- Konu Sahibi ikiaradabiderede
-
Selam kızlar ! Sonunda ben de ameliyat günümü aldım.Araştırma aşamasında burdan çok yardım aldım.Çok doktor gezdim ve görüşme yapmadığım bir doktoru seçtim.
30 agustos ameliyat tarihim.Çok heyecanlıyım,geri sayım başladı.30 agustos benim zaferim olucak.Sürecimi,ameliyat öncesi sonrası fotograflarımı paylaşarak herkese yardım etmeye hazırım.Bana yardım eden tüm KK üyelerıne çok tesekkur ederım.
Selam kızlar ! Sonunda ben de ameliyat günümü aldım.Araştırma aşamasında burdan çok yardım aldım.Çok doktor gezdim ve görüşme yapmadığım bir doktoru seçtim.
30 agustos ameliyat tarihim.Çok heyecanlıyım,geri sayım başladı.30 agustos benim zaferim olucak.Sürecimi,ameliyat öncesi sonrası fotograflarımı paylaşarak herkese yardım etmeye hazırım.Bana yardım eden tüm KK üyelerıne çok tesekkur ederım.
Hayırlı olsun kararın canım...Neden görüşme yapmadığın bir doktoru seçtin onu merak ettim :44: Nesi sana güven verdi yada seçim yapmana sebep oldu acaba?
Hayırlı olsun kararın canım...Neden görüşme yapmadığın bir doktoru seçtin onu merak ettim :44: Nesi sana güven verdi yada seçim yapmana sebep oldu acaba?
Hayirli olsun karariniz:) Insallah guzel sonuclara ulasirsiniz.
Tesekkur ederim canim.sana ayrica tesekkur ederim bana cok yardim ettin.en basindan beri biliyorsun kesi yeri hassas oldugum bir konuydu.koltukalti kesisi ile ameliyat olmaya karar verdim.bu konuda uzman ve tecrubeli bir doktor bulmaliydim.gorustugum doktorlar arasinda bu yonteme sicak bakan ve bana guven veren doktor yoktu.tek sebep bu umarim hayirlisi olur.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu banaPeki şimdi koltukaltı kesisi ile mi ameliyat olacaksın?Doktorun kim??
Forumdan Fleur_delis arkadasimin ameliyati beni etkiledi.bana cok yardimci oldu.biraz arastirdim doktorumla mail ve tlfden iletisim kurdum.gorusmeden karar verdim.umarim pisman olmam.doktorum ercan karacaoglu
Forumdan Fleur_delis arkadasimin ameliyati beni etkiledi.bana cok yardimci oldu.biraz arastirdim doktorumla mail ve tlfden iletisim kurdum.gorusmeden karar verdim.umarim pisman olmam.doktorum ercan karacaoglu
canım karar vermene sevindim hayırlısı olsun, inşallah kolay ve sorunsuz bi şekilde atlatırsın :)
hayırlı olsun canım 15 gün dediğin nedir ki su gibi geçer.. inşallah sorunsuz ve tam istediğin görünüme sahip olursun Allah keske dedirtmesin :))
Yardımcı olabildiysem ne mutlu banaPeki şimdi koltukaltı kesisi ile mi ameliyat olacaksın?Doktorun kim??
Hayirli ugurlu olsun canimmmm insallah istedigin goguslere kavusursunameliyattan sonra da bekliyoruz haberlerini..
ahh ben de olacagim en yakin zamanda. neden 15 gun sonrasina tarih aldin canim? sen mi istedin uzak tarih yoksa doktorun mu musait degildi daha yakina?
Tesekkur ederim canim.doktorum uygun deildi.bana bos oldugu en yakin tarihi ayarladi.yoksa bu bekleme suresi insani strese sokuyor.sen hangi doktora karar verdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?