktoruma mail yazmıştım galiba yamukluk var diye. bana ödemli ve bantlı iken nasıl gördün diye yazmıştı. doktorumu bir tek ben çıldırtmıyor muşum:) herkeste aynı endişeler var demekki.
Yok canım,olmamış..Anlattığım biçimde denermisin tekrar..Arzum ben yapabilmismiyim bi bakarmisin.
tatlım çok dert ediyosun relax ol :) dikişler kabuk tutmuyor yara görünümde olan eriyen dikişler zaman içinde eriyor elinle koparabiliyorsun ya da banyo yaparken düşüyorlar çok hafif şekilde anlamıyorsun :) doktoruna sık sık yazma tatlım bize sorabilirsin için rahat olsun sonuçta ben ilk kez ameliyatta olmadım yani. buzuk hali geciyor benim 20 gün oldu 11-12 günden itibarek fark edeceksin ki birkaç güne kalmaz onlarda düşecek rahat ol beybi vücut kendini yeniliyor kolay mı ameliyat olup hücreler kendini intihar edior yarayı kapatmak için dokular yenileniyor ne güzel sistemli yaratıldık zaman istiyor tatlım sıkma canını dinlenmene bak hayalini kur cicilerini rahat rahat gezeceğin günleri :)
Yok canım,olmamış..Anlattığım biçimde denermisin tekrar..
Öncelikle profilimize giriyoruz ve yeni albüm oluştur diyoruz..
Başlık ve açıklamalar bölümünü dolduruyoruz..Albümü sadece arkadaşlarımızın görmesini istiyorsak özel seçeneğini işaretliyoruz..
Değişiklikleri kaydet diyoruz..Resim yükle ve albüm düzenle seçeneği çıkıyor..Resim yükle diyoruz..Açılan sayfada dosya ekle seçeneği çıkacak,tıklıyoruz..Dosya seç,varolanı seç,albümdeki istediğimiz fotoğrafı tıkla,eğer başka bir fotoğraf daha ekleyeceksek +bas ve tekrar foto seç..seçtiğiniz fotoğraf altta çıkması gerek ve işaretli olması gerek.
Bitir de,Bir önceki sayfaya dönüş yapacak..Tıkla sayfayı,fotoğraf görünecek..Fotoğrafın yanındaki kutuya açıklamayı yapabilirsin..Değişklikleri kaydet ve tamamdır
Ben yaptım oldu...
Eki Görüntüle 797573
Canim dogru soluosun cok dert ediyorum.ama hersey mukemmel olsun istiyorum.bu dikis konusunda yazdiklarin icimi rahatlatti.taktim kafaya iyice cunku.kolumu tam olarak kaldiramiyorum zaten dikislere bise olacak diye.insanin senin gibi arkadasi olsa iki gunde iyilesir walla
Tesekkurler arzumm.istedigim gibi oldu.ama sag tarafimdaki sislik deli ediyor.o tarafta agrim da var.bide suan hastayim.onun siskinligi de var.hastaligim bitsin ole cekeyim karsilastiralim.Rica ederim canımAlbümün hayırlı olsun
Çok güzel görünüyorlar şimdiden.Çok çok ödem yok ama tabi yinede var.Gerginlikleri fotoğraflarda bile belli.Vücudundada ödem var,zamanla o ödemler geçtikçe çok daha güzel duracaktırBol su iç ve kendini kollarını zorlamadan hareket yap..Hareketsiz kalma :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?