ikiaradabiderede Meme Estetiği Ameliyatı

Ben neden ulasamadım kendisine ben de bir kaç mail attım hep geç döndü biraz canım sıkılmıstı hatta. Sanırım sen de il dısından gittin ben de öyle olcam ayrıca calıstıgım için iznimi alıp da gelmem lazım. ben de senin gibi mükemmeliyetçiyim, o yüzden ön görüşmeye gitsemmi demiştim ama su ara imkanım el vermediğinden Aralık ayında gelip, eger her sey yolunda giderse ercan beyle hem bacak inceltme hem meme büyütme ameliatı olmak istiyorum. Ancak fleur den baska meme büyütme olan kimsenin sonucunu göremedim. ercan beyden istesem resim gönderir mi acaba ?:44: başlık acıcam sadece meme büyütme olanlar diye, baslık çok kalabalık bir meme büyütme olan kişiye ulaşmak için saatlerim gidiyorrrr

Canim sana ercan beyin ozel tlfsini yazicam.cok fazla msj aliyorum oyuzden kutu doluyor.arkadas olarak kabul ettim.resimlerime bakabilirsin.

Kızlar diğer sayfalara da yazdım ama hangisini görüp takıp edıyosunuz bilmiyorum acemiliğime verin daha çok kişiye ulaşsın dıye buraya da yazayım dedım :)) Arkadaslar ben bundan 4 ay önce Estetik cerrah Ercan Demıray a meme estetiği ameliyatı oldum. İnanın sonuc muhteşem! Bu kadarını ben bile beklemiyordum. Gogslerım doğumdan sonra 105 numaraya çıktı ve cok sarktı aynı zamanda sırtıma da acayip nir ağırlık vermeye başlamıştı. Zor oldu ve uzun araştırmalar sonucu bir arkadaşımın tavsıyesı uzerıne (kendısı Ercan demıray a göbek germe ameliyatı oldu ve sonuc inanılmaz o sarkık karın gıttı dümdüz bir karına sahıp.) meme estetıgı ıcın Ercan Bey in kapısını çaldım. Kendısı cok ılgılendı ve benı amelıyatlarının arasına sıkıştırdı. İlk günlerde fazla olmamakla bırlıkte ağrım oldu. Dıkıs ızlerım ılk basta belırgındı yenı yenı ıyıce silinmeye başladı ağrılarım ağrı kesıcıyle dinecek sekıldeydı. Su an goguslerım 80 bedene düştü! Ve dik göğüslere sahıbım asla yapay bır görüntüsü yok tamamen orijinal yanı kızlar hahahahahahah:) size tavsıyem böyle bır ameliyat olacaksanız kesınlıkle Ercan Beyle görüşün kendısı basta cok sert görünse de aslında cok cana yakın ve çoook yakışıklı hahahahahaha :))) sorunuz olursa her zaman cevaplarım kızlar foto da atabılırım ısteyene hoscakalın

Tüm konulara değilde ya kendinize ait bir konu açıp yaşadıklarınızı paylaşırsınız yada http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...tetigi-olmak-isteyenlerin-paylasim-alani.html bu konuya yorumunuzu yazıp forumdaki bilgi almak isteyen kişilere ulaşabilirsiniz.. Bu şekilde arkadaşların konularına aynı şeyleri yazmak doktor reklamı yapmak gibi oluyor..

Canim bir sirum daha olacak sen birinci ikinci gün üzerine ne giydin ?? Ya avmlerde gezecegin zaman üzerine kolay giyilebilcek neler giydin ??? Simdi bavula pijamadan baska birsey doldurmadim önden dügmeli fermarli birseyler bulmakta zorlaniyorum 😊 hastanede pijamalari giyerimde ama pijamaylada disarda gezersem biraz tuaf bakarlardir 😜😜

Canim onden dugmeli pijama takimi almistim.ikinci gun onu giydim.ameliyat tarihim 30 agustos oldugu icin hava soguk degildi.oyuzden gomlekler koymustum.ustumede usudugumde sal aldim.yada ceket giydim.kollarini zorlayacak kiyafetler alma canim.cunku ilk bir hafta kollari pek kullanamamistim.ameliyat tarihin nezaman canim ? Hazirliklara baslanmissin.

Tsk canim ameliyat günüme daha var 17. Aralik ama ben son derecede disiplinli ve planci oldugum icin herseyi nerdeyse hazirladim bavul nerdeyse hazir yani ben uzun kollu bol gönleklere bakayim bali disariya cikamazsam catlarim vallahi

Tsk canim ameliyat günüme daha var 17. Aralik ama ben son derecede disiplinli ve planci oldugum icin herseyi nerdeyse hazirladim bavul nerdeyse hazir yani ben uzun kollu bol gönleklere bakayim bali disariya cikamazsam catlarim vallahi

Çok heyecanlıı Nasıl hangi yöntem olucak seninki Zuyıldız??? Nerde kalıcaksın ameliyat sonrası?

Çok heyecanlıı Nasıl hangi yöntem olucak seninki Zuyıldız??? Nerde kalıcaksın ameliyat sonrası?

Benim memislerimin biri büyük biri kücük oldugundan birde 2 cocuktan sonra sönmüs balon gibiler bu yüzden doktorum uygun buldugu yôntem meme ucunun yarisini kesip oradan silikonlari yerlestirecekmis 3-4 gûn hastanede kalmayi düsünüyoruz sonra 5 gün otelde
Hic sorma yaaa bende bir heycan icindeyim aciya hazirim 😊😊

Ya sen ? Ameliyat oldunmu ? Nerde oldun olacaksin ?

Canım ya be doğru okudum değil mi ya daha 2.ay var ne valizi ahahahahah heyecana bak çikolataları koyma şimdiden erir

Ne güzel sende izde olmaz. Ama daha çoluk çocuğa karışamadığımdan benim koltukaltı olur herhalde. Olmadım daha ama ilk fırsatta olucam. Gözümü kararttım sadece uygun zamanı bekliyorum:) Senin de Ercan bey değil mi? bi 10 günde orda öğretmen evi varmış orda kalırım herhalde. yeter toparlanmam için.

Öğretmen evini düşünüyorsan önceden yer ayırt dolu oluyor yurt dışından gelen arkadaşımıza yer bulamamıştık orada bilgine

Canım ya be doğru okudum değil mi ya daha 2.ay var ne valizi ahahahahah heyecana bak çikolataları koyma şimdiden erir

Ha ha ha hic sorma yaaa gecen gün zatten gezerken esime dedim jelesece daha cikolata alacagim sundan sundan alsammi dedim adamin suratini görecektin .. OHAAA DAHA 2 ay var dedi dur hele bi 😊😊

Hepiniz gelin tanismis oluruz cikolatalari hem yeriz hem konusuruz

hahahahah eniştem doğru demiş ya bu arada senin yavrular aynı baba ya hele oğlan hık demiş eşinin burnundan düşmüş

Evet benim doktorda ercan bey canim biz byotellde kalacagiz ilk gün sonra 3-4 gün hastane . Arkadaslarimin gözü kara benden önce geri dönecekler o yüzden esim gelip bana tardim edecek artik buluruz bi otel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…