ikiaradabiderede Meme Estetiği Ameliyatı

Canim cok tesekkur ederim.daha iyiym.mideagrim agri kesiciyi birakinca gecti.ben ameliyattan cikip eve gekdigimdenberi agrikesici kullanmiorum.ihtiyac da duymadim.yalniz yataktan kalkerken korkunc bi agri oluo.1 dk gelip gidio.kollarimi tam olarak nezamn kullanicam.sen nezamn tam olarak acmistin.4 . Gunum bugun.

geçmiş olsun.umarım en kısa zamanda iyileşme dönemini atlatırsınız. ben de kolları ne zmn kullanacağımızı merak ediyorum. ameliyat tarihi belirliyeceğim bir türlü karar veremedim.bayramdan sonra olayım diyorum. ama sonrasında kızımın doğum günü olcak. offf zamansızlık beni öldürüyoo. sen hiç mi kollarını kaldıramıyorsun şuan . ben 4. gün falan işe de gitmeyi düşünüyorum

Direnlerim cikti.bandajlari cikardi ama tekrartakti doktorum.sorun su ki goguslerim gozume cok buyuk gorundu.ameliyattan ilk ciktigim gibi degill.daha cok sismis buyumus gibi.doktorum odemlerin inecegini ve ameliyattan ilk ciktigim hale donecegini soyledi.acaba kendimi ilk ole birden gorunce mi walla aglicam simdi :-(

Sakin üzülme.hatta küçük bile bulacaksin sisler inince ve yerleşince.hele birde kiyafetv giydiginde nereye kayboldular diyeceksin.daha odemler gidecek merak etme.yaptirdigina degsin değilim?

Sakin üzülme.hatta küçük bile bulacaksin sisler inince ve yerleşince.hele birde kiyafetv giydiginde nereye kayboldular diyeceksin.daha odemler gidecek merak etme.yaptirdigina degsin değilim?

Canim gercekten mi yaa..ilk basta baktim aynaya yillarca memesiz olunca bi garip geldi.ben birde degisiklige cok zor adapte olan bir kizim.biraz kuculurse daha iyi olucam ama

Canim gercekten mi yaa..ilk basta baktim aynaya yillarca memesiz olunca bi garip geldi.ben birde degisiklige cok zor adapte olan bir kizim.biraz kuculurse daha iyi olucam ama

Tesekkur ederim canim.kollarimi ben dunden beri yani 4.gunden beri kullaniyorum.cok yukari kaldiramiyorum.cunku koltukalti kesisiyle oldum.genel ihtiyaclarimi karsiliyorum

Tesekkur ederim canim.kollarimi ben dunden beri yani 4.gunden beri kullaniyorum.cok yukari kaldiramiyorum.cunku koltukalti kesisiyle oldum.genel ihtiyaclarimi karsiliyorum

kol altı kesisi olunca kolları kullanmak daha uzun sürüyor sanırım
ama siz 4. gün kullanabiliyorsanız çok iyi
ben henüz nereden kesi olacağıma karar vermedim. dr ne önerir bilemem ama meme ucu olmak istemediğimi biliyorum
ay inşallah istediğin bir sonuç olur.

Canim memeucu ben istiyordum ama vucuduma guvenemedim.sole ki meme ucumda basit bi yaram cok uzun zamanda iyilesti.birde hernekadar sut bezlerine zarar verilmio deseler bile ameliyata girerken imzatilan evraklarda bile belli bir yuzde oraninda sut bezlerinin bi kisminin kesildigini ama bunun emzirmeye engel olmadigi yaziyordu.sut bezlerine dokunmuyoruz diyen doktor da var belli kismina dokunuyoruz diyen de var.acikcasi kapali kutu nerdem bileceksin.koltukaltimdaki iz eger ten rengini alirsa kivrimda kaldigi icin problem olmayacak yani tam olarak gecmesine gerek yok.sadece ten rengini alsa yeter benim icin.suanda tek sorunum biraz buyuk geldi.doktor 85 b sutyen takti.aslinda b cup hicde buyuk deil ama sanirim cok sisler bana ole gelmis olabilir.koltukalti kesisi ile yazilan efsanelere inanma.ben bu iyilesme surecini agrikesicisiz atlattim daha ne diyeyim.kollarimi 4.gun kullanmaya basladim.kulakligimi evde unuttugum icin sevgilimle bi saat yaklasik tlfde konustuk.kolum engel olmadi dusun artik.ama bunun icin tecrubeli bi doktor bul.bu isi zor bulan doktorlar kesinlikle kotuleyecektir.benim fotolarimi gor karar verirsin.yakin zamanda yukleyecegim

peki bişey soracam hani ameliyat bittikten sonra daha şiş olmamış oluyor sanırım memişler. o halde foto çekilse de görsek en azından şişler inince boyutu nasıl olacakmış fikir olsa olmaz mı :) en azından iyileşme sürecinde psikolojimiz bozulmazdı

inşallah canım istediğin gibi olur. en zor kısmını atlatmışsın. bende 85 beden istiyorum. zayıfım gerçi ama eskiden de 85 olduğu için bana gider diye düşünüyorum. malum 2 sene emzirince eski formu kalmadı. 2 haftaya kdr görüşmek istiyorum kafamda bir doktor var . bakalım o ne önerecek. sen kime oldun canım. meme ucu his kaybı yapıyormuş bende his kaybolsun istemiyor o yüzden mem altı kesisi diye düşünmüştüm ama bilmiyorum henüz karar veremedim. ekim ayı içerisinde nasipse olacam ama dediğin gibi kollarımı kullnabilmem önemli malum işe gidecem sürekli bilgisayar başında zor olmasın istiyorum. birde kalın şeyler giydiğimde milletin dikkatini çekecek büyüklükte olmasa kafi

Ya benim sevgilim buyuk seviyor tam onluk oldu ama ben ameliyattan ciktigim ilk halini sevdim.dort gun icinde buyuduler ilk ciktigimda foto cekmedim ama :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…