- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
- Konu Sahibi ikiaradabiderede
-
Hi hi az güldürtmedin beni kiz aralik ayinda bi bacul cikilata gelecek size 
Birazda doktora getiririz canim cikolata  güzel enerji dolu olur ameliyat öncesi
:))) bekliyorum nasılsın heyecan var mı canım?
Çikolataları ver önce sonrada indirim iste
1gunde sabretsin almak icin zaten kiriyolar parayi
Valla gorustugum cogu doktor ameliyattan once onden bi miktar para yatirilmasi gerektigini soyledi.bu bana cok ters garip gelmisti.ama parayi kirdiklari kesin
Ben hastaneden cikana kadar ucreti istememisti.cikacagim gun ben soledim artik ucreti kime verecegiz diyebu konuda cok takdir ettim.paragoz olan doktorlardan degil.
Yeni fotoğraflar yok mu?? Çoook merak ediyorum. Bir de doktor kontrollerine hangi aralıklarla gidiliyor? Mesela ameliyat sonrası ilk kaç gün sonra ve daha sonraki süreçte..?
arkadaşlar bende bu kış olmayı düşünüyodum ama ben sizin gibi çok araştırmadım tek bir doktorla görüştüm geçen sene Yavuz Keçeci.Şimdi ciddi bir araştırmaya girdim fakat anlattıklarınızdan hiç bişey anlamadım.Birde ben hayatımda hiç hastaneye gitmemiş ve iğneden bile aşırı korkan bi insan olarak bi türlü cesaret edemiyorum.Kaşlarım alınırken bile ağlarım o derece ağrı eşiğim düşüktür ve sizin ameliyat sonrası çektiğiniz sıkıntıları okuyunca iyice cesaretim kırıldıburda birbirinize olan desteğiniz çok güzel acaba bende sizlerin yardımıyla amacıma ulaşabilirmiyim yoksa bu işten vazmı geçerim bilemedim :)
Canim ben evin tek cocuguyum.ole nazli buyudum ki anlatamam.hastaneden falan bende korkardim.ilk kez ameliyat oldum.ben bile olduysam bence herkes olurzaten ilac aliosun uyuyorsun.uyandiginda hersey bitmis oluyor.ben sadece dort gun zorluk cektim.sonrasinda hic agri duymadim.senin anlamadigin noktalar neler solersen yardimci olurum.ben burdaki arkadaslarimdan cesaret alip bu ameliyati oldum.iyikide olmusum
Arkadaşlar ya Ercan beye burun estetiği olmuş bildiğiniz biri yok mu?? Doktoran foto istesem gönderir mi ki??
Merhaba founda; Ercan beye burun çene ameliyatı olan arkadaş var ama aktif değil forumda albümü de vardı, doktordan iste gönderiyor resim
ikiaradabiderede çok geçmiş olsun canım, dilerim sonucun tahminlerinden çok daha güzel olmustur. nasıl memeli biri olmak :)
Bu arada barıs cakır dann hala ses yok ben de ercan beyle görüşüyorum meme büyütme için, seni tatmin etti mi dr olarak nasıl biri biraz bahseder misin ? bir de sanaa özelden ulasılmıyor cnm mesaj kutunu boşaltır mısın? günlerdir ercan beye meme büyütme olan birini arıyorum fleurr dısında, en tazesi sensin. İkinci de ben olurum inşşşşşşşşşşşşşşşş :)
Hiç sesiniz çıkmıyor arkadaşlar. ikiaradabirderede fotoğraf paylaşımına epey ara verdin. çok merak ediyorum gelişmeleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?