- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
- Konu Sahibi ikiaradabiderede
Bir konuya değinmek istiyorum..Her yöntemde göğsün bazı bölgelerinde hissizlik durumunun olması durumu var.Bu doktorun birazda ameliyatta titiz çalışmasına bağlı bir durum.Meme ucu kesisinde hissizlik olma durumu yok sadece.Ben meme ucundan oldum,hissizlik yaşamadım.Doktoru ameliyattan önce hissizlik olmayacağını söylemişti ve olmayacağına dair garanti vermişti..Forumu dikkatli takip ederseniz meme altı kesisi ile ameliyat olan birçok hastanın göğüslerinde hissizlik yaşadığını okursunuz zaten.Bu hissizlik durumunu kalıcı olarakta yaşayan arkadaşlarımız var maalesef.. Doktor meme ucu kesisinde başarılı değilse bu kesiyi önermez zaten.Ama meme ucu kesisini başarı ile yapan bir doktora muayene olursanız zaten bu kesite uygun olup olmadıgınızı net bir şekilde söyleyecektir..inşallah canım istediğin gibi olur. en zor kısmını atlatmışsın. bende 85 beden istiyorum. zayıfım gerçi ama eskiden de 85 olduğu için bana gider diye düşünüyorum. malum 2 sene emzirince eski formu kalmadı. 2 haftaya kdr görüşmek istiyorum kafamda bir doktor var . bakalım o ne önerecek. sen kime oldun canım. meme ucu his kaybı yapıyormuş bende his kaybolsun istemiyor o yüzden mem altı kesisi diye düşünmüştüm ama bilmiyorum henüz karar veremedim. ekim ayı içerisinde nasipse olacam ama dediğin gibi kollarımı kullnabilmem önemli malum işe gidecem sürekli bilgisayar başında zor olmasın istiyorum. birde kalın şeyler giydiğimde milletin dikkatini çekecek büyüklükte olmasa kafi
His durumu önemli tabiki.Büyük,güzel,diri göğüsleriniz olsa ama hissiz olsa hiçbir önemi yok bence..
Ameliyatınızda tercih edilecek kesi yeriniz nerede olursa olsun önemli olan sinir damarlarına zarar vermemektir..