ikiaradabiderede Meme Estetiği Ameliyatı

tatlım sana özelden mesaj attım fakat mesaj kutun dolu olduğu için gitmedi. sen koltukaltından oldun değil mi.. doktorun koltuklatından olmanın dezavantajları hakkında neler söyledi. ben iz kalmama ihtimali olduğu için koltuklatı istiyorum. senin izlerin ne alemde ve ağrı durumun nasıl tatlım. bilgi verir misin?

canım msj kutumu boşalttım sımdı.bana hiçbir dezavantajı yok dedi.sadece bu konuda tecrübeli eğitim almış ve gereklı donanıma sahıp bir doktor ve hastane bulman lazım.acıkcası ben koltukaltı kesisinin hiçbir dezavantajını yasamadım.izler suanda hala belırgın.gun gectıkce rengı açılıyor ama..iz kalsa daha koltukaltının doğal kıvrımları arasında kalıp dıkkat çekmez.bende bu hale gelmesı ıcın bekliyorum.soruların varsa cevaplarım canım

anladım bitanem . benm tek amacım evlendiğim kişinin bile bunu farketmemesi.. çünkü bunu bi eksiklik olarak görsün istemem . eser aydoğduyu araştırdım biraz randevu alacağım ama önce bi maddi açıdan kendimi ayarlamam gerek :/ tek sıkıntım annemin bile haberi olmadan yaptıracak olmam ve iz korkusu ://

Canim evlendigin kisi anlar mi bilemem.biraz da onun tecrubesiyle alakali ama benim sevgilim otuzu asmis bi eczaci.ama anlamadi koltukaltindan olursan kisin ol bu ameliyati gecene kadar uzun kol giyersin.seni ekliorum resimlere bskabilirsin.

Canim evlendigin kisi anlar mi bilemem.biraz da onun tecrubesiyle alakali ama benim sevgilim otuzu asmis bi eczaci.ama anlamadi koltukaltindan olursan kisin ol bu ameliyati gecene kadar uzun kol giyersin.seni ekliorum resimlere bskabilirsin.

eczacı anlamadıysa o zamn kesin koltukaltı yöntemini düşünmem lazım :))))) tamam tatlım sanırım ben sana istek göndermiştim.

eczacı anlamadıysa o zamn kesin koltukaltı yöntemini düşünmem lazım :))))) tamam tatlım sanırım ben sana istek göndermiştim.

bende koltukalıtından oldum canım okadar mutluyumki tam kıvrım yerinde hemde iz ben bile gerdirince görüyorum üstelik daha 1 ay oldu eğer göğsümde olsaydı bu iz çok üzülürdüm ikiside geçecek sonuçta ama iyiki iyiki göğsümde iz yok diyorum her baktığımda

benım cildim yarayı cok zor iyileştirir.bu konuda sorun yasarım hep.oyuzden seçme sansım yoktu.koltukaltını sectım ama iyikide bu yontemı secmısım.suanda izler hala belırgın.benım vücudumdan kaynaklanıyor.umarım zamanla geçer.senın iz fotoğrafın varsa görebılırmıyım ?

aslında dr bana bi krem yazdı yara izlerini çabuk geçiren ama biraz pahalı olduğu için ve kesinin beni çok rahatsız etmediği için kullanmadım. şuan işteyim akşam çeker koyarım canım bakarsın

tmm canım bekliyorum teşekkür ederım.sen sporcu sutyenı takıyormusun ?masaj yapıyormusun ?

sütyen takıyorum masaj yapmam lazım dr söyledide iş güç çocuk inanki hiç şöyle rahat rahat yapamıyorum ancak duş alırken işte uzun uzun yapıyorum epey yumuşadı daha çok hoşuma gitmeye başladı.. çünkü eşim o kadar şiş ve sert olmasından çok rahatsız oldu ama dr 2 ayda toparlanıp doğal hale geleceğine daha ilk görüşmede söylemiştidediği gibide oluyor 1 ayda bile epey yol aldık:)

anladım tatlım süpermiş yaa.. senin doktorun kimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…