- Konu Sahibi ikiaradabiderede
-
Uyeligim yeni oldugu icin kimseyi ekleyemiyorum msj da atamiyorum yoksa ozelden yazardim haklisiniz bazi bilgileri ozelden paylasmak daha dogru amaa iste durum bole oldugu icin burdan sordum kusuruma bakmayin artik:)
Yok estfrlah canim sonuctan cok memnunum.sen nezamn ameliyat olucaksin
Yok estfrlah canim sonuctan cok memnunum.sen nezamn ameliyat olucaksin
canım mesaj kutun dolu oldgu için özel msj atamyorm bi bak :)
Resim yüklücekmisin??? Cidden çok merak ediyorum
bende merak ediyorum
Resim yüklücekmisin??? Cidden çok merak ediyorum
Resimleri yukledim bak bakalim degisime sasiracaksin
Canim ucaga binecegini yazmisin :)
Ameliyatdan kac gün sonra ucaga binilebilir diye bir fikrin varmi? Ercan Bey bu konuda birsey söyledimi sana ???ben 8. gün sonra geri dönmem lazim :)
Tatlim ben 5. Gun atladim ucaga geldim.zaten okadar siki bandajlar olacak ki etkilenmeyeceksin.ercan bey 5.gunden sonra sakincasi yok demisti
Tsk canimehh ozaman sorun yok demektir 
Sen nasilsin simdi eller kollar istedigin gibi hareket ettirebiliyormusun ?
Cok iyiym allaha sukur.eski halime dondum.sadece bise olur korkusuyla spor yapamiyorum.bikac hafta sonra baslarim sporuma.sen yonteme karar verdinmi.bide uc arkadad ayni gunmu olacaksiniz
biz 4 arkadas gidecegiz 2 kisi ilk önce ameliyat olacak 2 kisi sonra :) ben hem meme hem yag aldirtacagim. daha yönteme filan karar vermedim ama doktorda dogru/ olumlu görürse koltuk altindan bende isterim :) Koltuk altindan olursa pek yarayi görmem benim icin daha iyi:) ben yaraya yirtiga kana filan bakamam cok kötü oluyorum.
14 ekimde doktorla randevum var :) heycanla bekliyorum bakalim ne dicek nelere karar verecegiz vs. COK MERAK EDIYORUM
biz 4 arkadas gidecegiz 2 kisi ilk önce ameliyat olacak 2 kisi sonra :) ben hem meme hem yag aldirtacagim. daha yönteme filan karar vermedim ama doktorda dogru/ olumlu görürse koltuk altindan bende isterim :) Koltuk altindan olursa pek yarayi görmem benim icin daha iyi:) ben yaraya yirtiga kana filan bakamam cok kötü oluyorum.
14 ekimde doktorla randevum var :) heycanla bekliyorum bakalim ne dicek nelere karar verecegiz vs. COK MERAK EDIYORUM
Yaşasın çikolatalar geliyor
Yaşasın çikolatalar geliyor
Ben de istiyorum bu cikolatalardan.yalniz doktorumuz tatliyi seviyor benden solemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?