• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikiaradabiderede Meme Estetiği Ameliyatı

Valla gorustugum cogu doktor ameliyattan once onden bi miktar para yatirilmasi gerektigini soyledi.bu bana cok ters garip gelmisti.ama parayi kirdiklari kesin :-)

Evet canım cogudoktor önden alıyor benim ilk bacak ameliyatımda üzerimde ameliyat önlüğüm varken asistan gelmiş hemen almıştı garip geldi ama yapacak bi şey yoktu:ssz: hatta içimden ölürsem parada boşuna gidecek diye geçirmiştim :18:

Ben hastaneden cikana kadar ucreti istememisti.cikacagim gun ben soledim artik ucreti kime verecegiz diye :-) bu konuda cok takdir ettim.paragoz olan doktorlardan degil.

siteden bir arkadaşımızın parası tam çıkışmadı yurt dışından gelmişti ameliyatını oldu yurt dışına döndü bi kaç ay sonra kalanı gönderdi evet paragöz değil doktor; bende ilgili olması ve paragöz olmamasını taktir etmişimdir hep

Yeni fotoğraflar yok mu?? Çoook merak ediyorum. Bir de doktor kontrollerine hangi aralıklarla gidiliyor? Mesela ameliyat sonrası ilk kaç gün sonra ve daha sonraki süreçte..?

Yeni fotoğraflar yok mu?? Çoook merak ediyorum. Bir de doktor kontrollerine hangi aralıklarla gidiliyor? Mesela ameliyat sonrası ilk kaç gün sonra ve daha sonraki süreçte..?

canım ben ameliyat olduktan sonra 4. gun kontrolüm vardı sonra 5. gun tekrar gıttım kontrol ettı ve yola çıktım.2 hafta sonra kontrole cagırdı.sonrada 1 ay sonra gel dedı..tabı ben buarada 3 defa fotoğraflarımı her acıdan cekıp mail ile attım ve doktorumda cevap yazdı göruslerını ve yapmam gerekenlerı soyledı..mesela normalde beyaz bandajı çıkarabılırsın 1 hafta sonra dedı..ben dun mail attım..1 hafta daha tak dedı..ben de hala bandajdan kurtulamadığım ıcın foto yukleyesım gelmiyor :) haftaya yukleyecegım ama.burun ıcın başka doktorlarla görustunmu?

Anladım 2 hafta, 1 ay şeklinde gidiyor. Çokta sık değilmiş. Bu iyi. Burun için izmirden bir doktor var aklımda. Ama ben bir seferde kurtulmak istiyorum. Doktorun bir hastasını görsem zaten karar verebilirim gibi geliyor. Her doktorun bir tarzı oluyor çünkü.

Sen zor kısmını atlattın. Bekliyoruz o zaman fotoğraflarını, 4 gözle hemde:)

arkadaşlar bende bu kış olmayı düşünüyodum ama ben sizin gibi çok araştırmadım tek bir doktorla görüştüm geçen sene Yavuz Keçeci.Şimdi ciddi bir araştırmaya girdim fakat anlattıklarınızdan hiç bişey anlamadım.Birde ben hayatımda hiç hastaneye gitmemiş ve iğneden bile aşırı korkan bi insan olarak bi türlü cesaret edemiyorum.Kaşlarım alınırken bile ağlarım o derece ağrı eşiğim düşüktür ve sizin ameliyat sonrası çektiğiniz sıkıntıları okuyunca iyice cesaretim kırıldı :43: burda birbirinize olan desteğiniz çok güzel acaba bende sizlerin yardımıyla amacıma ulaşabilirmiyim yoksa bu işten vazmı geçerim bilemedim :)

arkadaşlar bende bu kış olmayı düşünüyodum ama ben sizin gibi çok araştırmadım tek bir doktorla görüştüm geçen sene Yavuz Keçeci.Şimdi ciddi bir araştırmaya girdim fakat anlattıklarınızdan hiç bişey anlamadım.Birde ben hayatımda hiç hastaneye gitmemiş ve iğneden bile aşırı korkan bi insan olarak bi türlü cesaret edemiyorum.Kaşlarım alınırken bile ağlarım o derece ağrı eşiğim düşüktür ve sizin ameliyat sonrası çektiğiniz sıkıntıları okuyunca iyice cesaretim kırıldı :43: burda birbirinize olan desteğiniz çok güzel acaba bende sizlerin yardımıyla amacıma ulaşabilirmiyim yoksa bu işten vazmı geçerim bilemedim :)

Canim ben evin tek cocuguyum.ole nazli buyudum ki anlatamam.hastaneden falan bende korkardim.ilk kez ameliyat oldum.ben bile olduysam bence herkes olur :-) zaten ilac aliosun uyuyorsun.uyandiginda hersey bitmis oluyor.ben sadece dort gun zorluk cektim.sonrasinda hic agri duymadim.senin anlamadigin noktalar neler solersen yardimci olurum.ben burdaki arkadaslarimdan cesaret alip bu ameliyati oldum.iyikide olmusum :-)

Canim ben evin tek cocuguyum.ole nazli buyudum ki anlatamam.hastaneden falan bende korkardim.ilk kez ameliyat oldum.ben bile olduysam bence herkes olur :-) zaten ilac aliosun uyuyorsun.uyandiginda hersey bitmis oluyor.ben sadece dort gun zorluk cektim.sonrasinda hic agri duymadim.senin anlamadigin noktalar neler solersen yardimci olurum.ben burdaki arkadaslarimdan cesaret alip bu ameliyati oldum.iyikide olmusum :-)

aynen tatlım yaa bende tek çocuğum bukadar hassasiyetimiz bundan sanırım.anlamadığım nokta farklı yerlerden ameliyat oluyormuş ya o neye göre karar veriliyor bu kararı doktormu veriyor kendimizmi.koltuk altından bahsetmişsiniz koltuk altı çok hassas bi yerdir düşününce bile bütün damarlarım çekiliyor,meme ucundan bahsetmişsiniz onu düşünmek bile istemiyorum en mantıklısı göğüs altı dediğiniz yer gibi geliyor ama bu benim kararıma göre olmuyor sanırım. birde benim derdim büyültmek değil zaten büyük benim göğüslerim.ben dikleştirmek istiyorum aşırı sarktı kilo alıp vermekten ve büyük olduğundan dolayı.ama dikleştirme ameliyatı yerine direk silikon takalım dedi Yavuz Keçeci oysa ben vücudumda yabancı bi madde istemiyordum sadece dikleştirmek istiyordum.Şimdi ise silikon daha mantıklı gelmeye başladı.off bilmiyorum kafam karıştı bide çok bilgisizim bu konuda e bide aşırı korku olunca iyice zorlaştı bu iş benim için.canım buarada sana arkadaşlık isteği gönderdim kabul edersen sevinirim.

ikiaradabiderede çok geçmiş olsun canım, dilerim sonucun tahminlerinden çok daha güzel olmustur. nasıl memeli biri olmak :)
Bu arada barıs cakır dann hala ses yok ben de ercan beyle görüşüyorum meme büyütme için, seni tatmin etti mi dr olarak nasıl biri biraz bahseder misin ? bir de sanaa özelden ulasılmıyor cnm mesaj kutunu boşaltır mısın? günlerdir ercan beye meme büyütme olan birini arıyorum fleurr dısında, en tazesi sensin. İkinci de ben olurum inşşşşşşşşşşşşşşşş :):49:

Hiç sesiniz çıkmıyor arkadaşlar. ikiaradabirderede fotoğraf paylaşımına epey ara verdin. çok merak ediyorum gelişmeleri..

ikiaradabiderede çok geçmiş olsun canım, dilerim sonucun tahminlerinden çok daha güzel olmustur. nasıl memeli biri olmak :)
Bu arada barıs cakır dann hala ses yok ben de ercan beyle görüşüyorum meme büyütme için, seni tatmin etti mi dr olarak nasıl biri biraz bahseder misin ? bir de sanaa özelden ulasılmıyor cnm mesaj kutunu boşaltır mısın? günlerdir ercan beye meme büyütme olan birini arıyorum fleurr dısında, en tazesi sensin. İkinci de ben olurum inşşşşşşşşşşşşşşşş :):49:

Ya canim k.bakma msj kutum doluymus.hemen bosaltiyorum.msjini bekliorum.ercan bey ile ilgili hicbir sikintim yok.istedigim heran ulasabildim ve hep destek oldu ilgili davrandi.benim tek problemim izlerimdi.doktorum merak etme gecicek dedi silikon bant verdi.gercekten gecmeye basladi.meme uclarim agrio suan gecicek dedi bekliorum.hissizlik yasamadim ama meme uclarim sicak soguyu pek ayirt edemio.dokundugumda hissediorum ama gecicekmis.doktoruma inaniyorum.sol gogsumde yan ve alt tarafta bikac noktada protezi hissediyorum.ama kardesim dokundu hissetmedi.sanirim sadece ben hissediorum :-) ben mukemmeliyitci bir insanim.mukemele yakin sonuc elde ettim.ufak tefek sikintilar var tabi.umarim gecer.ama doktoruma nezamn msj atsam hep donus yapmistir.sana sukadarinj soleyeyim ercan beyin asistani kimdir bilmiorum.cunku hep ercam beye ulasabildim :-)

Back