- Konu Sahibi ikiaradabiderede
Ya canim k.bakma msj kutum doluymus.hemen bosaltiyorum.msjini bekliorum.ercan bey ile ilgili hicbir sikintim yok.istedigim heran ulasabildim ve hep destek oldu ilgili davrandi.benim tek problemim izlerimdi.doktorum merak etme gecicek dedi silikon bant verdi.gercekten gecmeye basladi.meme uclarim agrio suan gecicek dedi bekliorum.hissizlik yasamadim ama meme uclarim sicak soguyu pek ayirt edemio.dokundugumda hissediorum ama gecicekmis.doktoruma inaniyorum.sol gogsumde yan ve alt tarafta bikac noktada protezi hissediyorum.ama kardesim dokundu hissetmedi.sanirim sadece ben hissediorum ben mukemmeliyitci bir insanim.mukemele yakin sonuc elde ettim.ufak tefek sikintilar var tabi.umarim gecer.ama doktoruma nezamn msj atsam hep donus yapmistir.sana sukadarinj soleyeyim ercan beyin asistani kimdir bilmiorum.cunku hep ercam beye ulasabildim
Ben neden ulasamadım kendisine ben de bir kaç mail attım hep geç döndü biraz canım sıkılmıstı hatta. Sanırım sen de il dısından gittin ben de öyle olcam ayrıca calıstıgım için iznimi alıp da gelmem lazım. ben de senin gibi mükemmeliyetçiyim, o yüzden ön görüşmeye gitsemmi demiştim ama su ara imkanım el vermediğinden Aralık ayında gelip, eger her sey yolunda giderse ercan beyle hem bacak inceltme hem meme büyütme ameliatı olmak istiyorum. Ancak fleur den baska meme büyütme olan kimsenin sonucunu göremedim. ercan beyden istesem resim gönderir mi acaba ?:44: başlık acıcam sadece meme büyütme olanlar diye, baslık çok kalabalık bir meme büyütme olan kişiye ulaşmak için saatlerim gidiyorrrr