- Konu Sahibi ikiaradabiderede
-
canım nasıl oldun tatildeyim internete giremiyorum o yüzden yazamadım kusura bakma dikişlern sızladgnı söylemşsin o normal çünkü çok erken daha ,kollarnı olabildiğince az harekt ettir dikişlern zarar görmesin .zor bi süreç ama her gün daha iyi olduğunu hissedersin özellikle bandajlar ckınca cok rahatlamstm ben çok skıyodu cnkü sende rahatlarsn midenin agrımasna üzüldüm tatlım yainşallah biran önce geçer bi de onun agrısyla ugrasmazsın
Kas altı yöntemi olunca kas protezi özellikle ilk zamanlarda çok eziyor ve protezin büyüklüğünü belli etmiyor.Hatta şekli şemali ödemlerdende dolayı pek hoş olmuyor.Ama zamanla vücut protezede alışınca ve kas o baskıyı bırakıp rahatlarına büyüklüğünü daha güzel belli edip harika bir görüntü vermeye başlayacak tabikiTesekkurler canim.evet gogus dokum vardi ama cok azdi.a cuptu.minyon tipliyim ole genis gogus kafesim falanda yok.ama inanin 325 hicde cok deil.doktor solediginde sok olmustum.cunku bana 300 en fazla demisti.ameliyattan sonra baktim dedim ki 275 falan takti sanirim dedim.kucuk geldi gozume.megersem ole deilmiss.bukadar aciya emege degsin minyonda olsaniz mutlaka 300 un altina dusmeyin.hele kas altiysa asla.cunku kas altind 25 cc eksik hesaplamak gerek.
Herşey zamanla canım,bekleyip göreceğiz
canım nasıl oldun tatildeyim internete giremiyorum o yüzden yazamadım kusura bakma dikişlern sızladgnı söylemşsin o normal çünkü çok erken daha ,kollarnı olabildiğince az harekt ettir dikişlern zarar görmesin .zor bi süreç ama her gün daha iyi olduğunu hissedersin özellikle bandajlar ckınca cok rahatlamstm ben çok skıyodu cnkü sende rahatlarsn midenin agrımasna üzüldüm tatlım yainşallah biran önce geçer bi de onun agrısyla ugrasmazsın
Kas altı yöntemi olunca kas protezi özellikle ilk zamanlarda çok eziyor ve protezin büyüklüğünü belli etmiyor.Hatta şekli şemali ödemlerdende dolayı pek hoş olmuyor.Ama zamanla vücut protezede alışınca ve kas o baskıyı bırakıp rahatlarına büyüklüğünü daha güzel belli edip harika bir görüntü vermeye başlayacak tabiki
Herşey zamanla canım,bekleyip göreceğiz
Cok buyuk bi degisiklik olmaz dimi canim.sadece gerginlik gider sanirim.cok da buyuk durmasindan korkarim.
Yok canım,çok büyük bir değişiklik olmaz korkmaCok buyuk bi degisiklik olmaz dimi canim.sadece gerginlik gider sanirim.cok da buyuk durmasindan korkarim.
Canim cok tesekkur ederim.daha iyiym.mideagrim agri kesiciyi birakinca gecti.ben ameliyattan cikip eve gekdigimdenberi agrikesici kullanmiorum.ihtiyac da duymadim.yalniz yataktan kalkerken korkunc bi agri oluo.1 dk gelip gidio.kollarimi tam olarak nezamn kullanicam.sen nezamn tam olarak acmistin.4 . Gunum bugun.
Sakin üzülme.hatta küçük bile bulacaksin sisler inince ve yerleşince.hele birde kiyafetv giydiginde nereye kayboldular diyeceksin.daha odemler gidecek merak etme.yaptirdigina degsin değilim?
Sakin üzülme.hatta küçük bile bulacaksin sisler inince ve yerleşince.hele birde kiyafetv giydiginde nereye kayboldular diyeceksin.daha odemler gidecek merak etme.yaptirdigina degsin değilim?
geçmiş olsun.umarım en kısa zamanda iyileşme dönemini atlatırsınız. ben de kolları ne zmn kullanacağımızı merak ediyorum. ameliyat tarihi belirliyeceğim bir türlü karar veremedim.bayramdan sonra olayım diyorum. ama sonrasında kızımın doğum günü olcak. offf zamansızlık beni öldürüyoo. sen hiç mi kollarını kaldıramıyorsun şuan . ben 4. gün falan işe de gitmeyi düşünüyorum
Tesekkur ederim canim.kollarimi ben dunden beri yani 4.gunden beri kullaniyorum.cok yukari kaldiramiyorum.cunku koltukalti kesisiyle oldum.genel ihtiyaclarimi karsiliyorum
geçmiş olsun.umarım en kısa zamanda iyileşme dönemini atlatırsınız. ben de kolları ne zmn kullanacağımızı merak ediyorum. ameliyat tarihi belirliyeceğim bir türlü karar veremedim.bayramdan sonra olayım diyorum. ama sonrasında kızımın doğum günü olcak. offf zamansızlık beni öldürüyoo. sen hiç mi kollarını kaldıramıyorsun şuan . ben 4. gün falan işe de gitmeyi düşünüyorum
kol altı kesisi olunca kolları kullanmak daha uzun sürüyor sanırım
ama siz 4. gün kullanabiliyorsanız çok iyi
ben henüz nereden kesi olacağıma karar vermedim. dr ne önerir bilemem ama meme ucu olmak istemediğimi biliyorum
ay inşallah istediğin bir sonuç olur.
Canim gercekten mi yaa..ilk basta baktim aynaya yillarca memesiz olunca bi garip geldi.ben birde degisiklige cok zor adapte olan bir kizim.biraz kuculurse daha iyi olucam ama
Canim memeucu ben istiyordum ama vucuduma guvenemedim.sole ki meme ucumda basit bi yaram cok uzun zamanda iyilesti.birde hernekadar sut bezlerine zarar verilmio deseler bile ameliyata girerken imzatilan evraklarda bile belli bir yuzde oraninda sut bezlerinin bi kisminin kesildigini ama bunun emzirmeye engel olmadigi yaziyordu.sut bezlerine dokunmuyoruz diyen doktor da var belli kismina dokunuyoruz diyen de var.acikcasi kapali kutu nerdem bileceksin.koltukaltimdaki iz eger ten rengini alirsa kivrimda kaldigi icin problem olmayacak yani tam olarak gecmesine gerek yok.sadece ten rengini alsa yeter benim icin.suanda tek sorunum biraz buyuk geldi.doktor 85 b sutyen takti.aslinda b cup hicde buyuk deil ama sanirim cok sisler bana ole gelmis olabilir.koltukalti kesisi ile yazilan efsanelere inanma.ben bu iyilesme surecini agrikesicisiz atlattim daha ne diyeyim.kollarimi 4.gun kullanmaya basladim.kulakligimi evde unuttugum icin sevgilimle bi saat yaklasik tlfde konustuk.kolum engel olmadi dusun artik.ama bunun icin tecrubeli bi doktor bul.bu isi zor bulan doktorlar kesinlikle kotuleyecektir.benim fotolarimi gor karar verirsin.yakin zamanda yukleyecegim
inşallah canım istediğin gibi olur. en zor kısmını atlatmışsın. bende 85 beden istiyorum. zayıfım gerçi ama eskiden de 85 olduğu için bana gider diye düşünüyorum. malum 2 sene emzirince eski formu kalmadı.2 haftaya kdr görüşmek istiyorum kafamda bir doktor var . bakalım o ne önerecek. sen kime oldun canım. meme ucu his kaybı yapıyormuş bende his kaybolsun istemiyor o yüzden mem altı kesisi diye düşünmüştüm ama bilmiyorum henüz karar veremedim. ekim ayı içerisinde nasipse olacam ama dediğin gibi kollarımı kullnabilmem önemli malum işe gidecem sürekli bilgisayar başında zor olmasın istiyorum. birde kalın şeyler giydiğimde milletin dikkatini çekecek büyüklükte olmasa kafi
Ya benim sevgilim buyuk seviyor tam onluk olduama ben ameliyattan ciktigim ilk halini sevdim.dort gun icinde buyuduler ilk ciktigimda foto cekmedim ama :-(
çok iyi o zaman ameliyattan çıktıktan sonra şişmemiş halini görüyorsak sorun yok zaten. peki ilk gün taburcu olunuyor mu :26:
5. Gunum ve suan alisveris merkezinde gezmekteym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?