- 9 Ağustos 2013
- 173
- 2
- 48
- Konu Sahibi ikiaradabiderede
Ahh ahh senin yazdigin dogruymus canim.bu ameliyat hicde kolay bir ameliyat degilmis
canım ben bu durumu çok zor atlattım kimsem yoktu iyi ki senin annen var seni öyle iyi anlıyorum ki zaman gecmek bilmiyor acılarını çok iyi yasadım hareketsizlik sağlığını istiyor sadece insan ama hepsi gecicek inş biliyorum zor ama drenler alınınca çok daha rahat edeceksin hastaneye yakın mesafede kalman süper bende kliniğime yakn yerde otelde kaldım hergün pansumana gittim ilk gün çok kanamam oldu tek hareket etmeye çalıştığım için hergün iğne oldum canım bak iğ-ne ve serum olmaya git inan çok rahat edeceksin en azından ağrısız uyku çekersin az ağrılı diyelim rahatlamak varken o şekilde yatma hem kendini iyi hisedersin ben iğne olunca çok hareket ediyordum acıda az çekiyordum yinede o da yanlış dinlenmek lazım iğneden sonra iyi beslenmek ve uyumak güzelce merikeklik doğru diyor haşlanmış patates muz yoğurt ye ishali mide ağrısını durduru ben çok sağlam beslendim otel hizmeti iyidi vucut enerji istiyor ilaçlar bir şekilde direnci düşürüyorda beslenmene de dikkat etmelisin ödemleride bol suyla atacaksın dert etme onun haricinde zor tabi bebim ben neler çektim 5 gün oturarak yattım yavaş yavaş diğer günler başım biraz eğildi. sırt üstü yatmaya başlayınca dünya varmış dedim 13 gün oldu zorda olsa yan dönüyorum artık gececk canım dayan drenlerden sonra bitecek morale ihtiyacı oluyor biz yanınızdaYIZ inş hepimiz atlattık dediğim gibi çok önemli nokta hergün git iğne ol gerekirse serumda okadar rahat edeceksin ki çekme bu işkenceyi ben 11 gün aralıksız iğne oldum çalışmayada başlayınca rahat ettirdi iğne.