ikiaradabiderede Meme Estetiği Ameliyatı

Evet canim zor gunler gecti.Yarindan itibaren yavas yavs kollari hareket ettirmeye basliorum ozaman sevgilim haftaya gelicek.ozamana kadar iyilesmeliyim.yoksa anlayacak

MErhaba ikiarada yaz döneminde fazla girmediğimden ameliyatını kaçırmışım.Çok geçmiş olsun.Sanırım 30 Ağustos du.Biraz okumaya çalıştım geçmişi:) Sen de fazlasıyla paniklerdensin:18: Rahat ol.Şuan çok yenisin.Benim küçültme operasyonuydu.Ameliyat sonrası ilk bir hafta gerginliği tarif edemem.Sanki patlayacak hissi veriyordu bana.Sonra sonra bu şişlikler azalıyor ve rahatlıyorsun.Zaten K.K yı takip etmişsindir.Herkesin yaşadığı şeyler bu evreler.Tekrardan geçmiş olsun güle güle kullan yeni cicilerini

Cok tesekkurler nldglp zor donemi atlattim geriye sabirla beklemek kaldi.cok panik bir insanim evet ama yolunda gitmeyen birsey olunca korkuyorum.doktorum sagolsun herdefasinda sakinlestiriyor.daha tam yerine oturmadi ozellikle sag tarafta sorun yasiyorum.buyuklugu seklj tam istedigim gibi.umarim daha da guzellesecekler.

Cok gecmis olsun, oldun kurtuldun iste:) bundan sonrada bisey kalmamis zaten , hersey gonunce olsun. Gule gule kullan .

Tesekkur ederim canim.zoru gitti artik beklemek kaldi daha yabanciyim onlara kabullenemedim.zaman gecsin dogallassin yerine otursunlar istiyorum hemen.

Hepimiz gectik o yollardan, en kisa zamanda seninkilerde cok dogallasip formuna girecek. Zaten su anda bile cok guzel gorunuyorlar zamanla sen bile nasil iyi yonde degistiklerine inanamiyacaksin:)

Cok gecmis olsun, oldun kurtuldun iste:) bundan sonrada bisey kalmamis zaten , hersey gonunce olsun. Gule gule kullan .

Nasıl gidiyor iyileşme sürecin? Gelişmelerden bizi haberdar et????

Cok iyiyim canim.suanda hicbir agrim kalmadi.yatio kalkerkende hersey normal.goguslerim suanda simetrik ve esit.sagdaki sislik indi.kollarimi yukari kaldirabiliyorum artik.gogus uclarim cok hassas.sag taragta hissizlik yok.sol tarafda koltukaltima dogru olan yuzde onluk kucuk bir bolumde uyusukluk var.gecer heralde.gogus uclarim normal cunku.kollarimin ic taraflari gayet normal.hissizlik yok.inanamayacaksin ama goguslerimin ust kisimlari normal meme kivaminda.ama bu benim tenimle alakali olabilur.alt taraf hala sert ama cok gergin degil.doktorumun ilgisinden cok cok memnunum.ben cekiniorum msj atiorum doktor beni ariyor gelelim sikintili konuma.izlerim.suanda hic memnun deilim.cok kabarik ve kotu.ama sanirim bu benim cildimle alakali.cunku hassas bir cildim var.doktor zaman vet cildine dedi.cumartesi kontrolum var.kontrolden sonra yeni foto koyucam.simdilik bukadar

gerçekten mutlu oldum seninde mutlu olmana. bence yara izi en son takılcak şey. elbet geçer geçmese bile çok belli olacak bi yerde değil. takma kafana. önemli olan sağlıklı bir şekilde atlatmış olman, resminde çok süper gözüküyordu, bekliyoruz bakalım son halini

çok geçmiş olsun konunu okudum bende istyrm şu korkularımı atlatabilirsem inşallah kararlı olmak biryerden başlamak lazım sen bunu başarmışsın darısı bize :)

çok geçmiş olsun konunu okudum bende istyrm şu korkularımı atlatabilirsem inşallah kararlı olmak biryerden başlamak lazım sen bunu başarmışsın darısı bize :)

Tesekkur ederim yedecim.cok istedim , cok arastirdim ve bana en buyuk cesareti burasi verdi.suanda sonuctan cok memnunum.umarim sende en guzel sonuclara ulasirsin.

Ameliyat olmussunuz sizin adiniza cok sevindim cunku bende olmayi cok istiyenlerdenim:) doktorunuz Ercan bey die okudum ama tam olarak belirtirseniz sevinirim. Soyismi nedir? Siz hangi hastanede operasyon gecirdiniz ve fiyat bilgisi istesem umarim cok olmam:) size tekrardan gecmis olsun:)

Tesekkurler canim.doktorum Ercan karacaoglu.atasehir memorial hastanesinde oldum.fiyati doktorla konusmak daha saglikli bilgi verir.cunku ben koltukalti kesisi ile oldum.bu en zor yontemdir.diger kesi yerlerinde belki degisir.ozel msjla fiyati yazabilirim

Uyeligim yeni oldugu icin kimseyi ekleyemiyorum msj da atamiyorum yoksa ozelden yazardim haklisiniz bazi bilgileri ozelden paylasmak daha dogru amaa iste durum bole oldugu icin burdan sordum kusuruma bakmayin artik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…