- Konu Sahibi ikiaradabiderede
-
Kizlarrr ben geldim hersey guzel simdilik.hic agrim yok.bu anormal bi durum mu
Cok geçmiş olsun güle güle kullan.ayağa kalkıp ystinca ağrı anlaşılır aslında.ama inşallah agrimaz.iyileşme dönemini rahat atlatirsin
Inşallah böyle iyi devam eder çok sevindim senin adina.benim hala ağrım var.beşinci günüm.koltukalti kasalti sanırım o yuzden
Hadi geçmiş olsun canımKizlar 325 cc highprofil yuvarlakl mentor koltuk alti kesisiyle oldum.agrim cok yok .ameliyattan bisaat sonra arkadaslarim geldi.gulduk sohbet ettik.85 b dolu dolu oldusimdilik.350 denemis kenarlar cok belli olmus yanlardan potluk yapmis.benim capim gogus kafesim dardi zaten gogus altim 70 di dusunun artik.biraz kucuk gibi geldi ama herkes begendi.asimetri yok simdilik.hissediyorum gogus uclarimi.he
Rsey yolunda gibi
Hadi geçmiş olsun canımkendine dikkat et,ağrılar gece olur genelde.. Büyüklüğü güzel olmuştur bence,sonuçta olabilecek bir büyüklük sınırı var..
Gecmiş olsun bebeğim ilk hün rahat gelir ilaç narkoz hafif gecer bende hep güldüm asıl iş sonra cok zorlama kendini hayırlı olsun bebeimm :)
geçmiş olsun canım ağrının olmaması ne güzel insallah hiç olmaz hayırlı olsun memişlerin
Kizlar oturarak uyusam olurmu
Doktoruma sormayi unuttum
Kizlarrr ben geldim hersey guzel simdilik.hic agrim yok.bu anormal bi durum mu
Canım çook geçmiş olsun, cicişlerine kavuştun nihayet:)) Senin adına çok sevindim. Anormal bir durum değil canım- sana yazmıştım, bende çok rahat bir süreç geçirmiştim, inşallah seninde öyle olur. Yinede kollarını fazla zorlamaÖpüyorum..
Geçmiş olsun canım:)Bence büyüklüğü falan çok ideal olmuş. Güzel günlerde kullan cicişlerini.uyurken mutlaka birkaç yastık koy
arkana.zaten bir süre yan yatmıycaksın protezlerine baskı olmaması lazım unutma.iyi haberlerini bekliyoruz...
Kizlar 325 cc highprofil yuvarlakl mentor koltuk alti kesisiyle oldum.agrim cok yok .ameliyattan bisaat sonra arkadaslarim geldi.gulduk sohbet ettik.85 b dolu dolu oldusimdilik.350 denemis kenarlar cok belli olmus yanlardan potluk yapmis.benim capim gogus kafesim dardi zaten gogus altim 70 di dusunun artik.biraz kucuk gibi geldi ama herkes begendi.asimetri yok simdilik.hissediyorum gogus uclarimi.he
Rsey yolunda gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?