ikiaradabiderede Meme Estetiği Ameliyatı

Ahh ahh senin yazdigin dogruymus canim.bu ameliyat hicde kolay bir ameliyat degilmis

canım ben bu durumu çok zor atlattım kimsem yoktu iyi ki senin annen var seni öyle iyi anlıyorum ki zaman gecmek bilmiyor acılarını çok iyi yasadım hareketsizlik sağlığını istiyor sadece insan ama hepsi gecicek inş biliyorum zor ama drenler alınınca çok daha rahat edeceksin hastaneye yakın mesafede kalman süper bende kliniğime yakn yerde otelde kaldım hergün pansumana gittim ilk gün çok kanamam oldu tek hareket etmeye çalıştığım için hergün iğne oldum canım bak iğ-ne ve serum olmaya git inan çok rahat edeceksin en azından ağrısız uyku çekersin az ağrılı diyelim rahatlamak varken o şekilde yatma hem kendini iyi hisedersin ben iğne olunca çok hareket ediyordum acıda az çekiyordum yinede o da yanlış dinlenmek lazım iğneden sonra iyi beslenmek ve uyumak güzelce merikeklik doğru diyor haşlanmış patates muz yoğurt ye ishali mide ağrısını durduru ben çok sağlam beslendim otel hizmeti iyidi vucut enerji istiyor ilaçlar bir şekilde direnci düşürüyorda beslenmene de dikkat etmelisin ödemleride bol suyla atacaksın dert etme onun haricinde zor tabi bebim ben neler çektim 5 gün oturarak yattım yavaş yavaş diğer günler başım biraz eğildi. sırt üstü yatmaya başlayınca dünya varmış dedim 13 gün oldu zorda olsa yan dönüyorum artık gececk canım dayan drenlerden sonra bitecek morale ihtiyacı oluyor biz yanınızdaYIZ inş hepimiz atlattık dediğim gibi çok önemli nokta hergün git iğne ol gerekirse serumda okadar rahat edeceksin ki çekme bu işkenceyi ben 11 gün aralıksız iğne oldum çalışmayada başlayınca rahat ettirdi iğne.

canım sende bizdensin ve çocuğun olmuş olması bu durumu zorlaştırsada iyi ki bu site var diyor insan bana moral olmuştu burdaki arkadaşlarım o yüzden bu zaman gececek inş kolay olmadığını hepimiz biliyoruz Rabbim unutturma hissi vermese insanlara hiç kalkışırmıydık bu acılı işlere :) ama sonuçlar güzel olsun sonra iyi kiler başlayacak o yüzden günden güne iyi olacaksınız inş decdiğim gibi çok iyi dinlenip beslenirseniz az hareket eder zorlamazsanız en hafif şekilde gecirirsiniz ve ve bu çok önemli yine söylüorum iğne yaptırın hergün uykularınız günlük haliniz rahatlar hala iğnelerim var olmuyorum 11 gün boyunca hergün oldum inananın çok rahat edeceksiniz o yüzden kendinizi üzmeyin herşey güzel olacak inş

Tesekkurler canim inan insan gogus sancisini bile unutuyor.yara gibi midem bagirsaklarim.solediklerine dikkat edicem

Canim cok tesekkurler ya iyiki varsiniz.uyumakta sorun cekmiorum ama bugun daha ikinci gunum sanirim kendime zaman vermeliyim.

Canim ben ilac kullanmaya aliskin deilim.normalde alsam da bole hemen etkilenirim.doktor ilac degistirsede o da bana gene gelmeyecek biliorum.doktorum mide ilaci soledi bakalim onu kullanicam umarim ise yarar.

Merhaba,
Geçmiş olsun öncelikle.
Bende bu ameliyatı kafama taktım en geç mart ayında bitmiş olsun istiyorum. Nasıl oldunuz acaba?

Bende Ercan beyin cvsinden ve burdaki yorumlardan etkinlendim. Güven verici duruyor. Bir de çalıştığı hastanede iyi bir yer. Bu yüzden ameliyat sürecinizi çok merak ediyorum. Çünkü bende koltukaltı ile high profile 350 cc civarı düşünüyorum.

Umarım istediğiniz gibi olmuştur. Acaba doktorunuzla görüşmenizde resim gösterd mi? Nasıl duruyordu yaptığı estetikler. Sizinki nasıl oldu demek için erken sanırım. Ne kadar ödediğiniz peki?

Tekrar geçmiş olsun.

Canim dikis yerlerim sizliyor bu normal mi

Canim ercan beyle ilgili yorumumu bandajlar cikip sonucumu gorunce yapicam.cok tesekkur ederim.resim gosterdi tabikide.hemde fotograf makinesinden daha iki haftaonce yaptigi sonucu gosterdi.bende resim gosterdim.ama asil yorumumu sonucumu gorunce yazicam

Teşekkürler çok merakla bekliyorum memnun kalıcakmısın. Ama ameliyat olduğuna göre gördüğün resimlerden beğenmişsin sanırım.

canım ben ameliyat olalı 40 gun oldu anncak hala sol göğsümde ağrılarım var yürürken dahi kıpırdıyor gibi agrıyor elime göğsüme dokununca pütürlükler de geliyor çok tedirginim ya. senin agrılarının gecmesi ne kadar zaman aldı?

benim henüz 13. günüm canım ama senin bu tarz şikayetlerinin olmasının normal olduğunu söylemişti doktorum ağrının olması dokununca hissetmek komple 3 aylık bir zamandan 6 aya kadar tamamen normale dönme ve 1 seneye kadar ve sonrasında da seklinin güzelleşeceğini biliyorum o yüzden tedirgin olma canım korkma çok içine sinmediysede yinede doktoruna sorabilrsin arayarak bir sıkıntı yok inş foton var mı ?*

çok sevindim. bende öğretmen evinde kalırım muhtemelen. onu bile düşündüm şimdiden:) çok heves yaptım. acaba ortalama bir ameliyat fiyatı yazman mümkün mü? yani 10bini geçiyor mu bu ameliyatlar??

Yok canim doktor 7 mlyr dedi.bende daha sonra burun da olacagimi falan soledim.doktorum cok seker.indirim yapti 6.5 verdim.koltukalti bu flyat.digerlerini bilmiyorum.

KizlArrr aksam 9 dan sabah 7 ye kadar deliksiz uyudum.bugun 3.gunum.midemden dolayi dunden beri agrikesici almiyorum.dayanilmayacak agrilarim yok.yururken oturup kalkarken de cok agrim yok.sadece yatip kalkarken aklim basimdan gidiyir.bi sure devam ediyor bu agri.birde dikis yerlerim sizliyor.sizce bu surec normal mi.

çok geçmiş olsun ikiaradabiderede, bence sürecin çok normal daha önce okuduklarım da hemen hemen aynı şeylerdi ben de fotoğraflarını merakla bekliyorum. Bakalım doktorumuz yine aynı (fleur delisinki gibi) işi mi çıkarttı. çok yakın arkadaşlarım var, meme büyütme yaptırmak isteyen. Ama ben Ercan bey'e küçültme yaptırdığım ve etrafımda da hep küçülten olduğu için, sizlerin sonuçlarını doktorumu "meme büyütme" konusunda da tavsiye edebilmem adına sıkı takipteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…