• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikiaradabiderede Meme Estetiği Ameliyatı

Merhabalar ben şu an hayretler içindeyim siz 30 ağustos da ameliyat oldunuz ve 1 ay sonra evlendiniz demi
Çok iyi ya maşallah size
Size bir kaç sorum olacak bende 2 çocuk annesiyim ve çalışıyorum Göğüs ameliyatı da olmak istiyorum çünkü göğüslerim iyice küçüldü
Eşimde bana çok belli etmese de oda büyük göğüsü çok seviyor
Hoş o erkek ben bayan olmama rağmen büyük göğüslü kadınları görünce imreniyorum. Hep destekli sütyen almaktan usandım Bikiniler de de aynı şey hep aynı bikiniyi giyiniyorum
Ve ben bu sene artık ameliyat olmaya karar verdim eşimde tamam dedi fakat o da ben de kimsenin bilmesini istemiyoruz.
İşyerinden bir haftalık iznimde ameliyat olucam fakat şu ağrılı olması ve ameliyat olduğumu kimsenin anlamaması lazım ona nasıl ayarlıyacam ona karar vermiyorum
Sizin ilk gün değil ikinci günden sonra ağrınız olmuş galiba
Bir de benim göğüslerim fibrokistik
Acaba zararı olurmu silikonun yoksa onlarda mı alıncak onlar alınırsa herhalde sıfır göğüs kalır
O kadar kafam karışık ki .İşte çok iyi bir doktor bulmam lazım.
Ameliyat sonrası çok belli oluyormu .
Ben zaten hep destekli kullanıyorum inşallah belli olmaz.
Bana bilgi verirseniz sevinirim
Tesekkur ederim.ama yanlis anlasilma var sanirim ben gecen sene agustosta oldum.on ay sonra evlendim.amliyat olmadan once nisanliydim.ayri sehirlerdeydik.evlendik ve esim anlamadi.buyuzden hic korkmayin kimse hicbise anlamaz.ben ameliyattan uc gun sonra avm gezdim.kistlerinize dokunmazlar.iyu bir doktor bulmaniz en iyi cozum[/QUOTE]

Tesekkur ederim.ama yanlis anlasilma var sanirim ben gecen sene agustosta oldum.on ay sonra evlendim.amliyat olmadan once nisanliydim.ayri sehirlerdeydik.evlendik ve esim anlamadi.buyuzden hic korkmayin kimse hicbise anlamaz.ben ameliyattan uc gun sonra avm gezdim.kistlerinize dokunmazlar.iyu bir doktor bulmaniz en iyi cozum
[/QUOTE]

Çok teşekkür ederim demekki yanlış anlamışım bende şimdiden araştırma yapıyorum sizin doktorunuzla da görüşeceğim inşallah bende bir an evvel karar verir ve ameliyat olurum

Back