• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikiaradabiderede Meme Estetiği Ameliyatı

Kizlarrrrrr uyandim.misil misil yediye kadar uyudum.yatip kalkerken agrim disinda agrim yok.yatip kalkerken cok zorlaniyorum.kizlar ameliyattan once memeucu asimetrim vardi.bu protezle duzelmez sanirim dimi.yani bunun icin ayri ameliyat gerek sanirim.meme ucunun kesilip dikilmesi gerekio sanirim.suanda hala o asimetri var ama ben memeucunda iz istemedigim icin tekrar ameliyat olmak istemiyorum.kadinlarin cogunda var diye biliorum ama genede insan takio :-)

Çok güzel canım uyumana sevindim :) asimetriyi çok takma bir protezler otursun iyileş fotolar cek bir bakalım asimetri çopunda var canım (: sen evdede aynen bu şekilde dinlenerek gecir birkaç gün daha drenler alınana kadar sık dişini olur mu ;)

Çok güzel canım uyumana sevindim :) asimetriyi çok takma bir protezler otursun iyileş fotolar cek bir bakalım asimetri çopunda var canım (: sen evdede aynen bu şekilde dinlenerek gecir birkaç gün daha drenler alınana kadar sık dişini olur mu ;)

Canim asil canimi acitan direnler sanirin.direnler cikinca rahatlarim umarim.

Canim asil canimi acitan direnler sanirin.direnler cikinca rahatlarim umarim.

evet o drenler çok can yakıyor bende 4 gün kaldılar herşeyimi kendim hallediyordum çok ağır çekimde her adımda batma yanma acı olarak dönüyordu onlarda kanı dışarı atıyor hayat kurtarıyor o yüzdende gerekli canım. inş onlar alınınca çok rahat edeceksin bugün evine döneceksin değil mi?

evet o drenler çok can yakıyor bende 4 gün kaldılar herşeyimi kendim hallediyordum çok ağır çekimde her adımda batma yanma acı olarak dönüyordu onlarda kanı dışarı atıyor hayat kurtarıyor o yüzdende gerekli canım. inş onlar alınınca çok rahat edeceksin bugün evine döneceksin değil mi?

Evvet saat iki gibi ciktik hastaneden.otrldeyim suanda.hastane daha rahatti sanki :-)

sende benim gibi otel canım :) tek fark ben hep yanlızdım. aman dinlenmeye bak drenler ne zaman çıkıyormuş

Ya canim hayatta yalniz yapamazdim.iyiki annem varmis.senin yasadigin zorluklari simdi daha iyi anliorum.direnler pazartesi cikcak sanirim.kalkip yatarken cok agrim oluo.bide ishal oldum karin agrisi da basladi.sanki hep bole kalicakmisim gibi hissediorum

Ya canim hayatta yalniz yapamazdim.iyiki annem varmis.senin yasadigin zorluklari simdi daha iyi anliorum.direnler pazartesi cikcak sanirim.kalkip yatarken cok agrim oluo.bide ishal oldum karin agrisi da basladi.sanki hep bole kalicakmisim gibi hissediorum

Canım benim öyle kalmayacaksın tabiki aynı hissleri bende yasadım yazdım muz ye ishali durdurur. Pazartesi ye kadar dayan canım rahat edeceksin eğer bu süreci dinlenerek az hareketle gecirirsen çabuk gecer hareket etmeye calışır cok düşünürsen hiç geçmez ve acı çekersin. Ben sahsen öyle yaptım tek herseyi halledecem derken zarar oldu bana sende biliyorsun çok şükür bugun 12. Gün yana bile dönerek yatıyorum kollarım havada tek sıkıntı cabuk yorulmak bazen dikiş acısı sende atlatacaksın bebeim üzülme daha cicilerini çekeceksin ben ilk gün o halde cektim :))) bitecek inş

Tesekkurler canim.senin gibi ishal oldum bende.doktor hemen bagirsak duzenliyicisi yazdi.ilac almaya aliskin deil vucut tabi sok oldu

Gemiş olsun canımm. Ameliyattan daha kötü gelmişti bana.Sende öyle hissediyormusun?İshal direncini düşürür,halsizleştirir.Bol su,ayran iç.Sıvı kaybını karşılaşın.

Canım benim öyle kalmayacaksın tabiki aynı hissleri bende yasadım yazdım muz ye ishali durdurur. Pazartesi ye kadar dayan canım rahat edeceksin eğer bu süreci dinlenerek az hareketle gecirirsen çabuk gecer hareket etmeye calışır cok düşünürsen hiç geçmez ve acı çekersin. Ben sahsen öyle yaptım tek herseyi halledecem derken zarar oldu bana sende biliyorsun çok şükür bugun 12. Gün yana bile dönerek yatıyorum kollarım havada tek sıkıntı cabuk yorulmak bazen dikiş acısı sende atlatacaksın bebeim üzülme daha cicilerini çekeceksin ben ilk gün o halde cektim :))) bitecek inş

Ahh ahh senin yazdigin dogruymus canim.bu ameliyat hicde kolay bir ameliyat degilmis

Oturmak yatmak hareketlerinin kısıtlanması birine muhtaç olmak çok zor seni anlıyorum canım.ben çok aağladım bi de çocuğum var düşün yani.ama zamana ihtiyacımız var ve morale.bura bana çok iyi geliyor.sen de sıkma canını .geçecek herşey çok iyi olucak

İshalden kaynaklanan agrilar bunlar canim.bol su,ayran,muz ,haslamis patates,yoğurt corbasi,bulabilirken haslanmis pirinc.mide bulantisi varmi?
Eğer imkanim varsa Acile git,serum damarlarda daha cabuk toparlarsin.su an midende hassas ,birşeyler yemek istemeyeceksin çünkü,serum sıvi kaybini karsilar.

Kizlar suanda cok kotu mide ve bagirsak sancisi cekiorum.aldigim ilaclardan dolayi sanirim.oneriniz varmi neyapmaliyim
Geçmiş olsun,pek iyi olmamış bu durum :( Kullandığın antibiyotikten kaynaklı olan bir durum büyük ihtimalle.Bazı antibiyotikler bazı bünyelerde böyle durumlara yol açabiliyor.İlacını kullandığın sürede bu şikayetler azalmaz,bitmez.Bence doktorunu bilgilendir ve ilacını değiştirsin. Merikeklik arkadaşımız önerilerini çok güzel bir şekilde yapmış zaten. Ama ameliyat sonrası bu derece isal durumu zaten güçsüz olan bünyen için hiç iyi değil.Lütfen ilaçlarını değiştirt...

Back