ikiaradabiderede Meme Estetiği Ameliyatı

Yok estfrlah canim sonuctan cok memnunum.sen nezamn ameliyat olucaksin

Yarin icin randevu aldim bi gidip gorusucem bakalim ne dicek ne onericek nasil bi ucret belirlicek doktorum. Maddiyat ister istemez sorun cikarabilio sayet odeme planimi ayarlayabilirsem en kisa surede ameliyat olmayi planliyorum:) bu arada cvplariniz icin saolun en azindan biseyleri daha fazla bilerek gidip gorusmek cok daha mantikli bi tutum:)

Kizlar kontrolden geldim.doktor oyle bi masaj yapti ki aklim basimdan gitti o neydi oyle.sen cok kibar davranmissin dedi.sev onlari diyor evli olsaydim masaj isi kolaydi.izlerin gidisati normal dedi.silikon bant ve krem verdi.yumusakligi sekli uc haftaliga gore cok iyi dedi.

Canim ucaga binecegini yazmisin :)
Ameliyatdan kac gün sonra ucaga binilebilir diye bir fikrin varmi? Ercan Bey bu konuda birsey söyledimi sana ???ben 8. gün sonra geri dönmem lazim :)

Tatlim ben 5. Gun atladim ucaga geldim.zaten okadar siki bandajlar olacak ki etkilenmeyeceksin.ercan bey 5.gunden sonra sakincasi yok demisti

Cok iyiym allaha sukur.eski halime dondum.sadece bise olur korkusuyla spor yapamiyorum.bikac hafta sonra baslarim sporuma.sen yonteme karar verdinmi.bide uc arkadad ayni gunmu olacaksiniz

biz 4 arkadas gidecegiz 2 kisi ilk önce ameliyat olacak 2 kisi sonra :) ben hem meme hem yag aldirtacagim. daha yönteme filan karar vermedim ama doktorda dogru/ olumlu görürse koltuk altindan bende isterim :) Koltuk altindan olursa pek yarayi görmem benim icin daha iyi:) ben yaraya yirtiga kana filan bakamam cok kötü oluyorum.

14 ekimde doktorla randevum var :) heycanla bekliyorum bakalim ne dicek nelere karar verecegiz vs. COK MERAK EDIYORUM

Canim koltukaltini herkese yapmiyor.sarkma ve asmetri varsa diger kesi yerlerini tercih ediyor.seni muayene ettikten sonra karar verir buyuk ihtimalle.ama uygunsan kesinlikle tavsiye ederim.dort arkadas gitmeniz supermis.birbirinize destek olursunuz.nerde kalicaksiniz peki ? Diger arkadaslarinda mi meme buyutme olucak.ercan bey cok rahatlici bir tavri var.ameliyat olacagim sabah odaya evettttt canim bugun guzellesme gunumuz diyerek pozitif enerjiyle girmisti.ayilana kadar basimda beklemis uyandigimda elini tutuyordum ve bi 5 dakika birakmadim umarim sorunsuz gecer hersey.ameliyat gununuz belli mi.belki benim kontrole denk gelir

Aranızda burun estetiği olacak olan var mı? Sanırım doktorun kendisiyle görüşmede ancak bir fikir sahibi olabilicem. Aslında bir resim görsem yeter çünkü her doktorun genelde standart bir tarzı vardır, hep öyle yapar.

Yaşasın çikolatalar geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…