ikiaradabiderede Meme Estetiği Ameliyatı

Tesekkur ederim canim.sonucumu cok merak ediyorum.su agrilar bitse direnler bandajlar ciksa da rahatlasam

İkiaradabiderede geçmişler olsun,foruma girmesem de yazılarını okudum panic atak yazıların yüzümde gülümseme oluşturdu geçmişe döndüm:)) bende öyle idim bir iki haftaya çok daha rahatlarsın resimlerini bekliyoruz

Son düzenleme:

Tesekkurler canim.doktoruma ameliyattan bigun once gecenin onbucugunda msj attim.ben karar veremedim cok heyecanliyim diye sagolsun hemen aradi konustu benimle on dakika.sakinlestirdi.simdilik doktorumdan sikayetim yok tabi sonucumu gormeden net konusamiorum

Yok canim doktor 7 mlyr dedi.bende daha sonra burun da olacagimi falan soledim.doktorum cok seker.indirim yapti 6.5 verdim.koltukalti bu flyat.digerlerini bilmiyorum.

Ben aslında burun için revizyonda istiyorum ve ikisi bir arada olsun istiyorum. Burun ameliyatları hakkında bir fikrin var mı?? Sağlık açısın dan bu doktora güvenim sonsuz cvsinden belli ama işte estetik-doğal görünüm birazda doktorun maharetine kalıyor.

Çok merak ettim ve epey heyecan yaptım ben bu işe.

Canim sana sadece sunu soyleyebilirim insan olarak mukemmel bir insan ercan bey.ben ayilana kadar basimda durmus ve ayildigimda elini simsiki tutmustum. 10 dk birakmadim elini.o da ayilana kadar birakmadi elimi.doktor olarak degil ben onu bir abi bir arkadas bir akraba olarak gordum.dusun artik.hastaneden cikana kadar bes kez yanima geldi kontrol etti.her yanima geldiginde yuzumden makas alip merak etme cok guzel oldu gecicek agrilar diyerek teselli etti beni..koktukalti ile protez koymak ozel egitim tecrube dikkat gerektiren bir ameliyat.her estetik doktor yapamaz yada yapmak istemez.cunku benim ameliyatim tam iki saat surdu.ucuncu gunum ve hastaneden ciktigimdan beri agrikesici alma zorunlulugu duymadim.burunda kontrole gelen bi bayan vardi.burnu tek kelimeyle harikaydi.ama ben net ve kesin tavsiyemi sonucumu gorunce yapicam.allah yaniltmaz umarim

Çok merak ettim ve epey heyecan yaptım ben bu işe.

canım nasıl oldun tatildeyim internete giremiyorum o yüzden yazamadım kusura bakma dikişlern sızladgnı söylemşsin o normal çünkü çok erken daha ,kollarnı olabildiğince az harekt ettir dikişlern zarar görmesin .zor bi süreç ama her gün daha iyi olduğunu hissedersin özellikle bandajlar ckınca cok rahatlamstm ben çok skıyodu cnkü sende rahatlarsn midenin agrımasna üzüldüm tatlım ya inşallah biran önce geçer bi de onun agrısyla ugrasmazsın

inşallah. beğenirsin ve mutlu olursun. belli iyi bir doktor ona şüphe duymuyorum.

Ay doktor kesin demiştir bütün takıntılı tipleri çekiyorum bende tatilde bile doktoru aramıştım olabilecek en iyi büyütmeyi yapmıştır bence rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…