ikiaradabiderede Meme Estetiği Ameliyatı

ikiaradabiderede

Guru
Pro Üye
31 Temmuz 2012
687
25
318
Adana
Selam kızlar ! Sonunda ben de ameliyat günümü aldım.Araştırma aşamasında burdan çok yardım aldım.Çok doktor gezdim ve görüşme yapmadığım bir doktoru seçtim.
30 agustos ameliyat tarihim.Çok heyecanlıyım,geri sayım başladı.30 agustos benim zaferim olucak.Sürecimi,ameliyat öncesi sonrası fotograflarımı paylaşarak herkese yardım etmeye hazırım.Bana yardım eden tüm KK üyelerıne çok tesekkur ederım.

Hayırlı olsun kararın canım...Neden görüşme yapmadığın bir doktoru seçtin onu merak ettim :44: Nesi sana güven verdi yada seçim yapmana sebep oldu acaba?

Hayirli olsun karariniz:) Insallah guzel sonuclara ulasirsiniz.

Hayırlı olsun kararın canım...Neden görüşme yapmadığın bir doktoru seçtin onu merak ettim :44: Nesi sana güven verdi yada seçim yapmana sebep oldu acaba?

Tesekkur ederim canim.sana ayrica tesekkur ederim bana cok yardim ettin.en basindan beri biliyorsun kesi yeri hassas oldugum bir konuydu.koltukalti kesisi ile ameliyat olmaya karar verdim.bu konuda uzman ve tecrubeli bir doktor bulmaliydim.gorustugum doktorlar arasinda bu yonteme sicak bakan ve bana guven veren doktor yoktu.tek sebep bu umarim hayirlisi olur.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana Peki şimdi koltukaltı kesisi ile mi ameliyat olacaksın?Doktorun kim??

Forumdan Fleur_delis arkadasimin ameliyati beni etkiledi.bana cok yardimci oldu.biraz arastirdim doktorumla mail ve tlfden iletisim kurdum.gorusmeden karar verdim.umarim pisman olmam.doktorum ercan karacaoglu

Merhaba ikiaradabiderede (buarada çok hoş ama çok uzunmuş nick in:)) ) NE zamandır girmiyorum topiğe ama bu gece tesadüf girip bakayım dedim ve açtığınız topiği gördüm.Bir önceki mesajınızı görünce de dayanamayıp yazayım dedim.İlkönce hayırlısı olsun kararınız.Umarım her şey istediğiniz gibi olur.Benim de doktorum Ercan bey.Ama ben tam tersi meme küçültme oldum:) Fleur u da tanıyorum.Hatta tanışma imkanımız da olmuştu çok da güzel oldu sonucu.

Benim 2 kuzenim de Ercan beye meme büyütme ameliyatı oldular.Bir tanesi 5-6 yıl önce oldu.Diğer kuzenim de benden 1 ay sonra büyütme ameliyatını oldu.İnanın ikisi de çok memnunlar.Çok şükür bir problem yaşamadık biz ailecek.Hatta 5 yıl önce büyüten kuzenim bekardı.Evlendi ve 2 bebeği oldu.Çok da güzel emzirdi.En ufak bir deformasyon da yaşamadı.Size de bol şans diliyorum.Şimdiden kararınız hayırlı olsun

Forumdan Fleur_delis arkadasimin ameliyati beni etkiledi.bana cok yardimci oldu.biraz arastirdim doktorumla mail ve tlfden iletisim kurdum.gorusmeden karar verdim.umarim pisman olmam.doktorum ercan karacaoglu

Ercan beyin hastaları ameliyat sonuçlarından oldukça memnun.Umarım sende en az onlar kadar memnun kalırsın,şans işi birazda..Tekrardan hayırlı olsun

evet tarih belli olunca beklemek zor oluyo günler geçmek bilmez artık :) korkma canım içini ferah tut istediğin bişeyi yaptırıyosun sonuçta, çok da güzel olacak insallah :)

Hayırlı uğurlu olsun kararın arzu ettiğin görüntüye kavuşmaya az kalmış hadi bakalım uyu uyan güzel memelere sahip ol canım.

Son düzenleme:
hayırlı olsun canım 15 gün dediğin nedir ki su gibi geçer.. inşallah sorunsuz ve tam istediğin görünüme sahip olursun Allah keske dedirtmesin :))

Hayirli ugurlu olsun canimmmm insallah istedigin goguslere kavusursun ameliyattan sonra da bekliyoruz haberlerini..
ahh ben de olacagim en yakin zamanda. neden 15 gun sonrasina tarih aldin canim? sen mi istedin uzak tarih yoksa doktorun mu musait degildi daha yakina?

fleur delisin göğüsleri gördüğüm en güzel meme büyütme sonucu gerçekten ama gerçekten kesisiz, sıfır izle harika bir iş çıkartmıştı Ercan Bey. bu forumda belki de bi ilkti zaten.... Ben de Ercan Bey'e meme küçültüp, menun olanlardanım bu arada :) şimdiden geçmiş olsun canım, umarım senin de sonucun felurunki gibi olur.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana Peki şimdi koltukaltı kesisi ile mi ameliyat olacaksın?Doktorun kim??

Tesekkur ederim canim.doktorum uygun deildi.bana bos oldugu en yakin tarihi ayarladi.yoksa bu bekleme suresi insani strese sokuyor.sen hangi doktora karar verdin

Tesekkur ederim canim.doktorum uygun deildi.bana bos oldugu en yakin tarihi ayarladi.yoksa bu bekleme suresi insani strese sokuyor.sen hangi doktora karar verdin

evet ben de o stres yuzunden sormustum :/ yaa ben kibristayim fakat burda dogru duzgun yok doktor aslinda istanbula gidecektim ama kalmak problem. izmirde arkadaslarim var hem onlarin yaninda bir kac gun dinlenirim ondan sonra donerim diyorum. izmirde ya tolgahan alpaydin ya da fahri mola olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…