- Konu Sahibi ikiaradabiderede
bebeğimmmm o şişlikler hepsi normal benimde gözle görülür fark vardı su anda eski haline döndüü sayılır ben bunların hiçbirini dert etmedim tek derdim tek başıma aldığım sorumluluk ve ağrılarla baş etmekti çok şükür geçti sağlık olsun en büyük huzur bebeim. asimetri yoksa sıkıntı yok dert etme canım adetinde etkisi var tabiki saol tatlım :) herkes öyle diyor ben biraz fazla rahatım umursamıyorum ama inan umursadıkça başın ağrıyor boşuna stres herşey güzel olcak bak bu kadar yol kat ettik önceden göğüs dokumuz mu vardı şimdi mutlu olmamız lazım :) şunu farkettim artık memeyi takmadığımı sahip olduktan sonra işler değişiyor :) inceleme kuzum telefondan atılmıyor ben denedim pc den at canım hadi bekliyoruuzz cicileriiii :):)):
Bende ben beceremedim sandim.eve gecince pcden deneyeyim.asimetri yoksa sorun yok diyorsun.of tam seklini alsa da tadini cikarsak.dikislerim hala erimemis sanirim.doktoruma hergun msj atip duruyorum.adam icinden nerden ameliyat ettim bu kizi dicek bu dikisler cok kotu kabarik buzulmus , bunlar olmamis yazdim.sanki cok anliyormusum gibi.ilk kez dikis gormus bi insan olarak ilk donemde ole olur.sonra duz cizgi olur.sonra kaybolur gider yazdi.acaba kabuk falan tutacakmi bu dikisler.